Şimdi Ara

ATM RP ÇEKMEK SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banka Farkı Varmı?
    Para Kesiyormu?
    Bunu Yapmayı Nerden Öğrendiniz?

• İstiyor tabiki.
    Banka farkı derken?Şöyle var eğer havale ile para aktaracaksanız havale masrafı var ve bu masraf bankadan bankaya değişir.
    Evet kesiyor.
    Dafuq?
  • ben vakıfbanktan alıyorum yaş önemli değil artı para istemiyor.leveltrden alıyorum.bunu bankamatik demodan öğrendim.
  • +18gerekir baska birinin tc kimlik numarasini ezberle bazi bankalar ucret kesmez (bknz ziraat) ogrenmeye gerek yok bankaya git atmye kartsiz giris de o yonlendiriyor ben leveltrden aliyorum aldigin yer sonrasinda yonlendirir seni odeme bildirimi vs. konusunda imlanin kusruna bakma mobilde klavyede tr tuslari yazmak zor oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopazar, oyuncumarket vb bi sürü site var rp çekmek için onlardan birine ücretsiz olan atm lere yatırıyosun ziraat ve vakıfbank ücretsiz ve +18 istemiyor.
  • hepsi para kesmiyor.Arastir.18 yasini doldurman lazim.

• Atmden nasıl yani sanal sayar gibi sitelerden alıyorsun dimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bankadan dolar çekmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

hepsi para kesmiyor.Arastir.18 yasini doldurman lazim.

Atm +18 ?????
  • ziraat 18 istemiyor diye biliyorum + para da kesmiyor. ama telefona onay mesajı geliyor
  • O nasıl bi başlık bor,niğde,sürmek,eşek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

ziraat 18 istemiyor diye biliyorum + para da kesmiyor. ama telefona onay mesajı geliyor

ziraat istiyor diye biliyorum ben ordan alıyorum.Eskiden ailemin tcsinden alırdım kendimin ki hata verirdi 18'i doldurunca kendimden almaya başladım.Hepsi için değildir.Garantide en son doğum tarihi vs. istiyordu ve 18'i doldurmak gerekliydi.Yaklaşık 3-5 yıl önce nerdeyse hepsinden kendi tc'm ile yatırıyodum artık 18'i doldurmayı istiyor çoğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 6 Ocak 2013; 21:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Atmden nasıl yani sanal sayar gibi sitelerden alıyorsun dimi ?

Evet.Ben xgame'den alıyorum kart kullanmazsam.Orda zaten hesap numaraları var.Bildiğim kadarıyla çoğu bankanın atmleri 18 yaşını doldurmayanlarda hata veriyor ama başkalarının tcleriyle alabilirsin.Ziraatte telefonuna mesaj yolluyor şifreyi giriyosun atm'ye.

En son ziraat,vakıfbank ve halkbank gönderme ücreti kesmiyordu diğerleri kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 6 Ocak 2013; 21:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

O nasıl bi başlık bor,niğde,sürmek,eşek gibi.

nickindeki kişiyi filmden sonramı tanıdın yoksa daha öncedende biliyor muydun ? (merak ettim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

İstiyor tabiki.
    Banka farkı derken?Şöyle var eğer havale ile para aktaracaksanız havale masrafı var ve bu masraf bankadan bankaya değişir.
    Evet kesiyor.
    Dafuq?

Hesap heqlenmiş beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

quote:

nickindeki kişiyi filmden sonramı tanıdın yoksa daha öncedende biliyor muydun ? (merak ettim)

izlemeden nasıl bilebilirim ki ? Yanlış anladim galiba.

• quote:

quote:

quote:

Malcolm X diye biri gerçekden vardıda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Malcolm X diye biri gerçekden vardıda

e tabi biliyodum.

• quote:

quote:

Evet.Ben xgame'den alıyorum kart kullanmazsam.Orda zaten hesap numaraları var.Bildiğim kadarıyla çoğu bankanın atmleri 18 yaşını doldurmayanlarda hata veriyor ama başkalarının tcleriyle alabilirsin.Ziraatte telefonuna mesaj yolluyor şifreyi giriyosun atm'ye.

En son ziraat,vakıfbank ve halkbank gönderme ücreti kesmiyordu diğerleri kesiyor.

Bu yolla çok alışveriş yaptım biliyorumda +18 oldugunu bilmiyordum birde ben atmden site aracılıgı olmadan alınabiliyo zannettim.
  • Ziraat, Vakıf, Halkbank ATM'leri kartsız işlemde, fazladan para almıyor.
    Halkbank, yaş sınırına bakmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bu yolla çok alışveriş yaptım biliyorumda +18 oldugunu bilmiyordum birde ben atmden site aracılıgı olmadan alınabiliyo zannettim.

oyunda öyle sistem yok mecbur siteler aracılığıyla epin yada hesaba girip yüklüyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.