arkadaşlar atmel 89 serisi 90 serisi ve ATMEGA serisi uC leri , 74 serisi ve 40 serisi entegreleri , 24C serisi eeprom ları size uygun fiyatla temin edebilirim isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler.
bunlar piyasada kolay bulunabiliyormu fiyatları ne civarda bilmiyorum bir arkadaşım temin ediyor bu fiyatlara bana ucuz gibi geldi yani en azından pic le arasında uçurum yokmuş........
haklısın galiba biraz araştırma yaptım bu fiyatlara piyasada bulamadım. bende AVR ye geçicem pic ten çok daha iyi ler kısacası bir kaç parça malzeme almam gerekecek eğer tel ini pm atarsan görüşmekistiyorum bu konuda.
@rezistor
arkadaşım hala AVR serisi işlemcileri sağlayabiliyormusunç. birde datasheetlerini inceledimde ATMEGA8 ile ATMEGA8L arasında çok büyük voltaj farkı var diğerleri öyle. bunların L serileri bulunurmu arkadaşında veya bunlardan başka AVR işlemciler?
Fiyatlar çok iyi ama sen bunları gitti gidiyorda saat hem millete güvende tayin edersin itibarın artar (akıl vermek gibi olmasın ) arkadaş tavsiyesi benimki...Kolay gelsin...
ewet atmel picden daha gelişmiş mikrokontrolcü. bende okulda atmel göreceğim inşallah öğrenirim arkadaşlar elinde atmel ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilirmi kolay gelsin bu arada bitirme tezim atmel serisi bir mikrokontrolcü ile alarmlı dijital saat uygulaması yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: kck87
ewet atmel picden daha gelişmiş mikrokontrolcü. bende okulda atmel göreceğim inşallah öğrenirim arkadaşlar elinde atmel ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilirmi kolay gelsin bu arada bitirme tezim atmel serisi bir mikrokontrolcü ile alarmlı dijital saat uygulaması yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin.