Şimdi Ara

Atmıyor arkadaş yok rank atlamıyorum ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Regulus Black

Neden cache?

troll ve hack oranı bana göre düşük bir map ve d2 gibi ezbere oynanan bir mapte değil
  • Arkadaşlar yaşadığım tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki bir şeyi ne kadar çok isterseniz elde etmesi o kadar zor oluyor. Zamanında DMG'den LE'ye çıkmak için günlerce uğraşmıştım. Oyunlarda da hata yapmamak için vs. kendimi çok kasıyordum. Baktım çıkamıyorum, hırs yapmaktan vazgeçtim. Şuanda ise global elite'im. Bazı maçlarda takım hoşuma gitmediyse tamamen trollüyorum, bazılarında turnuva ciddiyetinde oynuyorum. Demem o kine kasmayın rank için. Keyif almak için oynayın.
  • 6win steak var atlamadım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavystorm01

Arkadaşlar yaşadığım tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki bir şeyi ne kadar çok isterseniz elde etmesi o kadar zor oluyor. Zamanında DMG'den LE'ye çıkmak için günlerce uğraşmıştım. Oyunlarda da hata yapmamak için vs. kendimi çok kasıyordum. Baktım çıkamıyorum, hırs yapmaktan vazgeçtim. Şuanda ise global elite'im. Bazı maçlarda takım hoşuma gitmediyse tamamen trollüyorum, bazılarında turnuva ciddiyetinde oynuyorum. Demem o kine kasmayın rank için. Keyif almak için oynayın.

Aynen bende keyif için oynuyorum bazen gerçekten sinir edenler çıkıyor ama fazla takmamak lazım 2 acc.var 2side suprame oldu ama lem seviyesi bana daha çok hitap ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: heavystorm01

Arkadaşlar yaşadığım tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki bir şeyi ne kadar çok isterseniz elde etmesi o kadar zor oluyor. Zamanında DMG'den LE'ye çıkmak için günlerce uğraşmıştım. Oyunlarda da hata yapmamak için vs. kendimi çok kasıyordum. Baktım çıkamıyorum, hırs yapmaktan vazgeçtim. Şuanda ise global elite'im. Bazı maçlarda takım hoşuma gitmediyse tamamen trollüyorum, bazılarında turnuva ciddiyetinde oynuyorum. Demem o kine kasmayın rank için. Keyif almak için oynayın.

Kardeşim %100 haklısın. Oyundan çok zevk alıyordum LE oldum şimdi 16-3 win alıyorum yendim diye sevineceğime yine rank atlamadım diye asabım bozuluyor. Zevk için değil rank için oynar oldum. Vallahi kafam ağrıyor artık oyunu oynarken Şu an gerçekten cs den zevk aldığımı söyleyemem kesinlikle sadece rank için oynuyorum. O yüzden 2-3 gündür ara verdim şu sıralar atmıyorum bi ara bi gaza geleyim de gireyim diye. Belki o zaman atar

• Zevk almak için oynasanız zaten atlarsanız dert etmeyin bu kadar rank olaylarını :)
  • valla bende geçen haftalarda 3 aylık bir sendromu atlattım. Okullar açılmadan önce idi sanırım LE rankında idim 3 ay oldu ne düştüm ne çıktım. Kendi kendime dedim artık benim LEM olmam hayal takmaz oldum. 1 hafta filan oldu sanırım LEM rankındayım şu an süprem için uğraşıyorum. Oyunu akşam işten geldikten sonra günde en fazla 3 maç atarak oynuyorum düşün işte :)
  • standart ELO puan sistemi. Belki 6000 oyun kazanman lazım, hatta maçı kazanıp rank bile düşebilirsin. Daha fazla bilgi için imzadan bak, her seferinde yeniden anlatmaktan sıkıldım.
  • Gidip random 5'e karşı 5 stack girersen tabi atlamazsın Dota oynayanlar bilir. dotada eğer mmr'lar eşite +25 alır -25 kaybedersin fakat takımlar arası dengesizlik varsa +3 -30 gibi rakamlar alabiliyorsun tabi bu dengesizlik solo mmrda pek olan birşey değil daha çok party ile girdiğinde olan bir durum aynı puanlama csgo da var sadece biz göremiyoruz... Sen 5 stack sağlam adamları toplayıp girersen tabi ki kazandığında aldığın az kaybettiğinde giden çok olur. Tabi bunu sadece sende bozmayabilirsin stack sağlam 4'e +1 olarak giriyorsundur o durum da da az puan alırsın... Kazandığınız maçlarda lehinize ağır bir dengesizlik vardır bu durumda az puan alırsınız. Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRECRUIT -- 14 Aralık 2015; 10:39:21 >
  • Dün arkadaş 12 win streak yaptı atlatmadı :D her maç MVP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

standart ELO puan sistemi. Belki 6000 oyun kazanman lazım, hatta maçı kazanıp rank bile düşebilirsin. Daha fazla bilgi için imzadan bak, her seferinde yeniden anlatmaktan sıkıldım.

Elo sistemi hakkında bayağı araştırma yaptım zaten sadece solo giriyorum ve eloma etki eden mvplere çok dikkat ediyorum. Ortalama Mvp sayım 4 ile 8 arası değişiyor çoğu elde ve aldığm winlerin çoğu farklı lose ların iste çoğu yakın lose lar. Hala anlamış değilim LE de çok lose da almadım düşük elo kalayım. Cahil cahil burda "KAZANIYOM KAZANIYOM ATMIYO" diye bağırmıyorum . "e takımla mı giriyosun? mvp alıyomusun?" diye soruyorlar ve harbiden de alıyorum anlamış değilim

• Viktor to Viktory kullanıcısına yanıt
    cevabı basit, eğer aralıksız sadece win alıyor olsan, stabilleştirmek için beklediği oluyor. Ama öyle de değilmiş, o yüzden demek ki elo yeterli değil. Quakeden 1-2 örnek vreyim

Benim puanım 1920lerde iken, 1500 lü biriyle oynayınca, ben kazanınca asla puan gelmezdi bana, ama kaybedince inanılmaz kaybederdim, hatta 1900lü kişilerle oynayınca 1-2 puan gelirken, 1700e 20 puan civarı kaybediyordum. Yani senin 1 lossun, teoride 20 wine bile eş değer olabilir. Sistemde çok sorun olduğunu da düşünmüyorum, zira hiç bir proyu novada ya da silverda görmüyoruz.

O yüzden tek tavsiye oynamaya devam! Sen kendi seviyen için iyiysen, nasılsa yükselicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

cevabı basit, eğer aralıksız sadece win alıyor olsan, stabilleştirmek için beklediği oluyor. Ama öyle de değilmiş, o yüzden demek ki elo yeterli değil. Quakeden 1-2 örnek vreyim

Benim puanım 1920lerde iken, 1500 lü biriyle oynayınca, ben kazanınca asla puan gelmezdi bana, ama kaybedince inanılmaz kaybederdim, hatta 1900lü kişilerle oynayınca 1-2 puan gelirken, 1700e 20 puan civarı kaybediyordum. Yani senin 1 lossun, teoride 20 wine bile eş değer olabilir. Sistemde çok sorun olduğunu da düşünmüyorum, zira hiç bir proyu novada ya da silverda görmüyoruz.

O yüzden tek tavsiye oynamaya devam! Sen kendi seviyen için iyiysen, nasılsa yükselicektir.

Bakalım hayırlısı ya zamanımı çalar oldu harbiden

• Bunun tam tersi oldu bende. 12 maç üst üste kaybettim ve rütbe düşmedim. sanırım 12 maç üst üste kaybetmeyi de başarı olarak gördü oyun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.