Bu valve beni unuttu mu naptı anlamadım kardeşim ya. Le yim 4 gündür psikopat gibi win alıyorum hayvani mvp sayılarıyla muhteşem maç taşıyorum sonra 1 tane lose alıyorum hoppalla diyorum ki lem olma şansı gitti. 4 gün de aynı şeyi tekrarladım tekrarladım her gün 4-5 win 1 lose aldım yok kardeşim atmıyor Lem'e. Oyunda böyle bi rankın olduğuna inanmıyorum ben bana ispatlayın. Nalet girsin böyle mm sistemine. 5+ mvpler 80+ puanlar 16-1 den 16-7 ye kadar bissürü maç. Bozuk abi bu sistem yetti tak etti arkadaş
Bende 15 defa derank girdim hala düşmedim
Bende l.e ydim rank atliyamiyodum 7 win streak yaptigim halde atlatmamisti 1 lose alip 1 win aldim pesine atlatti fakat benimkinin sebebi supremeden l.e dusmem sanirim 😊
win alman önemli değil kaybetmemen önemli. her gün 4 kazanıp 1 kaybederek zor atlarsın
quote:
Orijinalden alıntı: f0rest
win alman önemli değil kaybetmemen önemli. her gün 4 kazanıp 1 kaybederek zor atlarsın
cluch yapmayınca olmuyor bu baya önemli bence
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
ne clutchlar attım bir bilsen
quote:
Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory
quote:
Alıntıları Göster
Malesef dostum 7 win gibi bişi yapman lazım. Yada supramelerle maça gireceksin 5 maçta atlarsın.
Yanına 4 tana nova alipmi giriyorsun :)
Nova4 ken 8 li galibiyet serisi yapmama rağmen rütbe atlayamamıştım. 3 gün önce önce mg1 den mg2ye 2 beraberlik, 1 yenilgi ve 1 galibiyet ile çıktım. Aldığımız galibiyette de 10 kill ile sonuncuydum. İlginç bir elo sistemi var cs go nun.
5 6 tane hesabımı supremeye ge ye kastım inanın lem olmak çok zor birşey değil fakat d2 oynayarak olmak gerçekten zor sadece cache spamlıyordum ben
quote:
Orijinalden alıntı: Mao tun
5 6 tane hesabımı supremeye ge ye kastım inanın lem olmak çok zor birşey değil fakat d2 oynayarak olmak gerçekten zor sadece cache spamlıyordum ben
Alıntıları Göster
Kardeşim ben Supreme olmak için 16 win aldım atmadı, 1 lose aldım daha sonra sinirlenip 30-1 gibi skor oynadım atmıştı :) 80-90 puan yapman lazım her maç puana daha cok bakıyor wınden once
quote:
Orijinalden alıntı: m0s
Kardeşim ben Supreme olmak için 16 win aldım atmadı, 1 lose aldım daha sonra sinirlenip 30-1 gibi skor oynadım atmıştı :) 80-90 puan yapman lazım her maç puana daha cok bakıyor wınden once
Neye göre böyle bir kanıya vardınız?
Her round sonu yenen tarafa karşı takımın elosu dağıtılır round kazanmazsanız skorun önemi yok. Ki zaten mvp ve round asıl eloyu veren size. Yani skor önemsiz mvp ve win önemli
ya bu oyun win almakla alakalı değil başka bir şey ile atlıyorsun ama bende çözemedim. 3 maçta global oldum, bunu övünmek için söylemiyorum hani bende beklemiyordum. tam bir sistemi yok ama oyunda yazı çıkıyor 5 takım/taktik başarısı sonra rütbe atlayacaksın gibi bir şey diyo
Neden cache?
16 win aldım ve atlatmadı 1 oyun işte 1 kere öldüm losedan sonra 1 win aldım atlattı
Bu rank sistemi hakkında kesin bi bilgi yok mu ya herkes farklı bir şey söylüyor
quote:
Orijinalden alıntı: lordofcurly
Bu rank sistemi hakkında kesin bi bilgi yok mu ya herkes farklı bir şey söylüyor
Forumda asıl konuda düşünülen benim yazdığım. Bende ordan biliyorum bir kaç yerde daha böyle söyleniyor