Şimdi Ara

Atom işlemcili Anakartlar Üretilmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 4-5 sene öncesinde İntelin atom işlemcili anakartları vardı. İşlemci anakarta entegre olarak satılıyordu. Artık üretilmiyor mu? Eğer üretilmiyorsa yerine ne üretiliyor. Aslında bana düşük performanslı windows xp çalıştıracak bir sistem gerekli bunun için en düşük maliyetli ne seçebilirim.
    Teşekkürler.

• Amaç düşük performanslı XP çalıştırmaksa 80-90 liraya P4 işlemcili komple sistemler var yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Amaç düşük performanslı XP çalıştırmaksa 80-90 liraya P4 işlemcili komple sistemler var yeterli olur.

ikinci el mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lk3

quote:

Amaç düşük performanslı XP çalıştırmaksa 80-90 liraya P4 işlemcili komple sistemler var yeterli olur.

ikinci el mi?

Evet. Daha düzgün performans isteniyorsa 150-200 arasına C2D sistem de bulunur heralde. Böyle bir iş için sıfır bilgisayar toplamak bence mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Hocam şöyle birşey var ama işinizi görür mü bilmem

http://www.hepsiburada.com/liste/msi-j1800i-intel-j1800-1333mhz-ddr3-tumlesik-islemcili-mini-itx-anakart/productDetails.aspx?productId=bd305153&categoryId=152

Bu cihaz SO-DIMM ram destekliyor malesef işimi görmüyor. birde bunların fiyatları çok pahalı eskiden 80-90 TL'ye anakart alıyordum intel atom. Gerçi ozaman dolar 1,7'di ama ona nazaran yinede pahalı değil mi? Buna en az 150 TL ram almak lazım falan filan...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1lk3

quote:

ikinci el mi?

Evet. Daha düzgün performans isteniyorsa 150-200 arasına C2D sistem de bulunur heralde. Böyle bir iş için sıfır bilgisayar toplamak bence mantıksız.

Var mı önerebileceğiniz yer (İstanbul için) yada site? n11'de gördüm 775p anakart işlemciyi sıfır sattığını söyleyenler var 2. el fiyatları neredeyse ama güvenemedim. Oradaki fiyatlara göre tüm sistem sıfır 300-400 civarı toplanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lk3 -- 11 Mayıs 2015; 1:40:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_103665555/tm.htm

DH'de bu civarlara pek çok ilan bulunur. İlle sıfır olacaksa o tarz sitelerden 400 küsüre bulunur gibi ama bunların sıfırları kalmadı neredeyse, bulmak zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.