Şimdi Ara

Atomfall {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
4
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

9 - Gamespew

9 - Shacknews

8.5 - MP1st

8.5 - DualShockers

8 - IGN

8 - PSX Brasil

8 - Press Start

8 - Push Square

8 - GamingTrend

7 - TechRadar

6 - Game Rant

4.5/5 - GamesRadar

4/5 - TheGamer

3/5 - VG247

3/5 - Eurogamer

2.5/5 - Digital Trends

Atomfall {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}www.metacritic.com
    Atomfall Reviews
    https://www.metacritic.com/game/atomfall/
  • Maalesef beklediğim gibi geldi puanları hocam. 80 üzeri almasını isterdim. Ancak çerezlik bir oyun olacağı belli oldu. Zaten emindim de bir umut şaşırtır mı diye düşündüm 😀

Not düşeyim ayrıca. Her şeyi bilen üst düzey arkadaşlar demeden yazayım. Evet meta puanına bakıp karar vermiyoruz. Kendimiz deneyimliyoruz. Ancak meta puanı önden bize fikir veriyor. O yüzden önemlidir. Boş boş yorum yapan olmadan ben yazayım. 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atomfall {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}IGNyoutube
    Don't miss this Atomfall gameplay, running on an RTX 5090 at max settings (4K 60FPS)! This Atomfall opening gameplay showcases the first moments from Rebellion's 2025 action survival game! A mix of Fallout, Far Cry, and STALKER, in this Atomfall gameplay - played with an NVIDIA RTX 5090 GPU on Ultra Graphics Detail, 140% Render Scale - we escape from a vault, take on a bandit camp, and more, all while enjoying the Northern England landscape! Interested in playing this yourself? The Atomfall release date is March 27, 2025, for PC, Xbox, and PlayStation for the Standard Edition, with three days Early Access available for those with the Deluxe Edition. #Atomfall #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=nVIODRIGv9Q
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Meta her şeydir hocam maalesef. Benim elimde bir sürü oyun var. Zaten bir sürü oyun geliyor, buna vakit ayıramam. Gerçekten oyunsuz dönemde bakarım o da kim bilir ne zaman. 😀 Oynayacak arkadaşlara şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı uygun türü sevenler için puanı üzmez bir indirim döneminde şans veririm ben de.

• Oyunu merak edenler için şuanda BurkeBlack oynuyor.

Atomfall {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}twitch
    BurkeBlack - Twitch
    https://www.twitch.tv/burkeblack

İzlediğim kadarıyla Dünyası iyi olmuş, merak uyandırıcı. Wicker Man teması çok güzel görünüyor. Combatı ise tırt gibi.

• Türkçe yama yapılır umarım.

• Geforce NOW da 1 saat kadar oynadım, gayet güzel gözüküyor oyun. Oynatacak gibi kendini.

Atomfall {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

• Papik oyun.

• AC Shadows’dan sonra bu oyuna başlarım diyordum ama oyun tutmadı sanırım. Distopik ve post apokaliptik bir İngiltere havası dikkat çekiyor. Fallout sevenler için merak uyandırıcı bir tarzı var gibi. Grafikler ve atmosfer baya övülmüş ama teknik tarafta optimizasyon sorunları ve yapay zekanın biraz zayıf kaldığı söyleniyor. Combat da pek tatmin etmiyormuş, vuruş hissi zayıf diyorlar. Okuduğum kadarıyla hikayesi kimine göre eh işte, kimine göre gizemli ve sürükleyici. Gamepass’te olması büyük avantaj, deneyip görmek lazım. Var mı deneyen?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilk 3 saati sıkılmadan aşarsanız oyun oldukça tatmin eder diye düşünüyorum optimizasyon sorunu görmedim 4k ultrada min 60fps (rx6800) yaşım 40 küsür vakit dar dolayısyla her oyun ilgimi çekmez ama ben keşif unsurlarını ve oyun örgüsünü beğendim.

• Atomfall {PC ANA KONU} {Çıktı/2025}

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.