Windows 11 Güvenlik Duvarını Kapatamıyorum
Merhaba. Pc ye format attıktan sonra hiçbir şekilde güvenlik duvarını kapatamıyorum. BT yöneticinize başvurun diyor. Youtube tan bakarak farklı yöntemler denedim ama olmadı. Ayarlardan windows power shell kullanarak vb birkaç yöntem daha denedim hiçbir şekilde kaldıramıyorum. Oyunlar da Türkçe yamalar da sıkıntı çıkartıyor o yüzden kaldırmak istiyorum.
Epic Games Launcher Rog Ally da kullanamıyorum
Asus Rog Ally el konsolunda son bir haftadır oyunları açamıyorum. Ana ekranda resimdeki gibi bir uyarı veriyor ve bu şekilde donup kalıyor. Hiçbir şekilde onay veremiyorum. Cansel ve allow yapamıyorum. Kapanmıyor da pencere. Ne yapabilirim? Ayrıca epic store sayfası tam olarak gözükmüyor ve laucher da indirdim ama kullanamıyorum. Epic uygulaması veya sayfasını açtığımda örneğin store sayfası görüntülenirken ekranı sağa sola kaydıramıyorum hesap ayarlarına da erişemiyorum donup kalıyor öylece. PC de sorun yaşamıyorum da el konsolunda sıkıntı yaşıyorum. Var mıdır bir çözümü acaba?
Gaming gen tr den hazır sistem oyuncu kasası alayım dedim ama ekran kartı demonte geliyormuş. Herhangi bir bilgisayarcı da takılırken herhangi bir parçaya zarar gelirse garanti dışı kalır diye bir arkadaşım uyardı. Küçük ilçede yaşıyorum İstanbul dışındayım. Diğer satıcı firmalar da tüm hazır sistemleri bu şekilde ekran kartını takmadan mı gönderiyorlar bilgisi olan var mı ? Sırf bu yüzden laptop düşünmeye başladım.
Donanım özellikleri çok iyi gözüküyor bu fiyata bu donanım da başka laptop bulamadım. Bilgisayarlar konusunda çok bilgim yok. Alsam 4-5 yıl götürür mü acaba , özellikle hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum multiyle işim olmuyor. Vram düşük falan denmiş bazı yorumlarda tam anlayamadım.
Epic Store Kütüphane Gözükmüyor
Asus rog ally de epic kaydı oluşturdum ve bedava verilen deliver us to mars oyununu almak istedim. Ekledim ve oyunun altında kütüphanede yazıyor. Ancak hiç bir şekilde kütüphaneyi görüntüleyemiyorum. Yotube ta ve epic destek sayfasında profil kısmının altında ayarlar dan kütüphaneyi görüntüle tikini kaldırın diyor. Ama ben ayarları kesinlikle görüntüleyemiyorum. Bayağı uzun süre tekrar giriş çıkış yapıp tüm epic sitesini inceledim ama ne kütüphane ne de ayarlar kısmı çıkmıyor kesinlikle. Masaüstü olarak laptoptan da giriş yaptım yine aynı şekilde kütüphane veya ayarlar görüntülenmiyor. Ne yapabilirim.
Farklı Hesaptan Oynadığımız Oyun Hk.
Daha önceden ac valhalla yı p2 diye hatırlıyorum ama emin değilim p1 de olabilir farklı bir hesaptan oynamıştım. Şimdi complete edition çok uygun fiyata düşmüş size özel kısmından indirim gözüküyor. 200 TL. Oyunu kendi ana hesabıma alsam sizce ana oyun save ini görür mü? DLC leri ve Ragnarok genişleme paketini oynamak istiyorum. Ana oyunu önceden oynayıp bitirmiştim.
Immortals Of Aveum Oyundan Atma Sorunu Hk.
Oyunun ana konusunu bulamadığım için ayrı başlık açmak zorunda kaldım. Oyunu indirip oynamaya başladığımda ilk bölümdeki training kısmını bitirdiğimde oyun kendi kendine direk kapanıyor. İki gündür defalarca denedim , konsolu yeniden başlattım ama aynı sorunu yaşıyorum. Oyunu sildim tekrar yükledim ama sabah inmişti bakamadım. Böyle bir sorun yaşayan var mı en son güncellemesini de indirmiştim. Direk oyundan atıyor training kısmını bitirince. Diğer oynayan arkadaşa sordum o herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi.
Iphone 6s ten 13 e geçmek hakkında.
Yaklaşık 5 yıldır 6s kullanıyorum ve çok memnunum. Aslında ne kadar giderse ömrünün sonuna kadar veya bozulana kadar kullanmayı düşünüyordum. Ancak TL nin değeri daha da düşerse çok muhtemel şu an ki fiyatları arayacak hale geleceğiz 1-2 yıl sonra. Bu yüzden aslında android de düşündüm çok daha uygun fiyatlı ama ıphone işletim sistemi ve telefonun akıcılığı yüzünden ıphone devam etmek istiyorum. 11 çok daha uygun fiyatlı aslında. Geçsem beni 5-6 yıl götürür diye düşünüyorum ama çevremdeki arkadaşlar 11 e 24 bin civarı verene kadar 13 al dediler. Ancak arada yine 13 bin TL lik fark var. Alışveriş kredi ile alacağım muhtemelen alabilirsem. Endişem 11 alırsam ve fiyatlar seneye 13 için 50 binleri görürse pişman olur muyum? 11 i maddi açıdan pek zorlanmadan alabilecek durumdayım ama 13 biraz zorlayacak. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim şimdiden.
Alan Wake Türkiye Mağazasından Satın Alınamama Sorunu
|
Ps4 Güç Kablosu Xbox One S e Uyar mı
|
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 684
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 15.483 (Bu ay: 374)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 214 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun