Atomic Heart | PS4 / PS5 Ana konu (7. sayfa)
-
-
-
-
Çok umutluydum bu oyundan çok yaratıcı kafalardan çıkmış gibi duruyordu o yüzden puanlar biraz düşük geldi ama rus oyunu olduğu için puanlamalar politik hesaplarla verilmiş olabilir.
-
-
-
Oyunun dünyası çok ilgi çekici en azından benim hoşuma gitti. Oynadığım kadarıyla güzel oyun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ruslar yapmış madem Türkçe altyazı var mı?
hayır yok ne yazıkki:(
-
PC'de var (yama) keşke resmi Türkçe dil olsaymış. :(
ruslar ile güya aramız iyi adamlar dilimizi bile koymamış oyunlarına:)
-
Yayıncı ile alakası var diye biliyorum yayıncı nereli acaba :)
focus amerikan sanırım
bu arada ben incelemelerde kesinlikle rusyadan dolayı kasıtlı kötü puan veren siteler olduğunu düşünüyorum. çünkü bir site 9 vermiş diğeri 4. bu kadar uçurum olması mantıksız
wired ın hogwarts incelemesi gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 21 Şubat 2023; 11:6:9 > -
Oynadığım kadarıyla gayet iyi bir oyun. Puanlar da çok büyük ihtimal rus düşmanlığı var.
80-85 lik oyun bence. 10 puan çalınmış gibi
-
Yayıncılar: Focus Entertainment, Mundfish, VK, 4Divinity
Tek bir yayıncısı yok hocam. Focus Entertainment Fransız, diğerleri Rus. console-master'ın dediği gibi güya yakınız ruslarla, aramız iyi ama adamlar sallamamış bizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 21 Şubat 2023; 11:12:0 >
85 veririm bende
normal bro. kim sallıyor ki bizi dünyada. 4. dünya ülkesiyiz 3 bile değil
-
Focus'un Türkçe oyunu olduğunu hatırlamıyorum Türkçe olsa harika olurdu.
Merhaba hocam. Oyun şuan Pc de Türkçe altyazı ile oynanabiliyor mu ? Xboxa indirmiştim. Ama türkçe altyazı var ise Pc ye indirip oynamak isterim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X