Şimdi Ara

atrix 4g düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ggdan full kutu + docklu mb860ı 198e aldım garanti falan var ve 1 )ay içinde olan arızada 1e1 değişim varmış sizce kötümü ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve bu arada dock denen şey neye yarar bilmiyorum onuda biri bana anlatabilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarı ile aldığınız cihaz sorunlu toplama cihazlar. Dokunmatiğini kontrol ettiniz mi genelde dokunmatik arızalı çıkıyor. Tavsiyem garanti süresi bitmeden cihazı her yönden deneyiz arızası olmadığına emin olun. ben mesajlaştım sorunlu ürün istemem sorunlu olursa direk iade ederim dedim o vakit 250 tl vermelisin sorunsuz olanı 200 e veremeyiz dediler.
    dock : docku hdmi kablo ile tv ye bağlayıp telefonu docka takın. telefon ekranında weptop seçeneği telefonu tv den bilgisayar gibi kullanmanızı sağlar, eğlence merkezi seçeneği yine tv den foto video vs. dosyalrınızı izlemenizi sağlar, masaüstü saati madu telefnu güzel bir masaüstü dijital saat olarak kullanmanızı sağlar. weptopu seçip kablosuz klavye fare bağlayarak tlede bilgisayar keyfi yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khramn

Bildiğim kadarı ile aldığınız cihaz sorunlu toplama cihazlar. Dokunmatiğini kontrol ettiniz mi genelde dokunmatik arızalı çıkıyor. Tavsiyem garanti süresi bitmeden cihazı her yönden deneyiz arızası olmadığına emin olun. ben mesajlaştım sorunlu ürün istemem sorunlu olursa direk iade ederim dedim o vakit 250 tl vermelisin sorunsuz olanı 200 e veremeyiz dediler.
    dock : docku hdmi kablo ile tv ye bağlayıp telefonu docka takın. telefon ekranında weptop seçeneği telefonu tv den bilgisayar gibi kullanmanızı sağlar, eğlence merkezi seçeneği yine tv den foto video vs. dosyalrınızı izlemenizi sağlar, masaüstü saati madu telefnu güzel bir masaüstü dijital saat olarak kullanmanızı sağlar. weptopu seçip kablosuz klavye fare bağlayarak tlede bilgisayar keyfi yapabilirsiniz.

Dokunmatiği Gayet Sağlam Ayrıyeten Cihaza Tornavida Bile Vurulmamış Ama Isınma Yapıyor Zorladınmı Cihaz Dün Geldi Ve 2 Kez Kapandı Biri Cepte Kullanmıyorken Diğeri Face Ve Müzik Prgsi Açıkken Cihaz %80den Fazla Şarj Olmuyor Pili Takıp Çıkarıp Yeniden Çalıştırınca %100 Yaptı Bi Garibime Gitti Eğer Satıcı Ulaşmazsa Bana İadeyi Açacam Gelen Kutusunda HDMI Kablosuda Eksikti Ve Kutu Orjin Kutu İmeide Orjin Amma Velakin Farklı Bir Cihazın İmeisi Vardı Kutuda Şahsen Ben Yapmam Ama Benim Yerimde Farklı Biri Olsa O İmeiyi Değerlendirirdi Zaten

• quote:

Bildiğim kadarı ile aldığınız cihaz sorunlu toplama cihazlar. Dokunmatiğini kontrol ettiniz mi genelde dokunmatik arızalı çıkıyor. Tavsiyem garanti süresi bitmeden cihazı her yönden deneyiz arızası olmadığına emin olun. ben mesajlaştım sorunlu ürün istemem sorunlu olursa direk iade ederim dedim o vakit 250 tl vermelisin sorunsuz olanı 200 e veremeyiz dediler.

Birde Cihaz Gayet İyi Geldi Gözümede Toplatıldığı İçin Galiba 2.3.4te Kalmış Ayrıyeten Parçaları Falanda Gayet Ucuz Aliexpresste 7-10 Dolar Arası Ekran 3-8 Dolar Arası Dokunmatiği Dediğiniz Gibi Dokunmatik Problemli Çok Cihaz Var GGda Sahibindende Öyle 10larca Cihaz Denk Geldi Aldığım Fiyata Ama Kutusuz Eksik Parçalı Vs.

• quote:

Ve Ayrıyeten Dock İçin Anlatımınız İçin Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.