Şimdi Ara

ATRİX İÇİN BU KILIFI TAVSİYE EDERMİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Eğer dock varsa bu kılıfa gerek yok. Docka takmak için kılıfı çıkartmanız gerekecek. Dock yoksa veya kullanmıyorsanız almalısınız. Parmak izi kısmı sorunsuz çalışır.
  • Parmak izi çalışıyor. Şık bir görünümü olmasına rağmen telefonu çok kaba yapıyor. İlk zamanlar güzel gelebilir sonralarda ceote falan sıkıntı olabiliyor. Telefonla konuşurken kılıfın alt tarafi aşağıda kalıyor bayagida uzun. Benim önerim en ince yapılı kılıfı almanız. Yoksa bir süre sonra kiliftan sıkılırsınz çok kaba yaptığı için telefonu. Ayrıca illaki alacağım derseniz 25 liraya almıştım ben netten kargo dahil. Arastirirsaniz bulursunuz
    Buda linki.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/motorola-atrix-4g-flip-dik-kapakli-kilif-3-film-76691011 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asim03 -- 23 Şubat 2013; 9:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonun tasarımı kötüde olsa en azından siyah bir asilliği şekli falan var bu tip kılıflarla onu bozmayın derim : )
  • cevap veren herkese teşekkürler kılıf almaktan vazgeçtim bizlemi yaşayacak eskisin gitsin :)
  • Merhaba bu ürünü hepsiburada.com dan aldım. Birincisi telefon kılıfın içerisine sığmadı. İkincisi de telefonun açma-kapama tuşu arkada olduğu için kılıf takılı iken bu tuşa basamıyorsunuz.

Hepsiburada.com da böyle bir ürün olmasına çok şaşırdım doğrusu. Ürünü iade ettim. 2 gün içinde kabul edip parasını geri ödediler. Bu yönden hepsiburada.com u tebrik ediyorum. Fakat ürün ile ilgili yorumumu yayınlamadılar. İsterseniz sizde takip edebilirsiniz. Şu an için sadece iyi yönde bir yorum var. Onun dışında bir yorum yok.

Burada alınmamasını tavsiye eden arkadaşlar bu ürünü kullandı mı? Kullandı ise sizde bu uyumsuzluk sorununu yaşadınız mı? asim03 isimli arkadaşın paylaştığı linkte açma-kapama tuşu için yer bırakılmış. Benim aldığımda yoktu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.