Şimdi Ara

Atrix ilk kullanım önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç gün içinde atrix almayı planlıyorum. Şuan hızlıal.com fiyatı 550 lira zira. İstanbulbilişim.com da 500 lira fakat stokta yok. Geleceğini sanmıyorum fakat bilginiz varsa paylasabirseniz sevinirim. Konumuza gelecek olursak...

Arkadaşlar ilk motorola ve ilk android önerim olacak. İpuçlarınızı yazarsanız sevinirim.

>Alacağım telefon ANDROID 2.1 ile gelecek. Düşük olduğu bilgisini edindim. Güncelleştirme var mı? Yoksa ROM larla bu giderilir mi?

>ROM yüklemek cihazın garanti kapsamında çıkmasına neden olur mu?

>Telefonu ilk kullanım / ayar / tercih / program önerileriniz... Batarya kalibrasyonu falan diyor millet. Bu ne demek? Gerek var mıdır? Bunun gibi kullanmaya baslamadan önce yapılması gereken bişeyler var mI? Ya da Motoblur hesabı gibi?

>Atrix sıkıntılı geliyor bilgileri var. İlk elime ulaştığında kontrol etmem gereken yerleri nelerdir?

>Favori ROMunuz ve genel özellikleri (+) ve (-) yönleri

>Telefondaki keşfettiğiniz ipucu / püf noktaları

>Ne yaparsak GARANTİ KAPSAMI ndan çıkar?

>Dikkat etmem gereken hususlar

acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky999 -- 12 Mart 2013; 19:43:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

- Cihaz 2.3 Gingerbread sürümü ile gelecek, 2.2 Froyo ile değil.
    - Rom yükleme tabii ki cihazı garanti dışı bırakır.
    - Kullandıkça yapacağınız şeyleri çözersiniz. Batarya kalibrasyonu rom yükleyenler için öneriliyor.
    - O konu hakkında hiç bir fikrim yok.
    - Rom olarak Jelly Bean sürümlerinden birini öneririm. Çift çekirdek işlemcilere Jelly Bean sürümü ile geldiği için 4.1.x sürümler cihaza daha iyi gelecektir.
    - Yorum yok
    - Root ve boot kilidini açarsanız cihazınız garanti dışında kalır. Zaten root yapmadan rom yükleyemezsiniz. Fakat stock romu tekrar yüklerseniz garanti kapsamına tekrar girer.
    - Yorum yok.

Teşekkür ederim. İstanbulbilişimde olan Android 2.1 yazıyor telefon özelliklerinde. Ne yapmalıyım?

• güncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fzytrpst2

quote:

- Kullandıkça yapacağınız şeyleri çözersiniz. Batarya kalibrasyonu rom yükleyenler için öneriliyor.
    - Rom olarak Jelly Bean sürümlerinden birini öneririm. Çift çekirdek işlemcilere Jelly Bean sürümü ile geldiği için 4.1.x sürümler cihaza daha iyi gelecektir.
    - Yorum yok
    - Root ve boot kilidini açarsanız cihazınız garanti dışında kalır. Zaten root yapmadan rom yükleyemezsiniz. Fakat stock romu tekrar yüklerseniz garanti kapsamına tekrar girer.
    - Yorum yok.

Teşekkür ederim. İstanbulbilişimde olan Android 2.1 yazıyor telefon özelliklerinde. Ne yapmalıyım?

Yanlış yazmışlardır. Ne yapmalıyım derken ne demek istediğinizi anlamadım.

2.1 ise almalı mıyım gibi sormak istedim ama yanlış yazım demişsiniz. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

- Yorum yok
    - Yorum yok.

Yanlış yazmışlardır. Ne yapmalıyım derken ne demek istediğinizi anlamadım.

2.1 ise almalı mıyım gibi sormak istedim ama yanlış yazım demişsiniz. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Büyük ihtimal yanlış yazmışlardır. 2.1 ile gelsede sorun olmaz, orjinal olarak 2.3 sürümü yüklersiniz. Bu yüzden cihaz garanti dışında kalmaz.

Hocam tekrar teşekkür ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G2 sonrası telefon tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.