Şimdi Ara

G2 sonrası telefon tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    G2 telefonumun ekranını ikinci kez kırdım. İlkinde 300 liraya yaptırmıştım ama ikinci kez yaptırmayacağım zira çekim sorunları da başladı.
    Tercihlerim; 4,5-5,5" ekran boyutu, tercihen 1GBveya üzeri ram, işlemci çok önemli değil oyun oynamam, dahili radyo olması lazım.
    700 TL civarında var bu özelliklerde ama sizin de tavsiyenizi almak istedim. 1000 TL'ye kadar çıkabilirim ama amaç en düşük fiyatlı olanı almak; artık çok para vermek istemiyorum telefona. nasılsa hepsi düşünce kırılıyor

Asus zenfone 5, Huawei G7, Nokia'nin 4,3" ekranlı 320 TL'lik bir telefonu. bunlara göz attım.

Edit: Zenfne 5 ve G7'de doğrudan radyo kullanılamıyor ama bir şekilde hallediliyor diye okudum.

Edit2; Samsung S3 Neo diye bir model var, donanım olarak fena görünmüyor ama Samsung kullananlar "bir daha asla" diyorlar, onun için çekiniyorum.
    Bir de, tavsiye edeceğiniz telefonun GPS ile Google Haritalar uygulamasında sorun çıkarmasa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senGitBenGeliyorum -- 7 Ocak 2015; 22:59:26 >

• Geçmiş olsun Zenfone 5 iyi tercihdir
  • FaLaKacıBaşı kullanıcısına yanıt
    Zenfone 5 için tek çekincem; Intel işlemcinin batarya tüketimini bilmiyorum. Onun dışında iş arkadaşım Zenfone 6 kullanıyor, tasarımı güzel. Sanırım Android 4.4.2'de de radyoyu halletmek oldukça kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selman_82

Zenfone 5 için tek çekincem; Intel işlemcinin batarya tüketimini bilmiyorum. Onun dışında iş arkadaşım Zenfone 6 kullanıyor, tasarımı güzel. Sanırım Android 4.4.2'de de radyoyu halletmek oldukça kolay.

1 günü çıkarır ama G2 deki gibi batarya beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı

quote:

Orijinalden alıntı: selman_82

1 günü çıkarır ama G2 deki gibi batarya beklemeyin

Peki S3 Neo için ne dersiniz? 800 civarına alınabiliyor.
  • Sakın almayın Samsung çok kötü bir marka telefon cebinde patlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı

Sakın almayın Samsung çok kötü bir marka telefon cebinde patlar

Anladım, Samsung bayağı can yakmış sanırım
    Teşekkürler yardımınız için, yarın karar verip almayı düşünüyorum. Başka tavsiye yazan olursa yarın akşama kadar değerlendireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ekran sadece cam kırık ve iç cami da sağlam ise bence birkaç ay daha idare edebilecek düzeyde ise kullanın. Zenfone 2 1000 TL civarı piyasa girebilir ve sizin için çok iyi bir tercih imkanı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 7 Ocak 2015; 23:45:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ekran hiç çalışmıyor, geçici olarak şuradaki gibi fare ile kullanıyorum

Bahsettiğin telefonun özelliklerini inceledim ama hem 2 ay uzun süre hem de 1000 TL ihtimali düşük gibi okuduğum kadarı ile. Ancak geçici bir telefon bulmam durumunda bu cihaz da aklımda, teşekkür ederim ilgine.
  • Hocam, ben sadece kıyıdan , köşeden ve ya üstten, alttan az bir kırık var ise dedim ama o videodaki ne öyle ya. Yıldırım düşmüş üstüne cihazın sanki :-) 249 $ diyorlar cikcsgi fiyata ama bize geldiğin 1100 geçmez yine de tahminimce. Yine de sizin dediginiz gibi idare edebilecek telefon alırsınız , bekleye de bilirsiniz. Bu arada 1,2 ay değil Mayıs ve ya Haziran â doğru gelebilir söylentileri varmış. Yukarıdaki mesajımı editledim. Hayırlısı gönlünüzce olsun. İyi forumlar :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sana da iyi forumlar ;)
  • G2 gibi bir amiral gemisinden, bu saydığınız modellere geçerseniz gerçekten çok canınız sıkılır. Arada çok büyük bir fark var. Note3, S4, Z1 gibi modellere yönelin en kötü hocam. S3 neoyla, huwai yle vs çileden çıkarsınız. ikinci elde 1000 tl ye çıkabilirseniz G3 alın.
    Androidden sonra kesinlikle ve kesinlikle Nokia'dan uzak durun. Ben Lg L9 u sattım, çuvalla para verip lumia920 aldım, 1 ay kullanabildim, sonra borca girip g2 aldım :)
    Lg G pro lite alabilirsiniz, 800 lere, 1000 lere çıkarsanız g pro alabilirsiniz. Ancak ben sizin yerinizde olsam G2 standartlarından aşağı inmezdim
  • Hocam g2yi ekran kırık şekilde ne kadara satarsın?
  • gecen hafta teknosa xperıa zr yı 749 a dusurdu ınternette,vaktın varsa bu cumartesıde bak turunca ındırımde dusururlerse degelendır radyo var 2 gb ram var androıd L alacak batarya cok ıyı
  • @Frank Lapidus
    Evet standartlar düşecek ama G2'nin de özelliklerini çok kullanmadım, oyun oynamadığım için. Ayrıca gereksiz seviyedeki ekran kalitesi de bataryayı negatif etkiliyor diye düşünüyorum. Bir başka sebep ise ekran kırılması, evet ben çok düşürdüm telefonu ve 15 kere düşmede 2 kez kırıldı ama forumlara bakarsanız G2 ekranı (sanırım etrafındaki metal çerçeveden dolayı) kolay kırılıyor. O metal çerçeve ezilip cama baskı uyguluyor.

@dolcia
    Ne eder bir fikrim yok ancak kardeşim istiyor. Sanırım yaptırıp kardeşime vereceğim.

@Crauls
    Şimdi gördüm o telefonu, Teknosa'da 999 TL'lik fiyatı var. Geçici bir telefon bulup bir hafta erteleyebilirsem bunu da dikkate alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.