Şimdi Ara

G2 ve G3 arasında gidip gelenlere! - G3 vs G2 (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 7YILMAZ7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Biraz geç olmadı mı?" diyenleri duyar gibiyim, haklısınız, biraz geç oldu... Ama, nihayet kararınızı şekillendirebilecek bir inceleme çıkardığımı düşünüyorum. G2 kullanıcısı olarak G3 hakkında düşündüklerimi sakınmadan söyledim, G2'ci arkadaşlar lütfen vurmayın bana :D

İyi seyirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakesan -- 20 Ekim 2014; 9:00:24 >

• şimdi sonuç olarak G2 mi G3 mü ? onu söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

şimdi sonuç olarak G2 mi G3 mü ? onu söyleyin

Biz artılarını eksilerini dedik, ses olsun, kamera olsun, ekran olsun, oyun olsun elimizden geldiğince pratik hayatta yeri olan olmayan testleri gerçekleştirdik.

Ben G2 kullanıcısı olarak videonun son kısmında görüşümü belirttim, kaçırdınız herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk meselesi şahsen ben G3'ü beğenmedim direk G2 aldım.
  • Güzel bir inceleme olmuş. LG g2 sahibi olarak teşekkür ederim. .

• Kanalına abone oldum ve videoyu beğendiğimi söylemeden geçemem. Kaliteli işler yaptığını gördüm ve gayet çekici bir sesin var bu işler için

Video için teşekkürler.

-G2 kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Zevk meselesi şahsen ben G3'ü beğenmedim direk G2 aldım.

Ben de G2 kullanıcısı olarak G3'ün hoparlörüne, kamerasına, tasarımına ve SD kart yuvasına tabiri caizse tav oldum :D

Ama, G2'nin batarya performansından vazgeçemiyorum, G3'ün batarya performansı G2'ninki kadar iyi değil.

Ama, ikinci batarya taşımak da bu işi çözer aslında.

G2 kullanıcısı olarak kafamı bayağı karıştırdı, ama ceplerime bakıyorum yeller esiyor.

5-6 senede bir telefon değiştirme alışkanlığımdan dönmeyeyim en iyisi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G2 sonrası telefon tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmazovic

Güzel bir inceleme olmuş. LG g2 sahibi olarak teşekkür ederim. .

Rica ederim :) Beğendiyseniz ne ala :)

• burakesan kullanıcısına yanıt
    Şuan G2 kullanan birinin G3 alması pek mantık değil zaten.G3'le yapıp G2 ile yapamadığın bişey yok aslında insanoğlu aç gözlü ve doyumsuz istedikçe istiyor halbuki israftan başka bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Kanalına abone oldum ve videoyu beğendiğimi söylemeden geçemem. Kaliteli işler yaptığını gördüm ve gayet çekici bir sesin var bu işler için

Video için teşekkürler.

-G2 kullanıcısı

Rica ederim, ben teşekkür ederim :)

Kanalımı geliştirme aşamasındayım, birkaç yaka mikrofonu ve yeşil perde siparişi verdim, inşallah daha interaktif videolarda yoluma devam edeceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Şuan G2 kullanan birinin G3 alması pek mantık değil zaten.G3'le yapıp G2 ile yapamadığın bişey yok aslında insanoğlu aç gözlü ve doyumsuz istedikçe istiyor halbuki israftan başka bişey değil.

Aynen öyle.

Bu yüzdendir ki 8 senedir cep telefonu kullanıyorum, G2 ikinci telefonum :) 2. olarak da bayağı bir süre kalacak gibi.

G3 kullanan kuzenimin de belirttiği gibi "Farkları gördüm, G2'im olsa G3'e asla bakmazdım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakesan -- 21 Ekim 2014; 11:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Kanalına abone oldum ve videoyu beğendiğimi söylemeden geçemem. Kaliteli işler yaptığını gördüm ve gayet çekici bir sesin var bu işler için

Video için teşekkürler.

-G2 kullanıcısı

Rica ederim, ben teşekkür ederim :)

Kanalımı geliştirme aşamasındayım, birkaç yaka mikrofonu ve yeşil perde siparişi verdim, inşallah daha interaktif videolarda yoluma devam edeceğim :)

Allah yolunu açık etsin ağabey, nediyelim Sonuna kadar takipteyim kanalınızı

• General. kullanıcısına yanıt
    hocam 600 liralik akilli telefonlarla yapip g2 ile yapamadigin birsey de yok o mantikla bakilirsa... 600 liraya akilli telefon almayip 2 kati paraya g2 alan da doyumsuz acgozludur o zaman... olmadi 200 liraya bir nokia, bir de 200 liraya 2gb ramli tablet alinip gecilebilir 400 liraya... keriz demek ki g2, g3 alan da...

mantikli seyler soleyelim lutfen....
  • @burakesan hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler. Lg son yıllarda telefon piyasasında örnek alınacak dev bir adım atarak lg g2 gibi bir nimet sundu kullancılara. Tam bir f/p cihazı oldu. G2 de olan eksiklikleri ise g3te gidermeye çalışmışlar açıkçası.kamera ses ekran vs. Ama telefon alicak arkadaş lar bu 2 telefonu da gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

@burakesan hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler. Lg son yıllarda telefon piyasasında örnek alınacak dev bir adım atarak lg g2 gibi bir nimet sundu kullancılara. Tam bir f/p cihazı oldu. G2 de olan eksiklikleri ise g3te gidermeye çalışmışlar açıkçası.kamera ses ekran vs. Ama telefon alicak arkadaş lar bu 2 telefonu da gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirler.

Aynen öyle. İkisi de çok iyi cihazlar, kendilerine göre artıları var.

LG, G2 ile çıkışını yaptı, G3 çok sağlam bir hamle. Ancak gördüğüm kadarıyla LG tabiri caizse telefon spamlamaya başladı, birkaç G3 versiyonu şimdiden piyasada. Umarım Samsung'u örnek almıyorlar.

Ben teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

hocam 600 liralik akilli telefonlarla yapip g2 ile yapamadigin birsey de yok o mantikla bakilirsa... 600 liraya akilli telefon almayip 2 kati paraya g2 alan da doyumsuz acgozludur o zaman... olmadi 200 liraya bir nokia, bir de 200 liraya 2gb ramli tablet alinip gecilebilir 400 liraya... keriz demek ki g2, g3 alan da...

mantikli seyler soleyelim lutfen....

1-600tl lik cihazla yapabilirsin ama kasım kasım kasılır.
    2-G2 gibi ekranı olmaz,G2 gibi kamera kalitesi olmaz.
    3-Amiral model gibi destek almaz.
    4-İkinci elde değereni bırak belki satılmaz bile.
    Senin mesajın hiç bilgilendici ve mantıklı yanı yok.Ayrıca mesajımı yanlış analiz etmişsin, ben kimse G2-G3 gibi üst model almasın demedim ve iki tane denk cihazı karşılaştırdım.Mevcut cihazı G2 olan bir kişi G3 almasada bişey kaybetmez veya iPhone 5s olan bir kişinin iPhone 6 almasada olur.Ben bunu diyorum yoksa bana ne kardeş parası olan gider alır benim cebimdenmi çıkıyor sanki.

• General. kullanıcısına yanıt
    g3 3 gb
    g3un kamerasi bariz cok daha iyi g2den
    g2, g3 kadar destek almaz bundan sonra
    g3un degeri daha yuksek olur her zaman

yani her soyledigin birbiriyle celisiyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

@burakesan hocam öncelikle emeğiniz için teşekkürler. Lg son yıllarda telefon piyasasında örnek alınacak dev bir adım atarak lg g2 gibi bir nimet sundu kullancılara. Tam bir f/p cihazı oldu. G2 de olan eksiklikleri ise g3te gidermeye çalışmışlar açıkçası.kamera ses ekran vs. Ama telefon alicak arkadaş lar bu 2 telefonu da gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirler.

Aynen öyle. İkisi de çok iyi cihazlar, kendilerine göre artıları var.

LG, G2 ile çıkışını yaptı, G3 çok sağlam bir hamle. Ancak gördüğüm kadarıyla LG tabiri caizse telefon spamlamaya başladı, birkaç G3 versiyonu şimdiden piyasada. Umarım Samsung'u örnek almıyorlar.

Ben teşekkür ederim :)

yalnız benim g3 rr3 te gram kasmıyor :)

• quote:

Herkese merhaba, arkadaşlar!

"Biraz geç olmadı mı?" diyenleri duyar gibiyim, haklısınız, biraz geç oldu... Ama, nihayet kararınızı şekillendirebilecek bir inceleme çıkardığımı düşünüyorum. G2 kullanıcısı olarak G3 hakkında düşündüklerimi sakınmadan söyledim, G2'ci arkadaşlar lütfen vurmayın bana :D

İyi seyirler :)

Birde g3 teki kılıf bu mu ?

http://www.n11.com/spigen-lg-g3-case-ultra-hybrid-kilif-kapak-P28406552

bende de bu var daha hiç düşürmedim telefonu kuzenindeki kılıfta buysa düşürdümü hiç koruyormu iyi ona göre düşürücem :D

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

g3 3 gb
    g3un kamerasi bariz cok daha iyi g2den
    g2, g3 kadar destek almaz bundan sonra
    g3un degeri daha yuksek olur her zaman

yani her soyledigin birbiriyle celisiyor...

Sende algı problemimi var ben G2, G3'ten üstün demedimki ayrıca 3gb ram var fakat 2k ekran dezavantajıda var doğal olarak pili ve performansını etkiliyor.Elinde G2 olan biri sırf 1gb ram için 700-800tl fazladan niye versinki.
    Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 21 Ekim 2014; 17:02:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.