Şimdi Ara

LG G2 ve LG G3 karşı karşıya: Geçiş yapmaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android dünyasının mihenk taşı telefonlarından biri olmayı başaran ve bugün hala popülerliğini koruyan G2'den sonra LG şimdi de teknik özellikleriyle akıllı telefon dünyasının lideri olmaya aday telefonlardan G3 ile gündemde. Peki G2'den G3'e geçmeye değer mi, cevabı videomuzda.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    LG G2 vs. LG G3 - Kamera Örnekleri

• Lg2 incelendi ve karsilastirildi vay be

Hani o dönemki Iphone 5s incelemsi ?

( vidoyu izlemedim baslik herseyi acikliyor)

• LG G2 telefonum olsa G3'e geçmem ben gereksiz boşa para harcamaktan başka birşey değil

• Özet: G2 kullanıyorsanız değmez, illa telefon alıcaksanız z2 alın.

• Bence gerekmez geçiş yapmaya g4 beklenir.

• Değer mi ? Sorusunu fiyattan sonra verelim bence

• 1 senede anca G2 parası biriktirdim.Şu HTC sensör kalitesini (megapiksel ve gece çekimleri) arttırıncaya kadar da kullanacağım.Bence değmez G3'e geçmeye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben G3'ü beğendim Z2 ile birlikte piyasada alanı mutsuz etmeyecek telefonlar.

G2'den G3'e geçilirmi?

Sadece soru üzerinden gidersek KOMİK olmaya gerek yok. Bence bu soruyu sorduğumuz için az oturup düşünmemiz gerek, nereye gidiyoruz biz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 12 Haziran 2014; 1:51:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi bey hayırdır diyelim avucunuzda kına var :)

• G2'den bu nesil telefonlara geçene allah akıl fikir versin zaten böyle bir şey yapan iyice kapitalizmin esiri olmuştur. Hem bu nesil telefonlar geçiş nesli s801 alacaksın 3 ay sonra s805 çıkacak böyle ala ala kafayı yersin başka bir şey değil

• G2 den G3 e geçmeyi düşünenleri Allah'a havale ediyorum. Tüketim çılgınlığı bu dereceye geldi gerçekten.

• Erdi Elci yi tanıttı.

• Bu tarz videolar çok yararlı olacaktır. Daha çok yapılması dileğiyle. G3 değiştirilebilir bataryası ve hafıza kartı takılması çok önemli bir artı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 2 den G2 ye geçmiştim. Sanırım şimdide G2 den Note 4'e geçeceğim eğer fiyatı çok yüksek olmaz ise.

• Bi ara Erdi abi hızlı tren gibi konuşuyodu. yavaşlatmış baya bi :)

Art niyet yok :)

• Paran varsa geçilir.

• G3 te kasmalar mevcut kamera sorunları güncellemeyle halledilebilir seyler zaten neden aynı sensör var ki G3 almaya kesinlikle değmezmis bunu görmüş olduk.. en az g2 kadar batarya ne demek ya en az %20 artmalı aradan bir sene gecmis .. lg G2 yi o kadar iyi yapmış ki üstüne bisey ekleyememis ama tasarım mükemmel ..

• 64 bit işlemcilerin arefesinde G2'den G3'e pek mantıklı olmayacaktır. İlk alacaklar için bile G2 yeterli olacaktır.

• Halen SonyEricsson W550i kullanıyorum...
  • Şunu görmüş oldum kendi adıma, g2 nin ekran ışığı daha fazlaymış. Buda güneş altında g3 ten daha net görülebileceği anlamına geliyor sanırım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.