Şimdi Ara

LG G2 ve LG G3 karşı karşıya: Geçiş yapmaya değer mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hah, işte bu! İnsanları kafası gereksiz yere bu konuda karışmıştı.

• Tüm G2 yourmlarını eksileyen diğer telefon sahiplerine sesleniyorum :)neyi hazmedemiyorsunuz abi ya? hayır, iyi telefon sevmesen de hakkını vereceksin. G2 kullanıyorum G3 dahil hiçbir telefona ihtiyaç duymayı bırak, düşünmüyorum bile..

• Bir tek bu telefon için değil hiç bir üst düzey telefon bir sonraki ile değiştirilmez bana göre yani s4 varken s5 te alınmaz, benim tercihim 2 veya 3 sonraki nesil telefonu almak olur, su an htc one kullanıyorum m8 e kesinlikle geçmem m9 belki olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinize su soruyu sorun , g3 aldigimda g2 ile yapamadigim neyi yapabilicem ? Eyer cevap sizi tatmin ediyorsa gidin degistirin.Bana sorarsaniz g2 si olan biri g3 le yapabildigi herseyi yapabilir bos yere paranizi harcamayın. Telefonlarda ozellikler zaten gunumuz teknolojisinde sınıra dayanmış adamlar koyacak ozellik bulamayıp 5.5 inc ekrana 2k cozunurluk koymaya basladilar...bence asiri gereksiz ... note 3 n9005 kullaniyorum note 6 ya kadar telefon degistirecegimi sanmiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Ben G3'ü beğendim Z2 ile birlikte piyasada alanı mutsuz etmeyecek telefonlar.

G2'den G3'e geçilirmi?

Sadece soru üzerinden gidersek KOMİK olmaya gerek yok. Bence bu soruyu sorduğumuz için az oturup düşünmemiz gerek, nereye gidiyoruz biz diye.

Sony bugün maaşları yatırmamış herhalde

• Max 1 ay sonra kullanım amacı
    LG G2 : Twitter,Facebook,ınstagram,whatsapp,Mp3 Var. Android 4.4 Fiyat :1,150 TL
    LG G2 : Twitter,Facebook,ınstagram,whatsapp,Mp3 Var. Android 4.4 Fiyat: 2000TL-2500TL

Sonuç : Değmez.

Şimdi bu ne dar düşünce diyeceksiniz ama LG G2 zaten performans-fiyat olarak çok iyi bir telefon,alın kullanın. Burdaki sitemim. Telefonların sadece yukarıda belirttiğim alanlardakı özelliklerini kullananların. G3'ü çıkmış gideyim alayım düşüncesine girmesidir. Tabi Parası bol olana birşey diyemezsiniz. Ama yeni çıkan herşeyini elde edebilme,onda var bende niye yok tribine hastalığına kapılanlara 3310 fırlatasım geliyor. Abi durumunuz yoksa tam verimini alamayacağınız şeylerin peşini bırakın. Gidin ihtiyaçlarınızı karşılayın,Evliyseniz ailenize harcayın.Bekarsanız geleceğinize yatırım yapın. 1000 tl daha vermeyin yeni telefona. Koyun kenara.(yine parası çok olana demiyorum) Siz böyle yaptıkça firmalar sizi s4,s5,s6........s20'e kadar soyar durur. G2'im varsa G3 almam arkadaş. S4'um varsada S5 almam. Bi bismillah s4'un taksiti bitmedi.

• Z2'inin tek rakibi G3 olabilir demiştim ki, gerçekten tek rakibi G3 olmuş gerçekten mükemmel, tasarım harikası bir telefon olmuş fiyatı da uygun olursa Samsungu direk piyasadan siler bu telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: asdf_13

Erdi'nin mobilitelerden birinde g3 ün 2k ekran ile gelmesi durumunda oyun deneyimi konusunda pek bir şey beklememiz gerektiğini söylediğini çok net hatırlıyorum. Nasıl oldu da bu cihazı performans canavarı gibi tanıtıyorsunuz bilmiyorum. g3 ve g2'nin aşağı yukarı aynı performansta olduğunu söylüyorsunuz. O zaman neden s805 platformu çıkıyor?

Ayrıca video ve resim karşılaştırılması iki cihaza da 1080p video yükleyerek yapılmalı. Hatta belkide en mantıklı seçenek 720p de karşılaştırmak.Çünkü en çok tüketilen içerik bu çözünürlükte. Bu internet hızlarında kim g3'te 2k video izleyebilecek ki?

Videoda objektif olunmadığına inanıyorum.
    kamera dışındaki özelliklerin artı değil eksi olduğunu düşünüyorum. Elimde g3 olsa g2'ye geçerdim.

Merhaba,

Oyunlar, 1080p çözünürlüğünde çalıştırılabildiği sürece yüksek çözünürlüklü ekranda performans anlamında düşünülen kayıplar olmaz çünkü yine videoda da belirttiğim gibi bu cihazda, LG G2'den daha hızlı bir SoC platformu var; Snapdragon 801AC.

Ancak söz konusu 2K çözünürlüğünde oyun olduğu zaman ise, Mobilite'de ifade ettiğimiz gibi bu cihazın donanımı yeterli gelmez. AnTuTu'nun grafik alt testlerinde LG G3'ün G2'den geri kalması da bunun bir göstergesi.

Yani cihaz 2K ekrana sahip fakat bunun asıl keyif yarattığı nokta çoklu ortam içerikleri. Cihazın ekranını 2K video ile test etmemiz gayet doğal. Biz burada internet hızına göre ekran ölçümlemesi yapmıyoruz, 2K ekranın ne avantaj sunduğunu gösteriyoruz ve bunu da yine videoda söylediğimiz gibi çözünürlüğe uygun içerik gösterimiyle ciddi anlamda hissedebileceğini ifade ediyoruz.

Teşekkür ederim.

İyi geceler.

Abi G3'de 2K çözünürlükte oynattığın videoyu 1080P ve 720P olarak oynatıp yeni bir yorum yazar mısın?

2K çözünürlüklü videoyla test etmen oldukça normal o ekranın performansını görmek açısından ancak o ekranda 1080P ve 720P videolar da izlenmek durumunda kalacak, bu durumda görüntü nasıl oluyor?

720P ekranda 720P izlemekten daha mı kötü oluyor 2K ekranda 720P izlemek?

Ek: Abi birde 4K çeken bu kameralar ile 2K çekim seçeneği de sunuluyor mu yoksa sadece 1080P ve 720P olarak seçenekler mi oluyor? (Diğer tüm markalar için soruyorum) Çözünürlük ve FPS değerlni de paylaşırsan çok teşekkür ederim.
    G2'de OİS vardı G3'de de var değil mi hâlâ? M7'de vardı M8 kalktı ya onan soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 12 Haziran 2014; 9:42:40 >

• fx57 kullanıcısına yanıt
    erdi bey G2 nin sorunlu olan kısımlarından da bahsedebilirmisiniz.

mesela g2 nin çekim kalitesi düşük.(iphone ile aynı noktada denedim g2 çekmiyorken iphone çekiyordu)

konusurken seste bazen bogukluk vardı.

mesela gece foto çekimi nasıl. sizin verdiginiz örnekler gündüz çekimi ve ışıklı ortamlarda örnek fotolar atmışsınız.

gece video çekimi nasıl odaklama sorunu varmı. kalitesi nasıl. (konserde g2 ile çektim çok kötü çekmişti ve bir türlü odaklamayı dogru düzgun yapamadı.önümdeki iphone sahibi kişi hemde iphone 4 ile takır takır çekti)

gece odaklaması nasıl. veya akşam oturma odasında odaklaması nasıl. bu sıkıntılar g3 te varmı. bunlarla iligli örnek verip açıklama yaparsanız kullanıcılarda bilgi sahibi olmus olur.

şuan gündüz çekimi kötü olan telefon yok denecek kadar azdır. güneş ışıgında uygun ortamda tüm telefonlar cam gibi çeker. ama akşam yada ışıgın az oldugu ortamlarda gerçekten iyi olan o zaman belli olur.

aşagıdaki örnek videoda lg g2 gündüz çekimleri çok iyi lakin gece çekiminde çok geri. 10 dk dan sonra bakınız

http://www.youtube.com/watch?v=2nZWpC3kgXc

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

Erdi'nin mobilitelerden birinde g3 ün 2k ekran ile gelmesi durumunda oyun deneyimi konusunda pek bir şey beklememiz gerektiğini söylediğini çok net hatırlıyorum. Nasıl oldu da bu cihazı performans canavarı gibi tanıtıyorsunuz bilmiyorum. g3 ve g2'nin aşağı yukarı aynı performansta olduğunu söylüyorsunuz. O zaman neden s805 platformu çıkıyor?

Ayrıca video ve resim karşılaştırılması iki cihaza da 1080p video yükleyerek yapılmalı. Hatta belkide en mantıklı seçenek 720p de karşılaştırmak.Çünkü en çok tüketilen içerik bu çözünürlükte. Bu internet hızlarında kim g3'te 2k video izleyebilecek ki?

kamera dışındaki özelliklerin artı değil eksi olduğunu düşünüyorum. Elimde g3 olsa g2'ye geçerdim.

Merhaba,

Oyunlar, 1080p çözünürlüğünde çalıştırılabildiği sürece yüksek çözünürlüklü ekranda performans anlamında düşünülen kayıplar olmaz çünkü yine videoda da belirttiğim gibi bu cihazda, LG G2'den daha hızlı bir SoC platformu var; Snapdragon 801AC.

Ancak söz konusu 2K çözünürlüğünde oyun olduğu zaman ise, Mobilite'de ifade ettiğimiz gibi bu cihazın donanımı yeterli gelmez. AnTuTu'nun grafik alt testlerinde LG G3'ün G2'den geri kalması da bunun bir göstergesi.

Yani cihaz 2K ekrana sahip fakat bunun asıl keyif yarattığı nokta çoklu ortam içerikleri. Cihazın ekranını 2K video ile test etmemiz gayet doğal. Biz burada internet hızına göre ekran ölçümlemesi yapmıyoruz, 2K ekranın ne avantaj sunduğunu gösteriyoruz ve bunu da yine videoda söylediğimiz gibi çözünürlüğe uygun içerik gösterimiyle ciddi anlamda hissedebileceğini ifade ediyoruz.

Teşekkür ederim.

İyi geceler.

Abi G3'de 2K çözünürlükte oynattığın videoyu 1080P ve 720P olarak oynatıp yeni bir yorum yazar mısın?

2K çözünürlüklü videoyla test etmen oldukça normal o ekranın performansını görmek açısından ancak o ekranda 1080P ve 720P videolar da izlenmek durumunda kalacak, bu durumda görüntü nasıl oluyor?

Ek: Abi birde 4K çeken bu kameralar ile 2K çekim seçeneği de sunuluyor mu yoksa sadece 1080P ve 720P olarak seçenekler mi oluyor? (Diğer tüm markalar için soruyorum) Çözünürlük ve FPS değerlni de paylaşırsan çok teşekkür ederim.
    G2'de OİS vardı G3'de de var değil mi hâlâ? M7'de vardı M8 kalktı ya onan soruyorum.

Merhaba,

Telefon kameralarında 4K video seçeneğinden sonra Full HD'ye geçiş yapılıyor ara bir çözünürlük bulunmuyor.

LG G3 geliştirilmiş bir optik görüntü sabitleme özelliği bulunuyor, HTC One M8 gibi çıkartılan bir özellik değil.

Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

Merhaba,

Teşekkür ederim.

İyi geceler.

Merhaba,

Telefon kameralarında 4K video seçeneğinden sonra Full HD'ye geçiş yapılıyor ara bir çözünürlük bulunmuyor.

LG G3 geliştirilmiş bir optik görüntü sabitleme özelliği bulunuyor, HTC One M8 gibi çıkartılan bir özellik değil.

Teşekkürler.

erdi bey 2K'da 1080p, 1080p ekranda 1080p'den kotu göstermez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 12 Haziran 2014; 10:02:17 >

• LG G3'ün ekranı tam bir teknoloji harikası. Ben de G2 kullanıyorum ve 64-bit işlemciler öncesinde telefon değiştirmeyi düşünmüyorum lakin G3'ün teknolojik üstünlüğünü de göz ardı edecek değilim.

Örnek.http://imgur.com/zKg8iqJ

• Selamlar..

Erdi bey 4 k bir video orneği gormek mumkun mu acaba ....
  • Değer tabi geçin (ben olsam geçmem)

• mementopolis kullanıcısına yanıt
    Burada kaç kere söylendi neden incelemesi yapılmadığının hala zırlamaya devam ediyorsunuz.

• Bir g2 kullanıcısı olarak bu incelemeye şunları ekleyebilirim. G2 nin G3 ten bence eksikleri şunlar :
    1- Çıkarılabilir kapak
    2- Sd card desteği
    3- Daha iyi malzeme kalitesi
    4- Daha iyi kamera (Düşük ışıkta)
    5- Daha iyi arayüz ve ekstra uygulamalar
    6- 2k ekran

Eğer bu artıların sizin için 1000 tl civarında değeri varsa G2 de G3 e geçilebilir.

Erdi Bey e şu sorum olacak G3 te sanal tuşları gizleme özelliği var mı? Söylediyseniz de kaçırmış olabilirim. Şahsen benim G2 ye beklediğim en önemli özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrzgn -- 12 Haziran 2014; 11:15:04 >
  • Erdi Abi çok güzel incelemeler yapıyosun teşekkürler ama sormak istediğim bir şey var: Acaba G3'ün piyasaya çıkacak olan 3GB ramli sürümüyle de bi video çekme imkanın var mı acaba ileri zamanlarda?

• Güzel bir inceleme elinize sağlık. Yalnız benim bir isteğim var. Diğer amirel gemilerinde kıyaslamasını yapabilirmisiniz? Sony Z1 ve Z2 kıyaslaması, HTC one (M7) ve one (M8) ve özellike merak ettiğim Samsung S4 ve S5 kıyaslaması yaparmısınız?

• Erdi abi G3 ün ekranının keskin fakat düşük kontrastlı ve yetersiz parlaklık sunduğu (372 nit) söyleniyor phonearena,gsmarena gibi sitelerin incelemelerinde doğrumudur?

• 2K ekran çözünürlüğünü sadece oyunları düşünerek karamamak gerek arkadaşlar.

Günlük koşuşturmamızda hepimiz ne kadar oyun oynuyoruz ki telefondan? Kaldı ki oyunları 1080p de çalıştırdığı vakit yine sıkıntı olmayacaktır.

2K ekranın uygulama ve medya içeriklerde sağlayacağı rahatlığı göz ardı etmeyin. Gerek sosyal medya uygulamaları yada mesajlaşma uygulamaları buna göre optimize edilirse o zaman görün rahatlığı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.