Şimdi Ara

LG G2 ve LG G3 karşı karşıya: Geçiş yapmaya değer mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • g2 sahibiyim g3ü inceledim bariz g2 ye göre kasıyor. 2k ekran çok fazla gelmiş o işlemciye. g3 almayı düşünenler bir daha düşünsünler bence.
  • Şaka gibi ya başlığa bak. Tüketim çılgınlığının son seviyesine gelmiş incelemeyi yapan her kimse. İzlemeye bile değer görmedim. Bir telefon aldın mı bozulana kadar kullanacaksın arkadaş. Yok 1080p yok 2k ekran bu tür şeylerle kafasını çalıştıramayan insanı kandırırlar. Nokia N9 kullanıyorum tamir görmeyecek duruma gelene kadar kullanırım diyorum. Başlıkta yazılan ise G2 den G3 e geçmeye değer mi? Yazık lan harbi. Allah sonumuzu hayır etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi duvar kagidini upload eder misin cok begendim

• hoparlaörün telefonun arkasaında olması çok iyi değil.oyun oynarken denmiş; ama peki telefonu bir zemine koyduğunuzda hoparlörden çıkan ses etkilenmeyecek mi ?
    İncelenen telefonun arkasında örnek olduğu yazıyor.Bence taraflı bir inceleme.

• G2 aldığımdan beri bir kere keşke g3 alsaymışım demedim gayet memnunum telefondan
  • G2 daha avantajli..

• G4 ü bilmemde g3 tam ara modeldi. Geçilmese de olur cinsinden.

• Bozulan g2 telefonumun yerine g3 aldım. G2 iyi bir telefondu,g3 e iyiki geçtim diyemem. Bariz bir fark göremedim. G2 ile arasında bulunan 300_400 liralık farkı haketmiyor bence. Özelikle batarya konusunda.

• 2k walpaperlari neresmden bulabilirm lutfen soylermisiniz

• Sorunsuz G2'si olupta G3 e geçmenin tabiki mantıklı hiçbir yanı yok. Ha tüketim çılgınıdır o ayrı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.