Şimdi Ara

LG G2 ve LG G3 karşı karşıya: Geçiş yapmaya değer mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul Levent'teki Kanyon AVM'de LG G3 tanıtımı ve standı var. Bugün (Cumartesi) yeğenimle beraber gittik ve büyük bir sürpriz yaşadık. Twitter'dan #lgg3istanbulda hashtag'ı ile tivit atıyorsunuz ve size gelen kodu oradaki otomata giriyorsunuz. Mekanizma çalışıyor ve içinden bir tanesini seçip alma haznesine düşürüyor. Değişik hediyeler var ama yeğenime LG G3 çıktııııııı!... Bahsedilen hashtag'da görebilirsiniz. Telefon Türkiye'de satışa başlayınca teslim edecekler. Herkese tavsiye ederim, epey hediye listelemişler. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 16 Haziran 2014; 11:03:44 >
  • 4K hikayesi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

HEDİYE LG G3 KAZANDIK!
    İstanbul Levent'teki Kanyon AVM'de LG G3 tanıtımı ve standı var. Bugün (Cumartesi) yeğenimle beraber gittik ve büyük bir sürpriz yaşadık. Twitter'dan #lgg3istanbulda hashtag'ı ile tivit atıyorsunuz ve size gelen kodu standda bulunan otomata giriyorsunuz. Değişik hediyeler var ama yeğenime LG G3 çıktııııııı!... Bahsedilen hashtag'da görebilirsiniz. Instagram'a da yüklediler. Telefon Türkiye'de satışa başlayınca teslim edecekler. Herkese tavsiye ederim. Saygılarımla.

Gule gule kullansin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir telefonun ortalama ömrü 2-3 yıldır. Sonrasında ya yazılım desteği kalmıyor ya da donanımsal sorun çıkartıyor. Hal böyle iken daha geçen sene çıkan LG G2 sahibi birinin G3 e geçilirmi demesi çok abes.

Ya dalga geçmek için soru soruluyor ya da parası çok.

Bu kadar müsrif toplum hangi ara olduk, anlamakta güçlük çekiyorum.
    Eskiden bizim zamanımızda yerli malı haftası vardı, bir cihaz veya birşey alındı mı maksimum ömrü ne ise o süre boyunca tamir edile edile kullanılırdı.

1990 yılında aldığımız Beko Hitachi TV miz 2-3 sene önce artık tamir ettirecek usta bulamadığımız için çöpe atıldı. Eski tüplü televizyon olmasına rağmen 20 yılda 2-3 kere tüp arızası verdi, kullandık. Tabi bu televizyon son 4-5 yıldır 2. televizyon olarak kullanılıyordu.

Şimdilerde ise bozuldumu at, yenisini al. Sonrada niye bizim bir taraflarımız kapanmıyor, cari açık şöyle, yok paramı var yok bilmem ne.
    Allah sonumuzu hayır etsin.

• Lg g3 2250 tl 32 gb 3gb ram olanı hayırlı ossun. Edit:Sabah gastesinde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

Başlık başlıbaşına saçmalık.donanımhaberi bundan dolayı kınıyorum.1 sene önce çıkan bir telefonun yenisi çıkıyor ve değiştirmeye değer mi diye bir tüketim teşviği yapıyorsunuz.siz insanlara böyle mi mesaj veriyor,biliçlendiriyorsunuz?burada para kazanmayı bilmeyen bir sürü ergen ve cebindeki tüm parayı telefonlara yatıran,senede 1-2 telefon değiştiren insanlar var.bu gençleri ufaklıktan böyle tüketim hastalığına davet ederseniz doğrusu bu sanırlar.

Kıyaslama yapabilirsiniz ama geçiş yapmak diye söze başladınız mı işin rengi değişir.umarım yönetim ve editörler kendilerine gereken mesajı çıkarırlar.

Arkadasım dh'i eleştirmek ve kınamak yasaktır dh işyeri kuralları madde 1 gün oksay her zaman haklıdır madde 2- eğer haksızsa o zaman sen asgari 1 hafta ile 4 ay arası uzaklaştırma cezası alırsın.İyisimi paso editörleri öv yücelt göklere çıkar onlara şunu de tüm dünyayı takip ediyorum yok böyle bir inceleme sitesi de.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • arkadaşlar g3 e film attığımız zaman full hd bir tv de slim port ile aktarıp izleyebilirmiyiz yoksa 2k olduğu için full hd tv de çalışmazmı...???
  • geçilmez hatta g3 pahalı çıkarsa g2 alınır
  • Keşke sanal tuşlar daha kullanışlı bir şekilde tasarlanmis olsaydı.

Keşke nokia harita servisi gibi sağlam ve ücretsiz bir harita uygulaması olsaydı.

G2'yi beğenmemiştim bu söylediklerimin dışında G3'u çok begendim.fakat bu iki kriterim yüzünden androide yatırım yapamıyorum ne yazık ki...

• Yıl sona ermeden snapdragon 810 lar duyurulacak. Asıl değişim o zaman olmalı.

• G3 almayı düşünüyordum ama gittim G2 aldım memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 varken diger ust duzey telefonlara gecmek benim icin gereksiz para kaybindan baska bisey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 ten s5 e geçilmaz ama lg g2 den lg g3'e geçilebilir.Çünkü arada bayaga fark var.

• erdi bey lg g2 de titreşim seviyesi ve ses çıkışı vasattı hiç memnun kalmamıştık nerdeyse bazen telefonun titreşimi hiç algılanmıyordu cepte iken acaba g3'te ne gibi iyileştirmeler yapılmış bu konuda

• Snapdragon 805'li LG G3 Prime söylentileri doğrumudur bilginiz var mı ?

• Arkadaş 1 ay oldu hala Z2 incelemesi yok,bu nasıl iş

• Fiyatları Belli Oldu...

2 gb. / 16 gb. : 1.999
    3 gb. / 32 gb. : 2.199

Tam da tahmin ettiğimiz gibi...

• Bir G2 kullanıcısı olarak 1000 tl fark vererek g3 e geçmek pek mantıklı gelmedi açıkcası. Fakat LG lansmanında hediye g3 kazanmam G2 mi satmama neden oldu.LG'ye zeval olmaz dedik sattık hem fiyatı düşecekti hem eski nesil kalacaktı. ama g3 alamayıp yeni telefon alacak arkadaşlara şiddetle g2 yi tavsiye edebilirim. 6 ay kadar kullandım hiç üzmedi sağolsun

• Mantiklisini siz soyleyin antutu testinde g2 daha yuksek(33 bin 34 bin aliyor g3 daha dusuk almisti) aliyor ve kapagi acilmamasi bence bir eksi degil 9000 mh lik sarz aletleri satiliyor al yanina 1 sarz kendinin sonra 3 tane daha sarz edersin hafizami sorun flashin vardir yaninda zaten hep al kablosunu tak flashini g2 ne 1000 daha fazlami tl mi vereceksin hemen hemen ayni telefona ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.