Şimdi Ara

ATRİX YARDIM ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle sorunuma geçeyim ben 3 haftadır atrix kullanıyorum ve her yönüyle tasarım hariç yani kılıfını istanbulda bulamasam bile telefonuma aşığım ancak telefonu golddan aldım ve bu kullanılmış muhabbeti yoktu aklımda aldım eve geldim inceledim ve o 1 hafta içinde oyunlar programlar vs Go Launcher yükledim çok güzel 1hafta sonrası telefon Go Launcher hata vermeye Kapanmaya zorla , Bekle vs. ekranı çıkıyor ve kapatıp açmak zorunda kalıyordum bunu göz ardı ettim çünkü güncelleme , sıfırlama vs çözülebilir diye düşündüm işte idare ediyordum ama bu hafta bi sorun daha çıktı reset sorunu arkadaşlarımın yanında fotograf çekicez mesela telefon resetleniyor mahcup oluyordum herneyse bu sabah fabrika ayarlarına döndüm ve sadece vektör diye bi oyun var onu oynarken sorun çıktı resetledi şuan devam ediyorum kullanmaya inşallah sorun çıkmaz ama insanın içi rahat etmiyor ... şimdi ne yapmalıyım sorunu çözülür mü yoksa gold'a gidip iade yapabilirmiyim alırlar mı veya değişim yapılır mı ama goldda bu ürün kaldırılmıştır gibi bi yazı gördüm ... Önerilerinizi bekliyorum

• bende de kasma sorunu var anlamadım gitti. arkadaşım da var aynıı telefon hiç sorun yaşamadığını söylüyor. ama ben bir haftadır aldım ve 3 defa fabrika ayarlarına döndürdüm. telefonda hiç bir program yüklü değilken tuş kilidini açarken 10 sn bekletiyor kafayı yicem neden oluyor bu bilen var mı
  • her ikinizin de sorunlarının çözümü ortak aslında.
    Telefonunuzu fabrika ayarlarına geri döndürün ve ilk açılışta size yükletmeye çalışılan motoblur uygulamasını atlayın,yüklemeyin.
    Yüklemeyi atlamak için ekranın sol altındaki tuşa basın seçenekler arasında atla yı göreceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.