Şimdi Ara

Attack on Titan (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anime olarak soluksuz izlemiştim, filmde titanlar animeye sağdık kalarak canlandırılmış. filmi gelse de izlesek
  • sinema çekimi malum ortamlara düşmüş, film bekleneni verememiş, yerden yere vuruluyor şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DVDscr sürümleri düşmüş ama şimdi o kalitede izlenir mi ki? Bu arada halen daha altyazı düşmesini bekliyorum. Filmin, animesini tutmasını beklemiyordum ama yorumlardaki kadar kötü mü gerçekten?

@cCc_Reis_cCc
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    hocam dün göz ucuyla baktım, kesinlikle rezalet, mangası çok iyi, animesi iyi, filmi berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

hocam dün göz ucuyla baktım, kesinlikle rezalet, mangası çok iyi, animesi iyi, filmi berbat.

İzledim de hakikaten de iyi olmamış. Bazı yerlerde iyi olsa da cgi olduğu birçok yerde fazlasıyla kendini belli ediyor. Ama en kötüsü bu değil. En kötüsü kurguydu. Kurgu gerçekten rezalet. Hem animeden sapmışlar hem de olmamış olaylar eklemişler hem de olaylar bir anda oluyor bir anda bitiyor; animeyi izlemeyenlerin aklına "ne, niçin oldu, gibi sorular gelebilir; anlamsız gelebilir. Armin ve Jean hiç olmamış. Armin sarı saçlı mavi gözlüydü en azından lens ve boya ile bu az biraz kapanabilirdi. Patates kızı Sasha'yı azarlayan komutanı ben göremedim. General olmamış. Karakterlerin animedeki görselleriye alakası yok. Bazı karakterleri animeyle eşleştiremedim. Mesela elma olmasa yüzbaşı Levi olduğunu anlamayacaktım. Erwin'i göremedim, gördüysem de tanıyamadım. Filmde Zırhlı Dev'i göremedik, sadece duvarın delindiği anı gösterdi ki onda da sanki Dev Titan tekmeyle o deliği açmış gibi gösterdiler. ilk 7 bölümü filme aktarmışlar demek isterdim ama birçok olay atlanmış, birçok olay da değiştirilmiş. Eren'in malum sahnesini baz alırsak 11-12 bölüme filan denk geliyor sanırım. Film vakit kaybı. Çok kötü bir uyarlama olmuş. Bir Rurouni Kenshin kadar iyi değil. Rurouni Kenshin oldukça iyi uyarlanmıştı tabi onda da ufak tefek değişiklikler vardı ama bu kadar da değil.

@Darkness Animeden sinemaya başarılı uyarlamalar var mı sorun cevapsız kalmış. Bu yorumumda yazdığım gibi Rurouni Kenshin serisi oldukça başarılı tabi yine de ufak tefek farklılıklar var ama o sorun yaratmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Ağustos 2015; 0:38:51 >

• Değişen şeyler illaki olacak fakat, koskoca 1 sezonu 1.5 saate sıkıştırmışlar, haliyle kurgu diye bişey kalmamış. Baştan sona oldu bittiye gelmiş. Hiç yoktan insan bi eğitim gördükleri sahneleri falan koyar. Olaylar o kadar hızlı ilerlemek zorunda kalmış ki, sanki titanlar bunların arkadaşlarını ailelerini çocuklarını falan öldürmemişde, bunlar tamamen yaşanan titan saldırısından kopuk, başka bir yerleşim yerinden buraya titanlarla savaşmaya gelen bi ekipmiş gibi duruyorlar. Herşey oldu bittiye geldiği için, karakterler, onların öfkeleri, hayal kırıklıkları, umutları, korkuları, sevgileri falan hakgetire. Bostan korkuluğu gibi ruhsuz kalmış tüm karekterler.

Onu geçtim casting ve oyunculukta berbattı, lise müsameresi gibiydi. 100 sene sonra bi anda ortaya çıkan efsaneleşmiş titanları ilk kez gördükleri sahneyi bi daha izleyin, başrol oyunculuğun ne kadar içler acısı oldğunu çok daha iyi görürsünüz. Dünyanın dengesini bozmuş, insan ırkının yaşam şeklinin komple değişmesine sebep olmuş, dünyayı cehenneme çevirmiş, insan ırkını dünya üzerinde ufacık bi kafese hapsetmiş, kana susamış şekilde şehirlerine saldıran bir titanı hayatlarında ilk kez görmüş gibi değilde, olayı havai fişek gösterisi izlermiş gibi karşıladılar. Titanları oynayan oyuncuların makyajlarıda aşırı amatör olmuş. Keşke bebek gibi hepsini komple cgi yapsalarmış. Özellikle filmin sonuna doğru olan sahnelerde cadılar bayramı için süslenmişler gibi duruyordu. Özellikle erenin titan olup dövüştüğü sahneler (benim gibi 30a merdiven dayamış kişiler bilir) eski power rangers dizisi gibiydi. Aşırı derecede sırıtıyordu binalar ve kostümler.

Beğendiğim tek kısmı genel olarak cgi efeklerin kalburüstü olmasıydı. Onun haricinde pek elle tutulur bi yanı yok. İlk sezonu min 3 bölümde çekmeleri lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Ağustos 2015; 5:26:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 720p.HC.DVDSCR dürümü malum yerlerde

izliyeneler bir yorumu eksik etmesiler
  • animeyi izleyip filmi izleyenler diyor.
    direk filmi izleyenler diyor.
  • aynen animesinden bir haber izledim. bana güzel ve değişik bir film geldi.
    titanların tipleri sesleri, köye girişleri fln korkutucu gelmedi değil hani. o havayı veriyor film.
  • film leşmiş beyler bulaşmayın
  • anime ikinci sezon çıkarsa birinci filme ek olarak 2 film daha gelir. zaten şu an animenin ilk sezonunun yarısına kadar anca geldi. Film kötü değil aslında ama konu hakkında bilgisi olmayan birisi izlerse hiçbir şey anlamayacaktır.
  • Attack on Titan editörü "Park Jung-hyun", eşini öldürme suçundan 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Attack on Titan (Ana Konu)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.