Şimdi Ara

Attack Shark X2 Pro *884 TL (Bluetooth-2.4ghz-kablolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *Fiyat Prime'a özel 884 TL. Aksi takdirde kargo ücreti çıkıyor.

Daha önce attack shark x11 almıştım. Ürün çok hafif diye yadırgamıştım ancak kullandıkça esnekliğini kullanmaya başladım. Çoklu cihaz için çok mantıklı mouselar. Altındaki tek switch ile geçiş yapabilmek çok anlamlı. Yanlış hatırlamıyorsam 1180 TL'ye almıştım.

Bu üründe de aynı şekilde çoklu kullanım söz konusu. Beyazı da aynı fiyat. Yurtdışı ürünü. Fiyat Türkiye'deki mouselara göre oldukça güzel. Temu'da bile bu fiyatlara satılmıyor. Şimdi bundan da bir tane sipariş geçtim. 1.5 haftaya gelir. Gelince daha ayrıntılı inceleme yapabilirim.

Attack Shark X2 Pro *884 TL (Bluetooth-2.4ghz-kablolu)
    Attack Shark X2 Pro *884 TL (Bluetooth-2.4ghz-kablolu)amazon
    ATTACK SHARK X2 Pro Kablosuz Gaming Mouse, Şarj İstasyonlu, Sessiz Bluetooth Oyuncu Mouse, Tri-Mod (BT5.0/2.4G/Fillaire) Ergonomik RGB Mouse 4000 DPI, PixART PAW3212, Şeffaf Kabuklu, PC/Mac, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGCGDG8C

• Attack Shark X2 Pro *884 TL (Bluetooth-2.4ghz-kablolu)

Alacaktım amazon vermedi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01dead -- 13 Mart 2025; 12:14:23 >
  • 3212 sensör alabileceğiniz en kötü sensör olabilir kesinlikle önermiyorum. Attack sharkın alınabilecek modelleri x11 r1 x3 diğerlerine bakmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01dead kullanıcısına yanıt

Hocam yeni gördüm, adres problemi gibi gözüküyor. Benim mouse avrupayı dolaştı.

• Arkadaşlar mouse geldi. x11 den açık ara daha güzel hissettiriyor. Sessiz clicklere sahip. 106gr mousun kendi ağırlığı var. Çok hafif değil, bu da tutuş hissiyatı oluşturuyor. Son 3 ayda 7 farklı mouse denemiş biri olarak bunu 2. sırama koyuyorum.

1. sırada Bloody w60 max var.

Büyük ihtimalle yakında fiyatı artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 21 Mart 2025; 16:25:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.