Şimdi Ara

ATTENTION! YOUR COMPUTER HAS BEEN ATTACKED FROM THE Internet.!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Attention! Your computer has been attacked from the Internet. Network Attack TCP SYN Flood from adress ----> **.****.***.** <----- saldırıda bulunulan ip adresi...... has ben succesfully repelled. sanırım TCP ip üzerinden saldırı var Kaspersky'ın uyarısı. Sürekli geliyor uyarı farklı iplerle... Ayrıca Kaspersky Anti Hacker'i kurulu PC'de. Böyle oldugu zaman portlarım açık oldugu halde emule port kapalı gözüküyor LOW ID Almama neden oluyor ve uğraştırıyor beni.. Sizede oluyormu ve yardımcı olabilecek birileri varmı?????????? bunu nasıl engelleyebilirim.. ikidebir farklı port açmak zorunda kalıyorum yorucu oluyor bıktırıyor Kullandığım versiyon -----> 5.0.227

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 4 Nisan 2005, 0:11:02 >

• Yardımcı olabilecek birileri yok galiba?????????????????????????????? Nerde Adamlarım yawwww PCforummm gözler seni arıyor ve diğer nicklerini tam hatırlayamadığım arkadaslar veya tanımadığım ve bu tür sorunların çözümünde yardımcı olabilecek arkadaşlar...
  • persky'de stealth mod vardı, ana pencerede. Onu etkinleştirip deneyin bakalım, tabi etkinleştirdikten sonra modemi yeniden başlatıp ip'nizi değiştirmelisiniz.
  • kardeş bence o kaspersky Emuleden atılan her pingi hacker saldırısı olarak algılayıp, hemen onu bloke falan ediyordur..hani çok iyi pc bilgisine sahip değilim ama mantıken öyle..O programı silmeden emule kullanmazsın bence
  • Baya bi zaman kullandım öyle bir sorun vermedi arabir yapıyor böyle.. onunla alakası yoktur eminim..
  • YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM arkadaşlar nerdesiniz yawww
  • Ayni sorun bende de vardı bu saldırılar olduğunda görev çubuğu donuyordu zone alarm kurdum şimdi sorun yok service pack 2 de sorunu çözer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Service Pack 2 kurulu... Zone Alarm denerim.. Kaspersky Anti- Hacker var...
  • Firewall ayarlarında emule portlarını "güvenilir" olarak tanıt.
    O portları serbest bırakması için bu gerekli, aksi halde ikide bir engeller.
  • bendede oluodu aynısı.önerim sp2+kaspersky ve kaspersky anti-hacker kur.anti hacker da stealth modu işaretle sorun kalmaz sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.