Şimdi Ara

the audio device supported by this application is not detected.the application will exit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sb Audigy 7.1 ses kartım var driver yükleyince ses driverinin uygulamalarını açarken bu hatayı veriyor sorun ne olabilirki?
    Kawakami driverlerindede aynı hatayı veriyor
    the audio device supported by this application is not detected.the application will exit
    5+1 ses sistemini kaç aydır 2+1 olarak kullanıyorum

• Up aynı sorun bendede var X-FI Tıtanium aldım bugun driveri CD den kurdum güncelleme yaptım ama hala aynı.
  • creative'nin ses kartları güzeldir. creative sound blaster live! hatıralarım canlandı.

ayarları kurcalamak her zaman ki gibi sorunu çözer. internetde bunun için bir çözüm önerisinde bulunan da olmuş. mesela cd' den kurulum yapılması ve sonrasında örneğin win7 denetim masasına geçip ses sistemine girmek ve hoparlör ayarlarını (Creative SB X-Fi) olarak seçmek 5.1 surround kurulumunu gerçekleştiriyor demiş biri. ben de onun yalancısı gibi oldum ama creative bu. ayarları kurcalamak yetecektir bence de. bu kartın demosu nasıl, eskisinin ki şimşek sesiydi. bulabilirsem bir link atarım. kulakların pasını alıyor adeta.. bir de manzara koyalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 18 Aralık 2010; 18:26:14 >

• regedit den Creativ yazılım dosyalarını tamamen sildim ve tekrar denedim düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.