Şimdi Ara

Attığım Ssli fotolarima kırıcı yorum atanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum taksam zaten paylasmam benim yerime bazıları işte sağolsun savunmaya geçmiş beni ama tipe bu kadar önem veren sizin gibi erkekler yüzünden günümüzde kızlar boya küpü oluyor ya niye sana güzel gözükmeye çalışayimki ya kimsin kocam mi sevgilim mi illa süslü puslu giyinip foto mu atcaktim sizin için Allahım ya anlık bir şeyi sivamanin mantığı ne bi kız yazmış işte bilmem tipimle falan one cikiyormusum ortamninizi seviyorum ve güveniyorum size bazen yorumlariniza gülüyorum aksine aksi niyetim hiç olmadı lütfen yapmayın böyle. ..ki dekolteli açık vs fotoda atmiyorum insaf. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni burda parcalarlar kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer postta soramadım da şimdi sormak istedim. Kardeşinin senden 25 yaş küçük olması nasıl bi duygu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attığım  Ssli  fotolarima   kırıcı yorum atanlar
  • eski kullanıcı adına bakın trol işte. Hep tipi değişiyor bunun.
  • neden umursuyorsun boşver gitsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana buraya foto atma hatta burada olmamanı söyledim kendin kaşınıyorsun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çikizen -- 31 Ocak 2017; 3:51:26 >
  • Çok mantıklı yazmışsın ama insanlara inancım kalmadığı için sana da inanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaaann gül geç . Burada herkes bilir. Burada herkes 1,85+. Burada herkes alanında iyi. Konuşmasını beğenmediğini de blokla .

Konularınızı gördüm, size bağlı olmasa da bir çok kişi kadın olduğunuza inanmaz. Şahsen inanmıyorum. Ne yapabiliriz ? Hiçbir şey. Kanıtlamak zorunda değilsiniz ki.

Bunun nedeni de TROLL adı altında çok fazla zaman harcayarak burada role play yapan arkadaşlar. Yapacak bir şey yok
  • Bak bu konuda haklısın. Mesela erkekler foto atsa herkes beğenskdkeldldkkfldlflflfl.

Forumda çok gezen bi insan olsaydın durumun buraya geleceğini anlarsın. Bir kere eğlencesine açmak var. Ama sen sanırım çok yapmışsın bunu. Zaten eminim forumda çok kız var. Ama zaten burda ki insanlar kendini belli etme çabasında olan insanları sevmiyor. Sanırım forumun en sevdiğim yönü bu. Bu arada selamün aleyküm hihi

• ben tipe önem vermiyorum. Ayrıca çok tatlı duruyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 31 Ocak 2017; 4:28:14 >
  • Ya yemin ediyorum kendini bir şey zanneden kezbanlardan farkın yok. Boş beleş burda takılıp kendince eğleniyorsun halbuki ne kadar düştüğünü görünce biz eğleniyoruz. Terk et burayı

• Bi şöyle tipimiz olamadı çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agiros -- 31 Ocak 2017; 5:27:59 >
  • Boya küpü olmayın diyen kim?

• Kiriliyorsan atma, yalvarıyoruz sanki

• o tiple buraya foto atıp sonrada dalga geçtiler diye konu mu açıyorsun ???

allah akıl fikir versin ne diyim. sen bu kafayla zor yaşarsın.
  • Çünkü sen DH kurallarına uymuyorsun.Burada hepimiz +1.85 iz mavi gözlü ve sarışınız.Siyaset uzmanıyız ve ekonomide profesör sayılırız.Günde mutlaka 1 saat kitap okuruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.