Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

Yolladığım mesaj : : :
    selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

Arkadaslar cevap geldi. Toplanin ::::

Soku atlatamadim henuz. Acik sozlu olman iyi bisey ama bu noktada benim icin hicte iyi birsey degil. Ve konusacak birsey yok benim icin. Uzulmeni istemem ama artik eskisi gibi de konusamam. Bence konuyu kapatalim. Kendine iyi bak eren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07BLueDeViL07 -- 15 Mayıs 2012; 12:04:32 >

• quote:

Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım

inceden tık tık ama anlayana

Neyse hayırlı olsun kardeşim
  • Hayırlı işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

RAMBO SEN MİSİN?

Şaka bir yana
    Telefonla veya yüzyüze söylemeni önerirdim.Bu tarz konuşmalar yazışarak olursa o ilişki yapmacık olur,yeterli samimiyet kurulmaz.
    Çok samimi bir metin olmuş.Fazla samimi.Daha yaşlar genç.O yaştaki kız bunu okuyunca garip tepki vermez ama bu tarzdan kurtul.
    Çünkü bana bir kız bu tarz bir mesaj atsa bir ay gülerim.İyi şanslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 13 Mayıs 2012; 22:00:52 >

• bence vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unut onu derim zaten okulda bitiyormuş belliki yollarınız ayrılacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hata hata üstüne sanki
  • bir aşk daha başlamadan bitti
  • bence iyi
  • O cevap hiçbir zaman gelmiyecek.

• anlaşıldı bu gece de forumda şenlik var
  • varan 1) kusura bakma, başbakan mı lan o? rahatsız etsen nolcak
  • geçmiş olsun
  • Hocanı katmasan iyiymiş sanki.
  • ben de zooey'e twitterden teklif etmiştim heyy gidi günler eya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum. Bunu yazman çok saçma, kendini ezmişsin

Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Saçma sapan bir cümle kurmuşsun uzun ve isabetsiz

Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Ne tür bir eğitim bu yine saçmalamışsın

Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. Yalancıktan ne abi 5 yaşında çocuk gibi

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi... Niye sizli konuşuyorsun samimiyetsiz olmuş

Ben hayır diyorum

• bu ne la
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.