Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım kız olumlu döner ama pek bi umutsuzum be hacı.

takip.
  • Kardeş aldığım eğitim gereğinden kastın ney ? Ciddi soruyorum he dalga geçme amaçlı değil. Bunu yazmasaydın daha iyiydi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

bence vermez

• baştan kaybetmişsin zaten kusura bakma diye başlanır mı
  • cok guzel sacmalamissin
  • ne hıyar adammışın
  • Hiç değilse sen kızı tanıyorsun ben sadece uzaktan izliyorum bir şekilde tanışabilsek bende senin yaptığını yapardım herhalde :)
  • Ben telefondan söyledim, o zamanlar yine okullar kapanıyordu. Kız artık telefon kullanmıyormuş, şehir dışına göç etmiş.
  • Bence olmucak senin iş
    aynısını bende denemiştim faceden açıldım
    2 3 saat sonra bekledıgım biri var yazmış bana bende hiç bişe yazmadım sildim ugraşamam kimseyle hani bir söz vardırya
    Seni Seviyorum Deyince Kalkan ..t yerine çarpan kalpler olsaydı insanlar daha mutlu olurdu diye işte çok dogru bir söz
    olumsuz cevab verirse fazla zorlama derim başka limanlara yönel
  • ben hala faceten yazdığın için 1-0 geride olduğunu düşünüyorum.
  • yanlış game...
  • bak açık açık konuşayım bana da böyle bi mesaj geldi. (kızım diyorum inanmayacaksınız gerçi ama) aynı bu tarz face üzerinden yazıyordu sürekli. sürekli "kusura bakma, ne konuşsam, saçmalıyorum" gibi şeyler söylüyordu. en sonunda olmayacağını söyledim tabi ki konuşma tarzı yüzünden değil iyi niyetli biriydi ama aramızda bir şey olacaksa bile bunu face ve telefon üzerinden gerçekleştirmek istiyordu çünkü karşıma çıkmaya cesareti yoktu. o yüzden kesinlikle yüzyüze bi yerde denk gelmeni umuyorum.
  • umut fakirin ekmeğidir bekle sen :DD

aynısını orta okulda bende yaptım kızı bir daha online görmedim sonra.... şu an lise sondayım o anı hatırlayınca kendime gülüyorum. Ulan faceden çıkma mı teklif edilir:D hadi kız kabul etti sonra napcaksın dürtücekmisin :DDD
  • artık bi cevap vermiştir merak ediyoruz
  • evet noldu seni nasıl reddetti çok sertmi konuştu merakla beklemekteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: grfxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

Dostum bence sen önce sevgili yapmaya çalışmayı bırak, kızların yanında rahat olmayı öğren. Bunu yapmak için, konuşma tarzı olarak erkeklerle nasıl konuşuyorsan kızlarla da öyle konuş. Güleryüzlü, eğlenceli ol, espri yap (espri kalitesinin pek önemi yok). Utangaçlık ve rezil olma gibi duygulardan kurtul. Her kızı eşit gör hepsiyle sohbet et. Kızlarla konuşurken ne konuşmalıyım diye düşünme. Eğer sürekli ne konuşmalıyım diye aklındaki sesle konuşursan, kızı adam akıllı dinleyemezsin, konudan saparsın bu doğal olmaz. Kızlar bunu hissedecektir. Yani içinden gelerek kızı dinle, illa konuşacak birşey bulursun. Beğendiğin veya sevgili olmak istediğin kızlara arada sırada iltifat et (iltifat etmeyi bilmiyorsan pratik yapmalısın). İltifat etmek kıza ondan hoşlandığını anlatmanın yoludur. SMS ve facebooktan mesajlaşırken, bir o bir sen şeklinde mesajlaşın. O mesaj atmadan, sen arka arkaya 2 mesaj atma. Uzun mesaj yazma, ne yazacağını düşünme aklına ilk geleni yaz.

Not:
    Asla ve asla kendini düşük gösteren ve kızla aranızdaki eşitliği bozacak şeyler söyleme, yazma. Örnek: rahatsız ediyorum, kusura bakma zamanın var mı gibi.
    Şaka vs. yaptığında alınırsa özür dileme. Sadece şaka yapıyorum be demen yeterli.
    Dış görünüşüne ve giyinişine, kokuna ve kilona dikkat et (ne aşırı zayıf ne şişman olma)
    Dik yürü, ellerin cepte olmasın, yere değil önüne bak.
    Her zaman ulaşılabilir olma. Mesaj attığın da her zaman anında dönüş yapma.

Bunları yaparsan kızlarla aran iyi olur ve illa sevgilin olur.
    Yapmaya çalışacağım veya deneyeceğim gibi ezik kelimeler kullanma. Yap gitsin rezil olmaktan korkma

Adam haklı beyler. Şu kızlara çok yüz verince olmuyor. Kendinden asla ödün vermicen. Yoksa yersin ezik damgasını. Ayriyetten söylediklerini ciddiye almamak lazım çoğu dengesiz bir günleri diğer günlerini tutmuyor. Son olarak bağlanmamak lazım yoksa kul köle ediyorlar.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

bence vermez

Tecrube konusmus, avatar-mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watch N Learn -- 14 Mayıs 2012; 11:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gast35

bak açık açık konuşayım bana da böyle bi mesaj geldi. (kızım diyorum inanmayacaksınız gerçi ama) aynı bu tarz face üzerinden yazıyordu sürekli. sürekli "kusura bakma, ne konuşsam, saçmalıyorum" gibi şeyler söylüyordu. en sonunda olmayacağını söyledim tabi ki konuşma tarzı yüzünden değil iyi niyetli biriydi ama aramızda bir şey olacaksa bile bunu face ve telefon üzerinden gerçekleştirmek istiyordu çünkü karşıma çıkmaya cesareti yoktu. o yüzden kesinlikle yüzyüze bi yerde denk gelmeni umuyorum.

hg harun abi
  • Cevabı bekliyoruz ama face ten yazdığın için 1-0 yeniksin şuan

Ayrıca yüz yüze söylediğin andaki kızın yüz ifadesini göremeyeceksin

Evine gitmek bile daha mantıklıydı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.