Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldığım eğitim gereği mesajım bulunsun.
  • çok gereksiz laflar etmişin.

"Son zamanlarda gayet güzel zaman geçirdik ve senden hoşlanmaya başladım. Duygularımı bilmeni isterim." demen gerekenlerdi.
  • kiz dediklerini okuyunca acaba bu ne demek istedi diyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

Yolladığım mesaj : : :
    selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

wing chun hocanı buldum :

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mactotherack -- 14 Mayıs 2012; 12:56:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

quote:

selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum. Bunu yazman çok saçma, kendini ezmişsin

Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Saçma sapan bir cümle kurmuşsun uzun ve isabetsiz

Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Ne tür bir eğitim bu yine saçmalamışsın

Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. Yalancıktan ne abi 5 yaşında çocuk gibi

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi... Niye sizli konuşuyorsun samimiyetsiz olmuş

Ben hayır diyorum

adam haklı

Aldığım eğitim gereği nedir abi

• Kusura bakmazsan eger rahatsiz etmiyorsam bende konuyu takip edeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: grfxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Böyle daha iyi olurdu.
    A:Sen tam bir hırsızsın!
    B:Anlamadım?
    A:İşinde o kadar profesyonelsin ki çaldığın kalpleri farketmiyorsun bile!
    B:Ne demek istiyorsun ya?
    A:Kalbimi çaldın ve eğer geri vermezsen seni polise şikayet edeceğim.Yada kendi kalbininkini benimkine karşılık vermeni rica ediyorum.
    B:Garip birisin ama senden hoşlandım. :)

İddialı bir tarz ama tutmaz gardaş :-)

git isine be ne sacmaliyorsun polise sikayet edicekmis bide safmidir nedir.. Alinacak cvp bu :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum o kız seni arkandan süründürmesin dikkat et
  • Birader sen ezikmisin ,buda senin gibi sesli osuruyor
  • yuzune soyleseydin daha fazla sansin vardi bence
  • Kızda senden hoşlanıcak sen sadece adını koyucaksın. Yoksa unut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: grfxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Böyle daha iyi olurdu.
    A:Sen tam bir hırsızsın!
    B:Anlamadım?
    A:İşinde o kadar profesyonelsin ki çaldığın kalpleri farketmiyorsun bile!
    B:Ne demek istiyorsun ya?
    A:Kalbimi çaldın ve eğer geri vermezsen seni polise şikayet edeceğim.Yada kendi kalbininkini benimkine karşılık vermeni rica ediyorum.
    B:Garip birisin ama senden hoşlandım. :)

İddialı bir tarz ama tutmaz gardaş :-)

git isine be ne sacmaliyorsun polise sikayet edicekmis bide safmidir nedir.. Alinacak cvp bu :))

Ben direk "mal mıdır nedir" derdim

• quote:

Hangi lise

• quote:

Evet beyler telefonu aradim bakmiyor. Tamamiyle fail bir ortamda gibiyim

Yapışma kıza kırım kongo kenesi gibi.
  • quote:

Evet beyler telefonu aradim bakmiyor. Tamamiyle fail bir ortamda gibiyim

aramaman gerekirdi, ne olursa olsun bi cevap gelene kadar bekle
  • bu yazıdan bi halt olmaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.