Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız yaşadığı şokla telefonunu kapatmış olmalı
  • Facebooktan söylemen büyük hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

EVET BEYLER TELEFONU KAPATMIŞ. SİNYAL SESİNDEN SONRA...

• quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

oldu olacak özgeçmişin ile beraber detaylı cv ni de gönderseydin

gelecek cevap belli: "07BLueDeViL07 ben seni arkadaş olarak görüyorum, bu şekilde olamaz kusura bakma" diyecek.

bunu yazacaktım

o sana gidecek arkadaş olarak goruyorum diyecek ama arada seviyor gibi hareketler yapacak şaşıracaksın bu sefer oluyor mu diyeceksin sonra y,ne eğitimin dolayısıyla soyleyeceksin sonra yine aynı cevap ve bunların hepsini sırf egoları için yapacak

sen onu pohpohla hesabını ode eğlendir o da sana bunu yapsın

• quote:

Telefonu açmış ama hala bakmıyor. Ne diye böyle yapıyor anlamış değilim. Açsın böyle böyle desin itiraz edip bi daha ararsam ...

genj adam kızlar erkekleri kudurtmayı severler.telefonunu açıp konuşsa ikilemde kalmıycaksın ama şuan ikilemdesin ve kuduruyosun buda o kıza inanılmaz bi haz veriyo.sen aradıkça zevkleniyo."haha yine aradı manda" diye düşünüyo
  • Acayıp uyuz oluyorum bu kızlara cevap vermezler hep soru işareti bırakırlar kafada.

• Güldürdün akşam akşam, bu nedir yahu, cumhurbaşkanıyla bile bu kadar kasıntı konuşmam

• Bıktırdılar artık şu tipik türk kızları

BUNA BİR DUR DEMEK LAZIM

İsyaaaeeeeeennnn

Bunların hepsini toplican karşılarına geçip çıkarıp suratlarına vurcan bunlar bunu hak ediyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Telefonu açmış ama hala bakmıyor. Ne diye böyle yapıyor anlamış değilim. Açsın böyle böyle desin itiraz edip bi daha ararsam ...

genj adam kızlar erkekleri kudurtmayı severler.telefonunu açıp konuşsa ikilemde kalmıycaksın ama şuan ikilemdesin ve kuduruyosun buda o kıza inanılmaz bi haz veriyo.sen aradıkça zevkleniyo."haha yine aradı manda" diye düşünüyo

Valla hocam doğru söylüyor olabilirsin. Hadi 3 yıldır aşığım gözlerim kör oldu desem tamam ama önceki yıllarda sadece arkadaştık ve "öldürseler böyle birşey yapmaz" imajı bıraktı. Ya saf rolü yapıyormuş 3 yıldır ya da (ki inanmak istediğim ihtimal) telefonuyla ilgili bi sorun yaşıyor. Ama şunu söyleyebiliyorum ki dediğin gibi kuduruyorum şuan...

gardaş raad ol bizde geçtik bu yollardan.kendi çaplarında ego tatmini bunlar, takmıycaksın.arkadaşlarına anlatacak "böyle böyle bi eleman vardı bana aşık olmuş mal, faseden yazmış bide arıyo defalarca haha" benim kukum çok değerli imajı yaratıcak senin üzerinden.sana söyliyeceğim laf şudur "there is plenty other fish in the sea" karizma olsun diye ingilizce yazdım ha bide bu sana ders olsun hatanı bul ve tekrarlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 14 Mayıs 2012; 21:36:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

gardaş raad ol bizde geçtik bu yollardan.kendi çaplarında ego tatmini bunlar, takmıycaksın.arkadaşlarına anlatacak "böyle böyle bi eleman vardı bana aşık olmuş mal, faseden yazmış bide arıyo defalarca haha" benim kukum çok değerli imajı yaratıcak senin üzerinden.sana söyliyeceğim laf şudur "there is plenty other fish in the sea" karizma olsun diye ingilizce yazdım ha bide bu sana ders olsun hatanı bul ve tekrarlama

Haklısın hocam ne diyelim... Teşekkür ettim cevapların için :)

Şimdi deniz gözlüklerimizle dalıp tekrardan balık avına doğru bir şekilde çıkmak lazım...

yok birader şimdi onun zamanı değil şimdi hatanı bulma zamanı yanlışların çok onları bi bul önce

• kötü olmuş faceden yazman be kardeşim
  • asmıştır kendini
  • kızın cevabını merak edıyorum,takip etmek için mesajımı bıraktım
    Bol şans
  • cok merak ettim nasıl reddedecek
  • Bu halde üniversiteye geçme
  • Kaçan kovalanır sen fazla zorlama.. Sen yapmak istediğini yaptın artık bırak o düşünsün. Baktın birşey olmadı karne günü git söyle fark etmez.
  • Kendimi bi an 1950lerde hissettim
  • vay arkadaş kaç gündür kızın cevabını bekliyorum
  • Takip edelim
  • yanlız o deil kızın cevabını bütün dh liler bekliyo merakla

iyi yada kötü cvp versede kurtulsak
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.