Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insana en cok da secdiginin onu sadece arkadas olarak gormesi daha da kotusu artik hicbir seyin ayni olmamasi koyar. Gecmis olsun
  • OFSAYTTAN ATILAN GOL'ÜN VERDİĞİ SEVİÇ GİBİYDİ İLK ÖNCE AMA SONRADAN GOL OLMADIĞINI ANLADIN DOSTUM. ÜZGÜNÜM BELLİYDİ BÖYLE OLACAĞI
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Arkadaslar cevap geldi. Toplanin ::::

Soku atlatamadim henuz. Acik sozlu olman iyi bisey ama bu noktada benim icin hicte iyi birsey degil. Ve konusacak birsey yok benim icin. Uzulmeni istemem ama artik eskisi gibi de konusamam. Bence konuyu kapatalim. Kendine iyi bak eren.

• en başından belliydi böyle olacağı sağlık olsun
  • üzüldüm dostum geçmiş olsun.

şimdi yapacağın tek birşey var.Kör Topal birini ayarlayıp kıskandırmak. Bol şanslar dostum Radarları açık tut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stunscenk -- 15 Mayıs 2012; 13:35:43 >
  • geçmiş olsun hocam :(

sana kız mı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanafurkan0

geçmiş olsun hocam :(

Adanadan bırtane ayarlayıver kız arkadasa o zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hobaaaaa tekmeyi basmış fena olmuş artık 1 sene kendine gelemezsin sen
  • yüzyüze söylesende aynısı olurdu cevaptan anladığım kadarıyla
  • bundan sonra fazla zorlama hacı kız sana postayı koymuş paket yapıp eve yollarken üzerine not iliştirmeyi ihmal etmiş kargoyu geri çagırıp notunu yazıp noktasını koyup sana geri iadesiz yollamış sende almışsın
    Geçmiş olsun
  • ah be üzüldüm senin adına
  • Şu şekilde cevap yaz " İyi dileklerin ve saygılı bir şekilde cevap verdiğin için tesekkur ederim , konuşmamak istiyorsan saygı ile karşılarım ama unutma ne zaman bir yardımım gerekirse herzaman burdayım" yaz daha da mesaj yazma.Tecrübe ile sabit herzaman ama herzaman geri dönerler bugun olmaz 1 ay sonra olmaz 3 ay sonra olmaz ama bigün "Naber Eren" diye mesaj gorursun kutunda.. O yüzden tek bir mesaj atıp baskada asla mesaj atma.
  • gecmis olsun üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: devian

Şu şekilde cevap yaz " İyi dileklerin ve saygılı bir şekilde cevap verdiğin için tesekkur ederim , konuşmamak istiyorsan saygı ile karşılarım ama unutma ne zaman bir yardımım gerekirse herzaman burdayım" yaz daha da mesaj yazma.Tecrübe ile sabit herzaman ama herzaman geri dönerler bugun olmaz 1 ay sonra olmaz 3 ay sonra olmaz ama bigün "Naber Eren" diye mesaj gorursun kutunda.. O yüzden tek bir mesaj atıp baskada asla mesaj atma.

evet açıkta kaldığı veya hoşlandığı birinden s..tir yediği zaman öyle bi mesaj atabilir
  • Böyle olacağı varmış demek ki takma kafana.belli ki yüzyüze de söylesen pek birsey değişmeyecekti hem daha iyi oldu en azindan seçeneklerden biri azaldı şimdi diğerlerine daha fazla vakit ayirabilirsin;-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

quote:

Orijinalden alıntı: adanafurkan0

geçmiş olsun hocam :(

Adanadan bırtane ayarlayıver kız arkadasa o zaman ?

ayarlarım ama olacaklardan sorumlu değilim
  • Yemi atmışsın geri çekil... Sende kendine iyi bak de geri çık olursa olur olmazsa yapacak bişey yok.
  • Hoca moca o nedir ya sıçmışın bari birşeyler diyipte iyice sıvama
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.