Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adanafurkan0

quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

quote:

geçmiş olsun hocam :(

sana kız mı yok :)

Adanadan bırtane ayarlayıver kız arkadasa o zaman ?

ayarlarım ama olacaklardan sorumlu değilim

Tamam sus , şımartmayada gelmıyor adanalı ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belliydi böyle olacağı neyse takma kafana
  • Kaybeden o oldu.Hayata devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: devian

Şu şekilde cevap yaz " İyi dileklerin ve saygılı bir şekilde cevap verdiğin için tesekkur ederim , konuşmamak istiyorsan saygı ile karşılarım ama unutma ne zaman bir yardımım gerekirse herzaman burdayım" yaz daha da mesaj yazma.Tecrübe ile sabit herzaman ama herzaman geri dönerler bugun olmaz 1 ay sonra olmaz 3 ay sonra olmaz ama bigün "Naber Eren" diye mesaj gorursun kutunda.. O yüzden tek bir mesaj atıp baskada asla mesaj atma.

evet açıkta kaldığı veya hoşlandığı birinden s..tir yediği zaman öyle bi mesaj atabilir

Beni dinlesin ve o şekilde yapsın... Herzaman kızlar kendisinden hoşlanan bir erkege karşı ister istemez ilgi duyarlar.Tabi çok barzo tipli olmadıgını varsayıyorum... Kendi facebookumdan alıntı yaptım.. Kıza hislerimi yazdım cevap bile vermedi.. Tam 1 ay sonra gece uyuyordum 2 gibi telefon geldi yanına cagırdı beni.. O yüzden herzaman sabretmeyi bileceksin.Arkadaş görsün diye ss aldım

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 15 Mayıs 2012; 14:37:49 >

• Cool story bro.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun hocam :(

sana kız mı yok :)

Adanadan bırtane ayarlayıver kız arkadasa o zaman ?

ayarlarım ama olacaklardan sorumlu değilim

Tamam sus , şımartmayada gelmıyor adanalı ne olacak

ukalalık yapma git o gür kaşlarını felan al

• Geçmiş olsun dostum. Takmaya değmez
    Kendine iyi davran
  • okulun karne günü gelmiş artık herkes kendi yoluna olmuş bu durum!!! utangaç bir erkek olarakta 1 sene platonik olarak sevgiden sonra açılmışsın ama olmamış.. kızın cevabı bu yönde zati

sana uzak doğudan bir özlü söz söyleyim,
    geçti bor'un pazarı sür eşeği niğdeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 15 Mayıs 2012; 15:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

Yolladığım mesaj : : :
    selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

Arkadaslar cevap geldi. Toplanin ::::

Soku atlatamadim henuz. Acik sozlu olman iyi bisey ama bu noktada benim icin hicte iyi birsey degil. Ve konusacak birsey yok benim icin. Uzulmeni istemem ama artik eskisi gibi de konusamam. Bence konuyu kapatalim. Kendine iyi bak eren.

bune böylebelediyeye dilekçemi yazıyorsun?
    edit:özgeçmişede benziyor aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Bernabéu -- 15 Mayıs 2012; 15:01:31 >

• Apaçi,barzo,çapulcu değilsen kızların yanında şansın yok tip olarak kat kat üstün olduğum adamlar çok güzel hatunları götürüyorlar.
    Lise bitti,ülkeden ayrılıyorum yaşadığım kalp kırıklığını daha önce hiç yaşamamıştım.
  • quote:

Arkadaslar cevap geldi. Toplanin ::::

Soku atlatamadim henuz. Acik sozlu olman iyi bisey ama bu noktada benim icin hicte iyi birsey degil. Ve konusacak birsey yok benim icin. Uzulmeni istemem ama artik eskisi gibi de konusamam. Bence konuyu kapatalim. Kendine iyi bak eren.

Kafana takma dostum senle aynı durumdayız diyebilirim benimde lise bitiyor,bende kıza açıldım,bende olumsuz cevap aldım.
    Bana en çok koyanda tip olarak,karizma olarak her yönden 5 kat üstün olduğum bir çapulcuyla birlikte olması,anladımki üzülmeye değmezmiş.
    Ben kendimi mahfettim zor toparlandım sen aynı duruma düşme kendini üzme.
  • Bu mesaj teselli amacı içermemekte olup muhtemel olabilecekleri içerir.

Dostum zaten 4 ay sonra üniversiteye gideceksiniz muhtemelen aynı şehir muhabbeti dönecekti (tabii istediğiniz üniler aynı şehirde değilse) sonra kimse hayalinden veya 4 aydır sevgilim dediği kişi yüzünden gidebilceği olası daha iyi bi üniversiteden vazgeçmeyecekti ve sonra ver elini uzak ilişki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mtntk -- 15 Mayıs 2012; 15:11:54 >
  • yapma bunu eren
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

quote:

Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

Yolladığım mesaj : : :
    selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum. Bunu yazman çok saçma, kendini ezmişsin

Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Saçma sapan bir cümle kurmuşsun uzun ve isabetsiz

Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Ne tür bir eğitim bu yine saçmalamışsın

Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. Yalancıktan ne abi 5 yaşında çocuk gibi

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi... Niye sizli konuşuyorsun samimiyetsiz olmuş

Ben hayır diyorum

kesinlikle katılıyorum

• BUM!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Şu şekilde cevap yaz " İyi dileklerin ve saygılı bir şekilde cevap verdiğin için tesekkur ederim , konuşmamak istiyorsan saygı ile karşılarım ama unutma ne zaman bir yardımım gerekirse herzaman burdayım" yaz daha da mesaj yazma.Tecrübe ile sabit herzaman ama herzaman geri dönerler bugun olmaz 1 ay sonra olmaz 3 ay sonra olmaz ama bigün "Naber Eren" diye mesaj gorursun kutunda.. O yüzden tek bir mesaj atıp baskada asla mesaj atma.

evet açıkta kaldığı veya hoşlandığı birinden s..tir yediği zaman öyle bi mesaj atabilir

Beni dinlesin ve o şekilde yapsın... Herzaman kızlar kendisinden hoşlanan bir erkege karşı ister istemez ilgi duyarlar.Tabi çok barzo tipli olmadıgını varsayıyorum... Kendi facebookumdan alıntı yaptım.. Kıza hislerimi yazdım cevap bile vermedi.. Tam 1 ay sonra gece uyuyordum 2 gibi telefon geldi yanına cagırdı beni.. O yüzden herzaman sabretmeyi bileceksin.Arkadaş görsün diye ss aldım

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin)

Kizin karsisinda boyle konusup ezilip buzulecegime konusmam daha iyi. Kiza vermissin kumandayi, cani istediginde seni cagiracak ama sen istediginde de o istemediginde cevap vermeye bile yeltenmeyecek. Teklifine bile cevap atmamis, o kadar degersiz goruyor yani seni. Sen de boyle davranarak ona izin veriyorsun.

Kizlar romantik, esprili, zeki ve centilmenlerden hoslanirlar evet ama sen kendi sozunu geciremezsen, kizin iplerini eline almazsan, azcik maco olmazsan hic bir anlami kalmaz. Sert, attigi adim belli, prensip sahibi biri olmak lazim bence. Ama isin ayarini kacirir da hanzonun okuzun teki olursan yine sonuc alamazsin.

Ama sunu unutma yine de, kadinlar kendilerini gulduren erkekleri severler (Malesef friendzone) ama kendilerini aglatan erkeklere asik olurlar. Ayari tutturmak lazim, gerektiginde guldurip hakettiginde aglatmak yani.

Benim teklifime cevap atilmayip, 1 ay sonra yanima gel dese cevap bile vermem. Engellerim gider, kimsenin keyfinin kahyasi olmamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafana takacak birşey yok birisi seni sevmiyorsa şirinleri görebilecek kadar bile iyi birisi olsan umrunda olmayacaktır.. o yüzden şunu unutma hayatta seni sevebilecek mutlaka birisi vardır. Yeterli olgunluğa ulaştığın zaman senin sevdiğin değil seni sevebilecek birisiyle birlikte olman gerektiğini anlayacaksın. Çünki taparcasına sevdiğin kişi ile aranızda hiçbirzaman bir sevgi dengesi oluşmayacaktır ve bu yaşta yeterli olgunlukta olmadığı için gün gelecek terkedecektir. Kafanı takma önünde uzun bir yaşam war
  • Yalancıktan ve aldığım eğitimden dolayı gibi laflar kullanırsan öyle olur Yalancıktan nedir 6 yaşında mısın ? O aldığım eğitimlerden dolayı zaten efsane.
  • En azından rahatlamışsındır.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.