Seninki yine cevap yazmaya tenezül etmiş. Ben de itiraf ettiğimde cevap verilmedi, face'inden silindim, twitter'dan da unfollowladı beni öküz
quote:
Orijinalden alıntı: UnToucheD_
Oh iyi olmuş kız senin neyine
quote:
Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe
quote:
Orijinalden alıntı: devian
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_
quote:
Şu şekilde cevap yaz " İyi dileklerin ve saygılı bir şekilde cevap verdiğin için tesekkur ederim , konuşmamak istiyorsan saygı ile karşılarım ama unutma ne zaman bir yardımım gerekirse herzaman burdayım" yaz daha da mesaj yazma.Tecrübe ile sabit herzaman ama herzaman geri dönerler bugun olmaz 1 ay sonra olmaz 3 ay sonra olmaz ama bigün "Naber Eren" diye mesaj gorursun kutunda.. O yüzden tek bir mesaj atıp baskada asla mesaj atma.
evet açıkta kaldığı veya hoşlandığı birinden s..tir yediği zaman öyle bi mesaj atabilir
Beni dinlesin ve o şekilde yapsın... Herzaman kızlar kendisinden hoşlanan bir erkege karşı ister istemez ilgi duyarlar.Tabi çok barzo tipli olmadıgını varsayıyorum... Kendi facebookumdan alıntı yaptım.. Kıza hislerimi yazdım cevap bile vermedi.. Tam 1 ay sonra gece uyuyordum 2 gibi telefon geldi yanına cagırdı beni.. O yüzden herzaman sabretmeyi bileceksin.Arkadaş görsün diye ss aldım
Kizin karsisinda boyle konusup ezilip buzulecegime konusmam daha iyi. Kiza vermissin kumandayi, cani istediginde seni cagiracak ama sen istediginde de o istemediginde cevap vermeye bile yeltenmeyecek. Teklifine bile cevap atmamis, o kadar degersiz goruyor yani seni. Sen de boyle davranarak ona izin veriyorsun.
Kizlar romantik, esprili, zeki ve centilmenlerden hoslanirlar evet ama sen kendi sozunu geciremezsen, kizin iplerini eline almazsan, azcik maco olmazsan hic bir anlami kalmaz. Sert, attigi adim belli, prensip sahibi biri olmak lazim bence. Ama isin ayarini kacirir da hanzonun okuzun teki olursan yine sonuc alamazsin.
Ama sunu unutma yine de, kadinlar kendilerini gulduren erkekleri severler (Malesef friendzone) ama kendilerini aglatan erkeklere asik olurlar. Ayari tutturmak lazim, gerektiginde guldurip hakettiginde aglatmak yani.
Benim teklifime cevap atilmayip, 1 ay sonra yanima gel dese cevap bile vermem. Engellerim gider, kimsenin keyfinin kahyasi olmamak lazim.
güzel yazmışsın ama benim amacım cıkmak değil yatmaktı.Ki istediğimide elde ettim.Devamı tabiki var burda herkese bütün özel mesajlarımı açacak değilim.Sen ezilip büzlmessin kızla görüşmeyip evde takılırsın ben hertürlü dalevereyi yaparım kızla takılırım bu senin seçimin saygı duyarım.Ben istediğimi elde etmek için heryola basvururum her nebze gore şerbet vermek lazım.Eski mesajlarımı bulursanız kitap yazıcak kadar taktik vermişimdir bu konularda yaşım 30 allaha sukur bugune kadar isteyipte elde edemediğim kadın olmadı.Ha o kızla ne oldu diyorsan beraber oldum sonra muhabbeti kestim.Hala ara ara mesaj atar ama muhattap olmam.Ki bu kız öle kezban değil bildiğin 2. derece manken...
Vay elde etmeden once kusursuz İstanbul Turkcesi, elde ettikten sonra kisaltma dolu dandik bi Turkce ha. Taktikler kisiden kisiye degistiginden saygi duyuyorum hocam.
bende fark ettim
before
After
quote:
Orijinalden alıntı: batu25
Seninki yine cevap yazmaya tenezül etmiş. Ben de itiraf ettiğimde cevap verilmedi, face'inden silindim, twitter'dan da unfollowladı beni öküz
Böyle kızların ağzını burnunu kırasım geliyor. Neyin havasındalarsa.
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
quote:
Böyle kızların ağzını burnunu kırasım geliyor. Neyin havasındalarsa.
Aynen dostum, en azından bir cevap yazmasını beklerdim.
@07BLueDeViL07 benim amacım aslında yüzüne söylemekti ikimizin de dersinin boş olduğu gün herkes dışardaydı bir tek o yoktu sınıfta heralde ders çalışıyor dedim cesaretimi topladım yüz yüze konuşmak için sınıfına gittim ama kimse yoktu hastalanmış eve gitmiş, bu fırsat kaçtıktan sonra da daha yüz yüze söylemek için ortam oluşmaz diye düşündüm bi deli cesareti geldi face'den içimi döktüm olanları yazdım işte yukarda.
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
quote:
Orijinalden alıntı: yok kişi
Ayy valla üzüldüm :/ Reddedilmişsin, yeni gördüm konuyu. Ben de bir daha birine itiraf yapmamaya yemin ettim, reddedilmek biraz acı veriyor. Biraz da değil çok... Neyse geçmiş olsun.
Teşekkürler :) Her ne kadar acı versede sormadığımız zamanda cevap otomatikman hayır olmuyor mu ? Hiç değilse hayır alırsak bir süre sonra unutulma ve yeni yollara açılma ihtimalimiz artıyor diye düşünüyorum...
Çok zarar görebilirsin ama. Hadi ama şimdi oldu bitti diye 1 günde toparlanabiliyor musun? O derece soğukkanlı biri misin? Öyle olduysa gerçekten sevmemişsin demektir bence. Anında yeni yollara açılmak zor bence.
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_
quote:
Şu şekilde cevap yaz " İyi dileklerin ve saygılı bir şekilde cevap verdiğin için tesekkur ederim , konuşmamak istiyorsan saygı ile karşılarım ama unutma ne zaman bir yardımım gerekirse herzaman burdayım" yaz daha da mesaj yazma.Tecrübe ile sabit herzaman ama herzaman geri dönerler bugun olmaz 1 ay sonra olmaz 3 ay sonra olmaz ama bigün "Naber Eren" diye mesaj gorursun kutunda.. O yüzden tek bir mesaj atıp baskada asla mesaj atma.
evet açıkta kaldığı veya hoşlandığı birinden s..tir yediği zaman öyle bi mesaj atabilir
Beni dinlesin ve o şekilde yapsın... Herzaman kızlar kendisinden hoşlanan bir erkege karşı ister istemez ilgi duyarlar.Tabi çok barzo tipli olmadıgını varsayıyorum... Kendi facebookumdan alıntı yaptım.. Kıza hislerimi yazdım cevap bile vermedi.. Tam 1 ay sonra gece uyuyordum 2 gibi telefon geldi yanına cagırdı beni.. O yüzden herzaman sabretmeyi bileceksin.Arkadaş görsün diye ss aldım
Kizin karsisinda boyle konusup ezilip buzulecegime konusmam daha iyi. Kiza vermissin kumandayi, cani istediginde seni cagiracak ama sen istediginde de o istemediginde cevap vermeye bile yeltenmeyecek. Teklifine bile cevap atmamis, o kadar degersiz goruyor yani seni. Sen de boyle davranarak ona izin veriyorsun.
Kizlar romantik, esprili, zeki ve centilmenlerden hoslanirlar evet ama sen kendi sozunu geciremezsen, kizin iplerini eline almazsan, azcik maco olmazsan hic bir anlami kalmaz. Sert, attigi adim belli, prensip sahibi biri olmak lazim bence. Ama isin ayarini kacirir da hanzonun okuzun teki olursan yine sonuc alamazsin.
Ama sunu unutma yine de, kadinlar kendilerini gulduren erkekleri severler (Malesef friendzone) ama kendilerini aglatan erkeklere asik olurlar. Ayari tutturmak lazim, gerektiginde guldurip hakettiginde aglatmak yani.
Benim teklifime cevap atilmayip, 1 ay sonra yanima gel dese cevap bile vermem. Engellerim gider, kimsenin keyfinin kahyasi olmamak lazim.
güzel yazmışsın ama benim amacım cıkmak değil yatmaktı.Ki istediğimide elde ettim.Devamı tabiki var burda herkese bütün özel mesajlarımı açacak değilim.Sen ezilip büzlmessin kızla görüşmeyip evde takılırsın ben hertürlü dalevereyi yaparım kızla takılırım bu senin seçimin saygı duyarım.Ben istediğimi elde etmek için heryola basvururum her nebze gore şerbet vermek lazım.Eski mesajlarımı bulursanız kitap yazıcak kadar taktik vermişimdir bu konularda yaşım 30 allaha sukur bugune kadar isteyipte elde edemediğim kadın olmadı.Ha o kızla ne oldu diyorsan beraber oldum sonra muhabbeti kestim.Hala ara ara mesaj atar ama muhattap olmam.Ki bu kız öle kezban değil bildiğin 2. derece manken...
Vay elde etmeden once kusursuz İstanbul Turkcesi, elde ettikten sonra kisaltma dolu dandik bi Turkce ha. Taktikler kisiden kisiye degistiginden saygi duyuyorum hocam.
bende fark ettim
before
After
iyiydi yalan yok :D
quote:
quote:
@07BLueDeViL07 benim amacım aslında yüzüne söylemekti ikimizin de dersinin boş olduğu gün herkes dışardaydı bir tek o yoktu sınıfta heralde ders çalışıyor dedim cesaretimi topladım yüz yüze konuşmak için sınıfına gittim ama kimse yoktu hastalanmış eve gitmiş, bu fırsat kaçtıktan sonra da daha yüz yüze söylemek için ortam oluşmaz diye düşündüm bi deli cesareti geldi face'den içimi döktüm olanları yazdım işte yukarda.
Neyse tecrübe olmuş oldu ikimizede hocam :) Merak etmiyor değilim ama eğer yüzlerine söyleseydik ne yapacaklardı acaba...
kötü de olsa evet Ben eğer elime onu yalnız yakalama fırsatı geçerse yüz yüze konuşmayı yine düşünüyorum belki faydası olur hiç değilse içimde bi pişmanlık kalmaz ilerde keşke yüzüne de söyleseydim belki kabul ederdi diye filan düşünmemiş olurum, sen de yüz yüze bi konuşmayı dene diyecem de okulların kapanmasına 24 gün kaldı okula da gelmiyormuş zaten ama yine de fırsatını bulursan konuş derim ilerde pişmanlık yaşamazsın
Sonuçlarının çoğu böyle olsada içten içe hep kıskanmışımdır böyle insanları iyi yapmışsın cevap ne olursa olsun.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: batu25 kötü de olsa evet Ben eğer elime onu yalnız yakalama fırsatı geçerse yüz yüze konuşmayı yine düşünüyorum belki faydası olur hiç değilse içimde bi pişmanlık kalmaz ilerde keşke yüzüne de söyleseydim belki kabul ederdi diye filan düşünmemiş olurum, sen de yüz yüze bi konuşmayı dene diyecem de okulların kapanmasına 24 gün kaldı okula da gelmiyormuş zaten ama yine de fırsatını bulursan konuş derim ilerde pişmanlık yaşamazsın
Keşke yapsaydım demek yerine keşke yapmasaydım demek her zaman için daha mantıklı gelmiştir. Umutlandırmak istemem ama iyi şanslar diliyorum :)
Benden geçti artık. Sabah mobilde olduğum için yazmayı unuttumda ben bu cevabı zorla almış gibi oldum. İlk dershanesine gidicektim ama bugün sınav olmuşlar sabahtan. Bende mesaj çektim buna " Bi cevap yazaydın .... Söyle nerde olduğunu konuşalım" falan filan yazdım bişeyler sonra size söylediğim mesajı yazdı.
Bana da senin düşündüğünün tam tersi daha mantıklı geliyor çünkü daha fazla kaybedecek bir şeyim yok ki zaten buyüzden denemekte fayda var derim Off seninle kaderimiz aynı galiba dostum ben de ilk başta cevap vermeyince bir şeyler daha yazdım ondan sonra sildi beni face'den unfollowladı twitter'dan da
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Nedir bu ciddiyet yahu Normal şekilde kendin gibi yazsaydın keşke. Kastığın çok belli ve kızlar hoşlanmaz böyle şeylerden
aynen direk dal vercen mi zorla mı alayım diye ortaya karışık çıkarsak göstercek sen parçalaycak çaylaksın burak eğit şunu kanka .
Türk kızından ilginç bir cevap daha sevdiğini söylüyosun tecavüz etmiş muamelesi görüyosun :) Üzülme kardeşim bunu onların anladığı dilden yapıcaksın tenha bir yere at seviş sonra senin her istediğini yapıyor kölen oluyor . Ben benimkine tasma takıp dolaştırıyorum sokakta tabi iyi sevişmen şart
arkadaşlar güzel mesajlar atıyorsunuz özelden problemlerinizi yazıp , elimden geldiği kadar cevaplarım taktik veririm ama "hocam cinsel ilişkiye girmek istiyorum yardımcı ol , taktik ver" gibi mesaj atmayı surdururseniz kalbinizi kırarım ona göre.
kıza bi daha teklif etsene
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tacimmüdür
Sebep ?
bu sefer kabul edecekte o yüzden
quote:
Orijinalden alıntı: Devian
arkadaşlar güzel mesajlar atıyorsunuz özelden problemlerinizi yazıp , elimden geldiği kadar cevaplarım taktik veririm ama "hocam cinsel ilişkiye girmek istiyorum yardımcı ol , taktik ver" gibi mesaj atmayı surdururseniz kalbinizi kırarım ona göre.
quote:
quote:
quote:
quote:
Sebep ?
bu sefer kabul edecekte o yüzden
Ya etmezse ? Karsiliginda ne vericen ?
etmeden bilemezin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme