Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim az sonra alıcağın küfürlü cevap moralini bozmasın. Sana vericeğim tüyolar sayesinde artık sende çiftleşebiliceksin.
    1. Sanaldan sex teklif edebilirsin , fiyat konusunda pazarlık yapabilirsin , buluşma teklif edebilirsin ama duygusal cümleler sakın kurma veya kurmaya çalışma saçmalarsın
    2. Buluşup söyliyceklerini yüzüne söyleyebilirdin ki bu çok daha etkili olurdu kıza değer verdiğini gösterirdi.
    3. Kızı kesin tavlamak istiyorsan buluştuğunda iltifat etmeyi ve hediye almayı unutma hediye dediysem abartma 1 gül yeter
    4. Bunları yaptıktan sonra sana evet cevabı vermiyorsa düşünmem gerek gibi cevaplar veriyorsa kızı masada bırakıp doğru dudullu hatlı minibus yakalamaya bak hesabıda odiyim fln
    deme kitle, acıma.
    5. Aramaya devam et bulucaksın

Hadi hayırlı işler

Not : Şunuda ekliyim kardeşim amacım moralini bozmak değil sen yine bekle cevabı çıkmamış candan ümit kesilmez . Evet cevabı alırsanda zaten kız seni seviyormuş demektir ki 1 sene aynı sınıfta kalıp çocuğun suratına bile bakmayan ama senenin sonunda aslında o çocuğu sevdiğini öğrendiğimiz kızlarda tanıyorum ilginç varlıklar tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykomicREC -- 14 Mayıs 2012; 15:37:24 >

• hala cevap yok mu?
  • Başbakanı ara istersen, belki ozaman verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakanAdam -- 14 Mayıs 2012; 16:44:32 >
  • ilk mesajımda geçmiş olsun dedim ama şu anda gelecek cevabı merak etmeye başladım bu kadar zaman cevap gelmediyse bence vardır birşeyler yoksa hayır demek en kolayı yani
  • Hacı aldığın eğitimleri ve eğitim sürelerini yazarsan seni işe alabilirim

Oğlum bir kızla böyle mi iletişime geçilir? Ya sen mağarandan hiç çıkmadın sanal sex düşkünü ve asosyalsin, ya da kız senin mantığını senden almışda böyle bir mesaj yazmışsın.

Bir kere o kızın yerinde olsam senin mesajını anlamak için 3 gün harcarım,çıktısını alır dilologlara gösterir ve tercümesini yeminli bir tercümana itina ile yaptırırım. Akabinde sana senin dilinde bir cevap yazar evine postalar ve hayatında başarısızlıklar dilerim.

Özetle : Cacık olmaz o yazdığın zımbırtıdan.Git aşk kitapları okuda aşkı ezber et belki kullanırsın bi kıza.

• Olmamis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

Yolladığım mesaj : : :
    selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum. Bunu yazman çok saçma, kendini ezmişsin

Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Saçma sapan bir cümle kurmuşsun uzun ve isabetsiz

Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Ne tür bir eğitim bu yine saçmalamışsın

Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. Yalancıktan ne abi 5 yaşında çocuk gibi

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi... Niye sizli konuşuyorsun samimiyetsiz olmuş

Ben hayır diyorum

Benim için çıkma teklifi metini hazırlar mısınız? Yazınızı çok beğendim.

• Daha kötü bir seçenek olamazdı herhalde
  • oldu olacak özgeçmişin ile beraber detaylı cv ni de gönderseydin

gelecek cevap belli: "07BLueDeViL07 ben seni arkadaş olarak görüyorum, bu şekilde olamaz kusura bakma" diyecek.
  • Moral bozmada üzerinize yok lan. Kız seni seviyorsa ne şekilde teklif edersen et kabul edecektir. Sevmiyorsa zaten dünyanın en iyi mesajını yazsan da kabul etmez.
  • gülmekten öldüm ya allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Böyle daha iyi olurdu.
    A:Sen tam bir hırsızsın!
    B:Anlamadım?
    A:İşinde o kadar profesyonelsin ki çaldığın kalpleri farketmiyorsun bile!
    B:Ne demek istiyorsun ya?
    A:Kalbimi çaldın ve eğer geri vermezsen seni polise şikayet edeceğim.Yada kendi kalbininkini benimkine karşılık vermeni rica ediyorum.
    B:Garip birisin ama senden hoşlandım. :)

heee evet olurdu don juan kardeş.
  • iyi yapmışsın da eğitim ne allah aşkına yarıldım akşam akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerryBitch

varan 1) kusura bakma, başbakan mı lan o? rahatsız etsen nolcak

+9999999
  • O işin olma ihtimali 0'ın altında baştan söyleyelim de sonra hatun dan duyunca sıkıntı yapma alıştır kendini diğerlerini kovalamaya devam
  • Sonucu merak ettim hocam hala cevap yok galiba
  • Geçmiş olsun. Yüz yüze görüşmenin daha doğru bir yol olduğunu bir kez daha uygulamalı olarak görmüş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lejon

Hacı aldığın eğitimleri ve eğitim sürelerini yazarsan seni işe alabilirim

Oğlum bir kızla böyle mi iletişime geçilir? Ya sen mağarandan hiç çıkmadın sanal sex düşkünü ve asosyalsin, ya da kız senin mantığını senden almışda böyle bir mesaj yazmışsın.

Bir kere o kızın yerinde olsam senin mesajını anlamak için 3 gün harcarım,çıktısını alır dilologlara gösterir ve tercümesini yeminli bir tercümana itina ile yaptırırım. Akabinde sana senin dilinde bir cevap yazar evine postalar ve hayatında başarısızlıklar dilerim.

Özetle : Cacık olmaz o yazdığın zımbırtıdan.Git aşk kitapları okuda aşkı ezber et belki kullanırsın bi kıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

EVET BEYLER TELEFONU KAPATMIŞ. SİNYAL SESİNDEN SONRA...

Basina bisey gelmis olmasin bi evden ara istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından içinde kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.