Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım otlansın.Size de iyi şanslar benim yapamadığımı yapmayı başarmışsınız tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

Yolladığım mesaj : : :
    selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

bu wing chun ip man filmindeki sanatın adı mı ve hocanın ?

öğretenin adı ıp man sanatın adı whing chun diye biliyorum

yok ip man ada ogreten whing chun biliyorum :D yani

whing chun(baş hoca)
    ip man (whing chun ogrencisi)

• Bize ne allahin liselisi bize ne. Bos bos konular aciyorsunuz. 18 yasinda gelmis hala faceden seni seviyorum deyince heyecan yapiyor.
  • harun , zeki , mahmut , diğer bebelere de haber verin koşun olay var olum
  • Ufaktan umut veren bir cevap verirse sevin bence.Uzerinde calisirsin en azindan.Biraz daha normal cumleler ve samimi bir uslup kullanmani oneririm.
  • o nasil bir mesajdir yaw sen resmen is istemisin kizdan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Çok güzel yazmışsın. Cesaretli erkekler her zaman cezbedicidir.
    Saçmalamamışsın hiç. Okuyunca gülümseyecektir kesin.

Hocam ciddi mi yazdın ?

@heatrash cevap verdim mesajına :)

@foreverbim sabaha kadar burdayım. Cevap değilde düşüncesi büyük bir ihtimalle sabah gelir.

Diğer arkadaşlarda yazdığım mesajı kendine göre çevirip yazarsa sevinirim. Nasıl yazmam konusunda bilgilenmiş olurum.

Dipnot : Aşk kelimesini özellikle kullanmadım. Çünkü aşk bence daha ciddi ve gelecek vaat eden birşey.

EDİT :

@iamburak Dışardan nasıl bilmiyorum ama kesinlikle kasmadım. Benim konuşma tarzım böyledir.

@evs4evs büyük bir ihtimalle yarın sabah cevap yazar hocam. İyi geceler dilerim :)
    Mesajında değilse de, işaretlediğim kısımda saçmalamışsın. Aşk'ı evlilik mi zannettin..? Ciddi ve gelecek vaat eden... Aşk delidir, doludur, heyecanlıdır.. Ciddi hiç değildir, sonuna kadar açık, heyecanlı ve hatta terbiyesizdir. Gelecek ..? Bugün seversin, öpersin, yarın ne olacağını bilemezsin...

• millet ne halde ya..sabah akşam mala vuruyoruz canımız yine de sıkkın
  • Dağlara dağlara dağlara çıkmak birgün

birgün ıslak otlarda bayırlarda koyunlarla yuvarlanıp keçi boku yemek ve yediğini bir halt sanmak bir gün

birgün çocukça hayallere dalıp kendini salmak insan içine birgün

birgün birgün

Turgut Uyar (ama biraz değiştirilmiş versiyon)(tarafımdan)( YA NE OLACAĞIDI?)

not: unut onu sevme. Sevemezsin çünkü sen kimseyi, n'ayır n'sevemezsin işte. SEVMEYECEKSİN ULEN ANLADIN MI BENİ
  • Kabul edeceği varsa da kabul etmez.Gecmiş olsun.
  • merak ettim bakalım noolcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

Dostum bence sen önce sevgili yapmaya çalışmayı bırak, kızların yanında rahat olmayı öğren. Bunu yapmak için, konuşma tarzı olarak erkeklerle nasıl konuşuyorsan kızlarla da öyle konuş. Güleryüzlü, eğlenceli ol, espri yap (espri kalitesinin pek önemi yok). Utangaçlık ve rezil olma gibi duygulardan kurtul. Her kızı eşit gör hepsiyle sohbet et. Kızlarla konuşurken ne konuşmalıyım diye düşünme. Eğer sürekli ne konuşmalıyım diye aklındaki sesle konuşursan, kızı adam akıllı dinleyemezsin, konudan saparsın bu doğal olmaz. Kızlar bunu hissedecektir. Yani içinden gelerek kızı dinle, illa konuşacak birşey bulursun. Beğendiğin veya sevgili olmak istediğin kızlara arada sırada iltifat et (iltifat etmeyi bilmiyorsan pratik yapmalısın). İltifat etmek kıza ondan hoşlandığını anlatmanın yoludur. SMS ve facebooktan mesajlaşırken, bir o bir sen şeklinde mesajlaşın. O mesaj atmadan, sen arka arkaya 2 mesaj atma. Uzun mesaj yazma, ne yazacağını düşünme aklına ilk geleni yaz.

Not:
    Asla ve asla kendini düşük gösteren ve kızla aranızdaki eşitliği bozacak şeyler söyleme, yazma. Örnek: rahatsız ediyorum, kusura bakma zamanın var mı gibi.
    Şaka vs. yaptığında alınırsa özür dileme. Sadece şaka yapıyorum be demen yeterli.
    Dış görünüşüne ve giyinişine, kokuna ve kilona dikkat et (ne aşırı zayıf ne şişman olma)
    Dik yürü, ellerin cepte olmasın, yere değil önüne bak.
    Her zaman ulaşılabilir olma. Mesaj attığın da her zaman anında dönüş yapma.

Bunları yaparsan kızlarla aran iyi olur ve illa sevgilin olur.
    Yapmaya çalışacağım veya deneyeceğim gibi ezik kelimeler kullanma. Yap gitsin rezil olmaktan korkma

Adam haklı beyler. Şu kızlara çok yüz verince olmuyor. Kendinden asla ödün vermicen. Yoksa yersin ezik damgasını. Ayriyetten söylediklerini ciddiye almamak lazım çoğu dengesiz bir günleri diğer günlerini tutmuyor. Son olarak bağlanmamak lazım yoksa kul köle ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18'deki halime benzettim söylemi... İnan bana çok küçük bir kitle bu tarz yazılardan etkileniyor, hele bu zamanin genç hanımları tek kelimesini geçtim hecesinde yatan duyguyu anlamakta acizler....
    Alacağın cevabı bilemiyorum ama eğer ki olumlu olursa uzun bir ilişki olabilir diye düşünüyorum.
    Yasanmisliklardan yola çıktım....
  • Böyle daha iyi olurdu.
    A:Sen tam bir hırsızsın!
    B:Anlamadım?
    A:İşinde o kadar profesyonelsin ki çaldığın kalpleri farketmiyorsun bile!
    B:Ne demek istiyorsun ya?
    A:Kalbimi çaldın ve eğer geri vermezsen seni polise şikayet edeceğim.Yada kendi kalbininkini benimkine karşılık vermeni rica ediyorum.
    B:Garip birisin ama senden hoşlandım. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: company94

cevabı bekliyoruz hocam. takip

Bende bekliyorum valla simdiye kadar atmasi lazimdi

bir de cevap bekliyorum diyor ya bu mesajdan sonra kız seni gördüğü yerde yolunu değiştirmezse yat kalk şükret

• Sonucu merak ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gentlove

Böyle daha iyi olurdu.
    A:Sen tam bir hırsızsın!
    B:Anlamadım?
    A:İşinde o kadar profesyonelsin ki çaldığın kalpleri farketmiyorsun bile!
    B:Ne demek istiyorsun ya?
    A:Kalbimi çaldın ve eğer geri vermezsen seni polise şikayet edeceğim.Yada kendi kalbininkini benimkine karşılık vermeni rica ediyorum.
    B:Garip birisin ama senden hoşlandım. :)

İddialı bir tarz ama tutmaz gardaş :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: kobuleti knezligi

millet ne halde ya..sabah akşam mala vuruyoruz canımız yine de sıkkın

Mala vurmak başka masumiyet başka arkadaşım... Mala vurmak zor bişey değil ama bu daha değişik bi duygu aklın ermez senin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.