merhaba arkadaşlar, kızım için bu oyunun Türkçe yamasını arıyorum. Yapmış olan varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Çocuk Saati için En Uygun Hat
Merhaba arkadaşlar, kızıma ve yeğenime Alcatel MT40 model çocuk saati aldım, içine hat bakıyorum. (mt42'nin rengi çok cırtlak olduğu için mt40'ı beğendiler, şarjı daha az gidecek ama yapacak bir şey yok)
2 hat alacağım, kurum kampanyası nedeniyle Türk Telekom'dan faturalı ve 12 ay taahhütlü 5gb tarifeyi 39,40'a alabiliyorum ancak faturalı/faturasız daha uygunu var mı diye bakıyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Eylül 2021 Amazon İspanya Siparişleri Bilgi Paylaşımı
merhaba arkadaşlar,
17 eylül'de amazon.es'ten 3060ti sipariş ettim. siparişim bugün itibariyle 2,5 ayı geçti ve umutla bekliyorum. ödemesini yaptım, döviz kuru artışı nedeniyle kart şimdi neredeyse 2 katına çıkmış durumda ve bu yüzden iptal edilmesini hiç istemiyorum.
benim durumumda olan arkadaşlar için bu konuyu açtım, bilgi paylaşımı daha derli toplu olur diye düşündüm. aramızda çokça 17, 18 ve eylül ayının sonraki günlerinde aynı kartı sipariş veren arkadaşımız mevcut. yaşadıklarınızı bu başlık altında anlatabilirsiniz.
Koca Mahallede İnternet Yok!
|
17bin Liraya Araç Tavsiyesi Lütfen
|
|
Xperia Z'den Iphone 6'ya geçmeli miyim?
|
Modem--->AP Ethernet Bağlantısı İçin Yardım Lütfen
|
|
Meslek: Kamu Görevlisi
PSN: MesutUS
|
Bu işlerde yeniyim... |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.654
İkinci El Bölümü Mesajları: 95
Konularının görüntülenme sayısı: 12.104 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 144 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun