Şimdi Ara

(BULUNDU) Disney Dreamlight Valley

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, kızım için bu oyunun Türkçe yamasını arıyorum. Yapmış olan varsa bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 4 Ocak 2024; 0:26:15 >

• Unity Auto Translator ile oyun Türkçe oynanabiliyor. Ben o şekilde oynadım.

• cevap için teşekkürler. forumdaki XUnity.AutoTranslator başlığına uygun olarak yükleme yaptım ama başarılı olamadım. windows klasörü sürekli salt okunur yapıyor, sanırım bu yüzden oluşmadı {OyunKlasörü}\AutoTranslator\Config.ini dosyası bende.

• MesutBY kullanıcısına yanıt

Merhabalar, Xbox game pass dosyasında kullandığım dosyayı gönderiyorum.

Aşağıdaki dosyayı XboxGames\Disney Dreamlight Valley\Content klasörüne çıkartıp oyunu başlatın. Muhtemelen Türkçe başlayacaktır. Ayrıca Content klasörüne sağ tıklayıp özelliklerden Salt Okunur'u devre dışı bırakmayı da deneyebilirsiniz.

https://dosya.co/9s9urmzo2v1q/DDV.zip.html

• okazaki kullanıcısına yanıt

çooook teşekkürler, oyunu kızım için indirmiştim, Türkçe yamasını bulursam yükleyeceğim demiştim, sayende babalar sözünü tuttu :D

merhabalar. rica etsem türkçe yamayı tekrar paylaşmanız mümkün müdür? malum bizde de tutulması gerekn bir söz var. 

• retrofd10 kullanıcısına yanıt

https://dosya.co/yvug5rmmb4b7/DDV.zip.html

• quote:

Orijinalden alıntı: okazaki

https://dosya.co/yvug5rmmb4b7/DDV.zip.html

teşekkür ederim.

Hocam uyarlağınız için teşekkürler fakat programın arayüzü çalışmıyor. Oyunla mı alakalı acaba bazen metnin orjinal halini görmek gerekiyor. Cevap verirseniz sevinirim.

Ben dediğiniz şekilde yapmama rağmen oyun tükçe olmadı bir bilginiz var mı?

• @ToLHaN_07 @SEVERSU SNPAE Arkadaşlar, oyuna gelen güncelleme ile maalesef oyundaki metinleri yakalama devre dışı kalmış. Güncelleme gelirse tekrardan dener yazarım.

Oyunun dil dosyası \Disney Dreamlight Valley\Content\ddv_Data\StreamingAssets\Localization klasörü içinde... Makine çeviri ile birileri çevirirse tekrardan Türkçe oynanabilir.

Haber verdiğiniz için teşekkürler. Ben bitirmiştim zaten. Auto translator malesef oyunlardaki metinleri tarayıcıda ki gibi güzel çeviremiyor malesef. Muhtemelen bulduğu metinlerde boşluk araya giren karakterler falan var. Baya bi oyunda kullandım bu programı şu ana kadar iyi çalışan bir oyun görmedim açıkcası. Ya da ben ayarlayamadım halbuki tüm ayarları denedim.

• ToLHaN_07 T kullanıcısına yanıt

@ToLHaN_07 Unity sürümü güncellenmiş. Bu sebeple yakalayamıyor. Güncel sürüm Unity oyunlarının hepsinde oluyormuş.

merhaba oyun için hala güncel bir çeviri yok mu? oyunu kız kardeşim için yeni aldım ama türkçe yama bulamadım oynamak için çok hevesli kurtarıcı bir şeyler yok mu hala iş görmüyor mu bu çeviri:(

hocam oyunu steam üzerinden oynuyorum ve content klasörünü bulamıyorum, content dediğiniz steamapps'in içindekiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paran0id -- 3 Temmuz 2024; 6:47:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.