Şimdi Ara

Need For Speed Rivals Türkçe Yama (İSTEK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, şu günlerde şahlanan Need for speed yamalarına bir yenisinin daha eklenmesini isterim translate, düz çeviri hiç farketmez bence bu oyunuda Türkçemize kazandırmalıyız. İyi oyunlar   

@sinnerclown @zartzurt456 @reasoncs @Team NINJA @Gökhan Kocaman Hocam rahatsız ettiğim için üzgünüm ama sizden umudum var. Yardımcı olursanız sevinirim.  

• dostum çevirisini seve seve yaparım.

ama ben dosyalara erişemedim eişebilen bir babayiğit olursa bana bildirsin hallederiz.

• Gökhan Kocaman G kullanıcısına yanıt

Hocam ilginiz ve geri dönüşünüz için teşekkürler eğer ilgilenen olursa oyun bende mevcuttur.

• @zartzurt456 bunu çözse çözse bu arkadaş yada ISKA çözer paketleme onlardan çeviri benden. :D

• Oyunun Türkçe Yaması bulunmakta ancak link kırık. https://www.turkceyama.net/need-for-speed-rivals-turkce-yama/ türkçeyama.net 27 mayısta oyunu çevirdi. el birliği ile herkes sitelerine mesaj atarsa büyük ihtimal linki yenilerler. 

• quote:

Orijinalden alıntı: iceberg290895

Oyunun Türkçe Yaması bulunmakta ancak link kırık. https://www.turkceyama.net/need-for-speed-rivals-turkce-yama/ türkçeyama.net 27 mayısta oyunu çevirdi. el birliği ile herkes sitelerine mesaj atarsa büyük ihtimal linki yenilerler. 

Öyle bir yama yok. Çoğu yama fake zaten. Eğer öyle bir yama olsaydı emin ol çoğu yerde paylaşılırdı...

• quote:

Orijinalden alıntı: maffay__musty

Öyle bir yama yok. Çoğu yama fake zaten. Eğer öyle bir yama olsaydı emin ol çoğu yerde paylaşılırdı...

Alıntıları Göster

Öyleyse sağol bilmiyordum kardeş.  

• Bari ingilizce yama paketi eklense o da olur,bilen paylaşırsa sevinirim.

• İngilizce dosyalar elimde mevcutmuş ,gerek kalmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.