Şimdi Ara

2025 - Need for Speed: Underground (2003) - Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardan beri yarış oyunu denilince akıllara ilk gelen, herkesin mutlaka en az bir kere oynadığı muhteşem serinin ilk, bütün need for speed ler arasında 7. oyun olan Need for Speed: Underground. Bu seriye ilk olarak Underground 2 ile başlamıştım. Sonra bir arkadaşım vasıtası ile Most Wanted'la tanıştım. Bu seriye hayranlığım ve yamalara olan ilgim nedeniyle kendi çabalarımla bir projeye başladım.

İlk yama olarak serinin ilk oyunundan başlamak istedim. Gerçekten beklediğimden çok uzun sürdü. Ama en nihayetinde artık paylaşabileceğim duruma getirmeyi başardım. Oyunun Çevrimiçi oynanış kısmındaki bazı kısımlar haricinde oyun tamamiyle Türkçeye çevirildi. Çeviride eksik veya yanlış olarak gördüğünüz kısımlar olursa benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Elbette profesyonel olmamakla birlikte hatalarımda vardır elbet. Fakat yardımlarınızla birlikte çok daha mükemmel hale getirebileceğimize inanıyorum.

Yamanın Linki:
    github
    GitHub - Nurullah78/NFSU-YAMA: Need for Speed Underground Türkçe Yama Çalışması
    https://github.com/Nurullah78/NFSU-YAMA

Siteye ulaştığınızda açılan ekranda '<> Code' butonuna tıklayarak aşağıdaki 'Download ZIP' butonundan yamayı indirebilirsiniz. Umarım beğenirsiniz, iyi oyunlar dilerim :)

Bağışta Bulunmak İsteyenler İçin Bilgilerim:
    İsim: Nurullah KARAYAKALI
    IBAN - TR22 0001 0022 9390 0984 3050 07

Ayrıca ilgisi olanlar için, bu yamanında videosunu atmayı planladığım, genel olarak Need for Speed videolarını paylaşmayı amaçladığım kanalımı da ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurullah(Doku) -- 28 Aralık 2024; 23:24:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the police 2 türkçe yama 2019
    6 yıl önce açıldı
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.