Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bajo

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

Yolladığım mesaj : : :
    selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum. Bunu yazman çok saçma, kendini ezmişsin

Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Saçma sapan bir cümle kurmuşsun uzun ve isabetsiz

Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Ne tür bir eğitim bu yine saçmalamışsın

Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. Yalancıktan ne abi 5 yaşında çocuk gibi

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi... Niye sizli konuşuyorsun samimiyetsiz olmuş

Ben hayır diyorum

Hocam o son cümleyi bize yazmış sanki sizli bizli konuşmak saçma yazan kısımdaki cümle

• quote:

quote:

selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum. Bunu yazman çok saçma, kendini ezmişsin

Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Saçma sapan bir cümle kurmuşsun uzun ve isabetsiz

Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Ne tür bir eğitim bu yine saçmalamışsın

Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. Yalancıktan ne abi 5 yaşında çocuk gibi

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi... Niye sizli konuşuyorsun samimiyetsiz olmuş

Ben hayır diyorum

Tespit ettiklerimi tam yazıyordumki bunları gördüm +100000000 diyorum

• Pardon son cümleyi şimdi anladım
  • yok vermez saçmalamışsın seni seviyom bu bi çıkma teklifi değil sadecebilmeni istdim desende yeterdi
  • Cevabı bekliyoruz.

Fakat ben hayır diyorum.
  • hata üstüne hata sanki inception...
  • Dostum bence sen önce sevgili yapmaya çalışmayı bırak, kızların yanında rahat olmayı öğren. Bunu yapmak için, konuşma tarzı olarak erkeklerle nasıl konuşuyorsan kızlarla da öyle konuş. Güleryüzlü, eğlenceli ol, espri yap (espri kalitesinin pek önemi yok). Utangaçlık ve rezil olma gibi duygulardan kurtul. Her kızı eşit gör hepsiyle sohbet et. Kızlarla konuşurken ne konuşmalıyım diye düşünme. Eğer sürekli ne konuşmalıyım diye aklındaki sesle konuşursan, kızı adam akıllı dinleyemezsin, konudan saparsın bu doğal olmaz. Kızlar bunu hissedecektir. Yani içinden gelerek kızı dinle, illa konuşacak birşey bulursun. Beğendiğin veya sevgili olmak istediğin kızlara arada sırada iltifat et (iltifat etmeyi bilmiyorsan pratik yapmalısın). İltifat etmek kıza ondan hoşlandığını anlatmanın yoludur. SMS ve facebooktan mesajlaşırken, bir o bir sen şeklinde mesajlaşın. O mesaj atmadan, sen arka arkaya 2 mesaj atma. Uzun mesaj yazma, ne yazacağını düşünme aklına ilk geleni yaz.

Not:
    Asla ve asla kendini düşük gösteren ve kızla aranızdaki eşitliği bozacak şeyler söyleme, yazma. Örnek: rahatsız ediyorum, kusura bakma zamanın var mı gibi.
    Şaka vs. yaptığında alınırsa özür dileme. Sadece şaka yapıyorum be demen yeterli.
    Dış görünüşüne ve giyinişine, kokuna ve kilona dikkat et (ne aşırı zayıf ne şişman olma)
    Dik yürü, ellerin cepte olmasın, yere değil önüne bak.
    Her zaman ulaşılabilir olma. Mesaj attığın da her zaman anında dönüş yapma.

Bunları yaparsan kızlarla aran iyi olur ve illa sevgilin olur.
    Yapmaya çalışacağım veya deneyeceğim gibi ezik kelimeler kullanma. Yap gitsin rezil olmaktan korkma

• cevabı bekliyoruz hocam. takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bir aşk daha başlamadan bitti

•  Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin)
  • quote:

bu wing chun ip man filmindeki sanatın adı mı ve hocanın ?

• quote:

Dostum bence sen önce sevgili yapmaya çalışmayı bırak, kızların yanında rahat olmayı öğren. Bunu yapmak için, konuşma tarzı olarak erkeklerle nasıl konuşuyorsan kızlarla da öyle konuş. Güleryüzlü, eğlenceli ol, espri yap (espri kalitesinin pek önemi yok). Utangaçlık ve rezil olma gibi duygulardan kurtul. Her kızı eşit gör hepsiyle sohbet et. Kızlarla konuşurken ne konuşmalıyım diye düşünme. Eğer sürekli ne konuşmalıyım diye aklındaki sesle konuşursan, kızı adam akıllı dinleyemezsin, konudan saparsın bu doğal olmaz. Kızlar bunu hissedecektir. Yani içinden gelerek kızı dinle, illa konuşacak birşey bulursun. Beğendiğin veya sevgili olmak istediğin kızlara arada sırada iltifat et (iltifat etmeyi bilmiyorsan pratik yapmalısın). İltifat etmek kıza ondan hoşlandığını anlatmanın yoludur. SMS ve facebooktan mesajlaşırken, bir o bir sen şeklinde mesajlaşın. O mesaj atmadan, sen arka arkaya 2 mesaj atma. Uzun mesaj yazma, ne yazacağını düşünme aklına ilk geleni yaz.

Not:
    Asla ve asla kendini düşük gösteren ve kızla aranızdaki eşitliği bozacak şeyler söyleme, yazma. Örnek: rahatsız ediyorum, kusura bakma zamanın var mı gibi.
    Şaka vs. yaptığında alınırsa özür dileme. Sadece şaka yapıyorum be demen yeterli.
    Dış görünüşüne ve giyinişine, kokuna ve kilona dikkat et (ne aşırı zayıf ne şişman olma)
    Dik yürü, ellerin cepte olmasın, yere değil önüne bak.
    Her zaman ulaşılabilir olma. Mesaj attığın da her zaman anında dönüş yapma.

Bunları yaparsan kızlarla aran iyi olur ve illa sevgilin olur.
    Yapmaya çalışacağım veya deneyeceğim gibi ezik kelimeler kullanma. Yap gitsin rezil olmaktan korkma

Süper tespitler....

• baştan kaybetmisin
  • Kardeşim şaka değil, dimi? cidden yolladın yani bu mesajı?
  • mesajımda hiç bi ciddiyetsizlik arama dostum ama o iş olmaz hadi yüzyüze söylememeni geçtim baştan bitirmişsin olayı zaten ama bide o kurduğun cümleler tuzu biberi olmuş
  • wing chun muhabbetini niye yaptın hocam Üstteki arkadaş zaten yazmış hepsini Ayrıca şurda sınava ne kalmış ki kız sınava çalışan biriyse büyük ihtimal olumsuz olur zaten
  • destekliyorum seni liseli

bence cvp pozitif olacak!
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 27 Haziran 2018; 11:3:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.