Şimdi Ara

Hoşlandığım kişiye facebooktan söyledim. (Cevap geldi toplanin) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
4
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın seyirciler, gün geçmiyor ki bir FAIL daha yaşanmasın...
  • olumlu yanıt verse bile en fazla 1 ay sürer ilişkiniz .
    tabi olumlu yanıt vereceğini sanmıyorum o da ayri bi konu :D
  • Kemal sen misin?
  • tespitlere katiliyorum, kiz sana onceden sicak bakiyorsa olabilir ama notrse isin zor gibi bu mesajla ama takma kafaya, cevabi bekliyoruz
  • Adamın kurdugu cümlelere bak evlat olsan sevillmessin karşim
  • dostum pm attım bakar mısın?
  • Çok güzel yazmışsın. Cesaretli erkekler her zaman cezbedicidir.
    Saçmalamamışsın hiç. Okuyunca gülümseyecektir kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mone -- 13 Mayıs 2012; 23:59:49 >
  • Üzerinden kaç saat geçmiş Olumsuz bir cevap almış arkadaş kalbinin orda inanılmaz bir baskı yaşamakta, Pc yi kapattı uyumaya çalışıyor ama uyuyamıyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverBim -- 13 Mayıs 2012; 23:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Evet arkadaşlar malum bekleme heyecanı bastı bende konu açayım dedim.

Yolladığım mesaj : : :
    selam Kusura bakma ikide bir rahatsız edip duruyorum ama ufak bi dipnot yazıcam : : : "Son zamanlarda sana karşı bakışım biraz değişti desem yalan olmaz. Yani daha çok hoşlanma yönünde. Bugünde nihayetinde netleşince sana açıklama yapma gereği duydum. Aldığım eğitim gereği kendi içime atmadan direk o kişiyle paylaşıyorum. Böylece yalancıktan konuşmalar yapmak zorunda kalmıyorum. ( Buradan bana ilham veren Murat Hocama dün ki Wing Chun dersi için teşekkürler. O ders olmasaydı belkide yalancıktan konuşmaya başlardım. )

Şimdi neden yüzyüze söylemedin de sanal alemde söylüyorsun diyeceksiniz ama lise son olduğumuz için okula uğramıyor. Yani bir de karne gününde görüşeceğiz daha da görüşmeyeceğiz gibi...

bu wing chun ip man filmindeki sanatın adı mı ve hocanın ?

öğretenin adı ıp man sanatın adı whing chun diye biliyorum

• bu gece cvp yazma ihtimali nedir?

uyuycamda
  • Nedir bu ciddiyet yahu Normal şekilde kendin gibi yazsaydın keşke. Kastığın çok belli ve kızlar hoşlanmaz böyle şeylerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Hayırlı işler

bakkalamı ugradın hayırdır
  • bence kiz arkadasin yazdıklarını düsünüyor arkadasin ne demek istediğini anlamamis olabilir malum
  • çok değil seneye bu günler bu konuya girmeye bile utanacaksın..
  • böyle açılmaları okuyunca utanırdım hep, hele internetten olunca çok fena. fakat bunda bir şey yok güzel olmuş. yine de olumlu bakma kızda iş olsa bir kereliğine bile olsa gelirdi görmeye.
  • cinayet işlemişsin sen kızın beynini kalbini öldürmüşsün bu mesajınla
  • sonucu bekliyoruz ilk yorumu editle cevap gelince
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Çok güzel yazmışsın. Cesaretli erkekler her zaman cezbedicidir.

Hocam ciddi mi yazdın ?

@heatrash cevap verdim mesajına :)

@foreverbim sabaha kadar burdayım. Cevap değilde düşüncesi büyük bir ihtimalle sabah gelir.

Diğer arkadaşlarda yazdığım mesajı kendine göre çevirip yazarsa sevinirim. Nasıl yazmam konusunda bilgilenmiş olurum.

Dipnot : Aşk kelimesini özellikle kullanmadım. Çünkü aşk bence daha ciddi ve gelecek vaat eden birşey.

EDİT :

@iamburak Dışardan nasıl bilmiyorum ama kesinlikle kasmadım. Benim konuşma tarzım böyledir.

@evs4evs büyük bir ihtimalle yarın sabah cevap yazar hocam. İyi geceler dilerim :)

boşver yorumları sen....

iyi bir konuşma olmamış fakat kız milleti bu belli olmaz

olumlu cevap veresi varsa verir, yok sa zaten vermez. (genelde böyledir)

saçma da olsa bu konuşmayı yüzyüze kitlesen daha iyi olurdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Çok güzel yazmışsın. Cesaretli erkekler her zaman cezbedicidir.

Hocam ciddi mi yazdın ?

@heatrash cevap verdim mesajına :)

@foreverbim sabaha kadar burdayım. Cevap değilde düşüncesi büyük bir ihtimalle sabah gelir.

Diğer arkadaşlarda yazdığım mesajı kendine göre çevirip yazarsa sevinirim. Nasıl yazmam konusunda bilgilenmiş olurum.

Dipnot : Aşk kelimesini özellikle kullanmadım. Çünkü aşk bence daha ciddi ve gelecek vaat eden birşey.

EDİT :

@iamburak Dışardan nasıl bilmiyorum ama kesinlikle kasmadım. Benim konuşma tarzım böyledir.

@evs4evs büyük bir ihtimalle yarın sabah cevap yazar hocam. İyi geceler dilerim :)

Ciddi yazdım tabi ki. :s Bence çok sevimli bir mesaj yazmışsın.

• he kardeş facebook üzerinden yiyişirsiniz artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.