Şimdi Ara

Attığın tweetleri okuyanları görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kusura bakmayın aynı konudan varmı yokmu bilmiyorum ancak sorunum acil o yüzden en ivedi şekilde yardımınız lazım.

ben birini twitterdan takipçisi olmadan takip ediyorum ve yazdığı twitleri okuyorum. Benim o kişinin takipçisi olmadan attığı tweetleri okuduğumu görebiliyorlar mı?

Saygılar şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tweeti Görüntüleyenleri Görme

Tweet'lerinizi okuyan kişileri görmek, Twitter'da etkileşiminizi ve erişiminizi takip etmenize yardımcı olabilir. Ancak, doğrudan Twitter üzerinden tweeti görüntüleyenleri görmenin bir yolu yoktur.

Bunun yerine, aşağıdaki yöntemleri kullanarak tweetlerinizin görüntülenme sayısını ve kimlerin bunlarla etkileşime girdiğini tahmin edebilirsiniz:

• Twitter Analizleri: Twitter'ın kendi analitik platformu, tweetlerinizin görüntülenme sayısı, etkileşim oranı ve hedef kitleniz hakkında bilgi sağlar.
    • Üçüncü Taraf Analiz Araçları: Hootsuite, SproutSocial ve Buffer gibi üçüncü taraf araçlar, tweetlerinizin erişimi ve etkileşimi hakkında daha ayrıntılı bilgiler sunar. Bu araçlar, tweeti görüntüleyenleri görmenize izin vermez, ancak size belirli demografik bilgiler ve ilgi alanları hakkında bilgi sağlayabilirler.
    • Twitter Kartları: Twitter Kartları, tweet'lerinize ekleyebileceğiniz özel etiketlerdir ve kullanıcıların tweet'lerinizle etkileşime girdiklerinde daha fazla bilgi görmelerine olanak tanır. Twitter Kartları, web sitenize trafik yönlendirmek ve dönüşümleri izlemek için de kullanılabilir.

Tweetlerinizin görüntülenme sayısını ve erişimini artırmak için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsiniz:

• İlgili ve ilgi çekici içerik paylaşın.
    • Hedef kitlenizle alakalı anahtar kelimeler kullanın.
    • Tweetlerinizi optimum zamanlarda paylaşın.
    • Tweetlerinizi diğer sosyal medya platformlarında tanıtın.
    • Etkileşiminizi artırmak için sorular sorun veya anketler yayınlayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcin33

Merhaba arkadaşlar,

kusura bakmayın aynı konudan varmı yokmu bilmiyorum ancak sorunum acil o yüzden en ivedi şekilde yardımınız lazım.

ben birini twitterdan takipçisi olmadan takip ediyorum ve yazdığı twitleri okuyorum. Benim o kişinin takipçisi olmadan attığı tweetleri okuduğumu görebiliyorlar mı?

Böyle bir durum kesinlikle olmaz. Rahat olabilirsin
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Senden duyuyorum ilk defa böyle bişeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1505dote

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Böyle bir durum kesinlikle olmaz. Rahat olabilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Senden duyuyorum ilk defa böyle bişeyi

arkadaşlar çok sağolun içimi rahatlattınız :) sosyal medyadan 1 seneden fazladır uzağım. Kusuruma bakmayın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum yazılan mesajları görme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.