Şimdi Ara

Facebook'ta Bazı Kisilerin Paylaşımlarımı Görmesini Nasıl Engellerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
18.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Facebook'ta bazı kisilerin paylaştığım resimleri vs görmesini istemiyorum. Arkadas listesinde gözüksün ancak paylaşımları falan görmesin.nasil yapabilirim?

Yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yok mu bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşırken görenleri herkes değil özeli seç ordan görmesini istemdiğin kişileri seç ayrıca yeri bura değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

Merhaba arkadaslar Facebook'ta bazı kisilerin paylaştığım resimleri vs görmesini istemiyorum. Arkadas listesinde gözüksün ancak paylaşımları falan görmesin.nasil yapabilirim?

paylaştığın foto mesaj vs sağ üst köşesinde gizlilik ayarı var oradan herkese açık, arkadaşlar yazan yerden ''sadece ben'' seçeneğini işaretliyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

Merhaba arkadaslar Facebook'ta bazı kisilerin paylaştığım resimleri vs görmesini istemiyorum. Arkadas listesinde gözüksün ancak paylaşımları falan görmesin.nasil yapabilirim?

paylaştığın foto mesaj vs sağ üst köşesinde gizlilik ayarı var oradan herkese açık, arkadaşlar yazan yerden ''sadece ben'' seçeneğini işaretliyeceksin.

Ben yalnızca kendime gözükmesini istemiyorum.bir kac kisi var arkadas listemde onlar göremesin.diger herkes görsün. Kisi bazlı olarak engelleme var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prodigy

Paylaşırken görenleri herkes değil özeli seç ordan görmesini istemdiğin kişileri seç ayrıca yeri bura değil.

Tamam işte bak arkadaş açıklamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.