Bildirim
Facebook'ta Bazı Kisilerin Paylaşımlarımı Görmesini Nasıl Engellerim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up yok mu bilen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paylaşırken görenleri herkes değil özeli seç ordan görmesini istemdiğin kişileri seç ayrıca yeri bura değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: fifacı23
Merhaba arkadaslar Facebook'ta bazı kisilerin paylaştığım resimleri vs görmesini istemiyorum. Arkadas listesinde gözüksün ancak paylaşımları falan görmesin.nasil yapabilirim?
Yardım ederseniz sevinirim
paylaştığın foto mesaj vs sağ üst köşesinde gizlilik ayarı var oradan herkese açık, arkadaşlar yazan yerden ''sadece ben'' seçeneğini işaretliyeceksin. -
quote:
Orijinalden alıntı: rockymarlboro
quote:
Orijinalden alıntı: fifacı23
Merhaba arkadaslar Facebook'ta bazı kisilerin paylaştığım resimleri vs görmesini istemiyorum. Arkadas listesinde gözüksün ancak paylaşımları falan görmesin.nasil yapabilirim?
Yardım ederseniz sevinirim
paylaştığın foto mesaj vs sağ üst köşesinde gizlilik ayarı var oradan herkese açık, arkadaşlar yazan yerden ''sadece ben'' seçeneğini işaretliyeceksin.
Ben yalnızca kendime gözükmesini istemiyorum.bir kac kisi var arkadas listemde onlar göremesin.diger herkes görsün. Kisi bazlı olarak engelleme var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Prodigy
Paylaşırken görenleri herkes değil özeli seç ordan görmesini istemdiğin kişileri seç ayrıca yeri bura değil.
Tamam işte bak arkadaş açıklamış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X