Bildirim
Atv HD Fox HD Show HD aramalarda çıkmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şebeke Taraması mı Kör Nokta mı herneyse Etkin yaptınız mı? -
evet hepsini yaptım tek tek -
quote:
Orijinalden alıntı: NicolasBrody
evet hepsini yaptım tek tek
kanal listende teker teker zaping yap belki aralara kaçmış olabilir.
en olmadı formatlarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mutsuz Prof
quote:
en olmadı formatlarsın.
dün tekrar arattım show hd dışında digerleri çıktı listede öglen gösteriyordu akşam tekrar sinyal gitti göstermiyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mutsuz Prof
quote:
en olmadı formatlarsın.
dün tekrar arattım show hd dışında digerleri çıktı listede öglen gösteriyordu akşam tekrar sinyal gitti göstermiyor
LNB değiştirmen gerekebilir -
merkezi uydu
peki tvde transponderları göremiyorum ekleyemiyorumda bundan olabilir mi acaba fabrika ayarlarına mı döndürsem tv yi -
quote:
merkezi uydu
peki tvde transponderları göremiyorum ekleyemiyorumda bundan olabilir mi acaba fabrika ayarlarına mı döndürsem tv yi
tranporter giremiyorum demişsin modeli nedir uydu alıcısının
oo
editliyorum:
lg tvye gömülü uydu alıcı ise ve transporter giremiyorsan kesinlikle fabrika ayarlarına dönmelisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D056E7F8 -- 16 Ocak 2015; 13:02:07 > -
fabrika ayarlarına dönünce ilk gelen lg kurulum ekibinin yapması gereken bişe var mı yoksa sadece kanallar ve güncellemeler mi gider tvden? -
Fabrika ayarlarına dön direk oto arama sayfası çıkar karşına zaten.sıfırdan kanalları bulursun.bende de lg var.tp girmek istediğimde falan tv kapanırdı.dön fabrika ayarına sıfırdan hallet işini.ülke seçimi falan yapıyodun galiba.okuya okuya ilerlersin zor bişey değil.kanallar yinede çekmiyorsa zayıflık vardır sinyalde.uyducuya kontrol ettir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim merkezi uydu sistemi oldugu için düzelmezse yönetime soylerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X