Şimdi Ara

FOXCRIME HD ve FX HD Eglence Paketinde(Dsmart Dergi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eglence + hd dsmart uyelerine mujde! dsmart wikipedia sayfasinda guncelleme var.

11 kasimda gelmesi beklenen 2 HD kanal fox crime hd ve fxhd eglence paketi ve uzerine dahil edilmistir.

sinema tv hdler ve sinema tv 1001 hd'de listede yerini almis ve maxi pakete dahil edilmis.

http://tr.wikipedia.org/wiki/D-Smart

eglence + hd uyesi olarak yorumum; sinematv'ler umrumda degil. zaten yayin kaliteleri kotu. dsmartin kendi kanallari daha guzel. tek istegim foxcrime hd ve fxhd idi. onlarda eglence paketinde. tesekkurler dsmart.
    ---------------------------------------------------------------

Dsmart dergisi kasim sayisi cikmis.

yenilikler:

foxcrime hd ve fx hd eglence ve uzerine dahil edilmis tahmin ettigim gibi. resmilesmis oldu boylece.

sinematv hd'ler yeniden full pakete eklenmis, maxi'den cikarilmislar. boylece maxi kullanicilarina neden acilmadigi belli oldu. sinematv izlemek isteyenler icin sinematv paketi hala duruyor.

link:

http://www.emecmua.com/DergiRead.aspx?DID=273&SayID=7840

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 28 Ekim 2011; 23:16:47 >

• Hadi gözün aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Hadi gözün aydın

evet hocam sadece benim gozum aydi herhalde, baska eglence uyesi yok.
  • ana maxi pakete sinem tv ler mi geldiii
  • En azından maxi paketin bir avantajı oldu çünkü maxi pakette birşey kalmadı. Yalnız dsmart.com.tr de halen bir güncelleme yok, kanallar halen açık değil ne zaman geçerli olacak acaba. Ayrıca wikipedia'nın resmi kaynak olmamasıda kafa karıştırıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Ekim 2011; 22:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

En azından maxi paketin bir avantajı oldu çünkü maxi pakette birşey kalmadı. Yalnız dsmart.com.tr de halen bir güncelleme yok, kanallar halen açık değil ne zaman geçerli olacak acaba. Ayrıca wikipedia'nın resmi kaynak olmamasıda kafa karıştırıcı.

sinematv'lere sen avantaj mi diyorsun? ilk aldigimda 30 gun acikti, 1 kere film izlemedim. filmler rezalet. hd kaliteside kotu.

gordugun gibi her beddua tutmuyor bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 19 Ekim 2011; 14:00:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

En azından maxi paketin bir avantajı oldu çünkü maxi pakette birşey kalmadı. Yalnız dsmart.com.tr de halen bir güncelleme yok, kanallar halen açık değil ne zaman geçerli olacak acaba. Ayrıca wikipedia'nın resmi kaynak olmamasıda kafa karıştırıcı.

sinematv'lere sen avantaj mi diyorsun? ilk aldigimda 30 gun acikti, 1 kere film izlemedim. filmler rezalet. hd kaliteside kotu.

Benim için avantaj, fx kanallarıda benim işime yaramıyor sinema tv kanallarındaki filmler benim için iyi sıkıntı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Benim için avantaj, fx kanallarıda benim işime yaramıyor sinema tv kanallarındaki filmler benim için iyi sıkıntı yok.

o filmler senin icin iyiyse otur gule gule izle ne diyeyim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 19 Ekim 2011; 14:57:21 >

• Maxi Paket e artık SinemaTV ler eklenecektir
  • Yıllık eğlence HD paketim var, maxi pakete geçmek istersem ne kadar fark isterler?

Birde yeni kanalların eğlence paketine gelecek olması süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisnick -- 19 Ekim 2011; 17:42:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet izleyeceğim senin inadına.

• Arkadaşlar tekrarlarıyorum vikipedia daki bilgiler kişisel olarak girip değiştirilebilir bu bilgiler gerçek bilgiler değildir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

izle izle.

• müşteri hizmetlerinin yalancısıyım biraz önce detaylı bir şekilde görüştüm, sanal alemde bazı söylentiler ayyuka çıktı bu sinema kanalları maxi pakete dahil edilecekmi diye sordum aldığım cevap çok netti ''BÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL AYRICA BUNUNLA İLGİLİ HERHANGİ BİR ÇALIŞMAMIZDA YOK'' demekki söylentiden ibaret heycanlanmaya gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

müşteri hizmetlerinin yalancısıyım biraz önce detaylı bir şekilde görüştüm, sanal alemde bazı söylentiler ayyuka çıktı bu sinema kanalları maxi pakete dahil edilecekmi diye sordum aldığım cevap çok netti ''BÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL AYRICA BUNUNLA İLGİLİ HERHANGİ BİR ÇALIŞMAMIZDA YOK'' demekki söylentiden ibaret heycanlanmaya gerek yok...

hocam asil mh guvenmeyeceksin. dsmartin mh'si kadar cahil cuhela mh yok. bunlarin daha kendi kanallarindan haberleri yok ki. gecen gun aradilar bir konu icin, kanallari sayiyor, kalkmis bana movie plus diyor. dedim o kanallarin ismi coktan degisti sineplus sineplus 2 vs. oldu, cevap aynen su; oyle bir bilgi gozukmuyor. oldu o zaman gule gule dedim kapadim.

wiki'de kesin kaynaktir demiyorum ama o sekilde bilgi girildiyse yuksek ihtimal dogrudur. zaten kontrol edilmeden herkes bilgi giremiyor, girsede once kontrol ediliyor dogrulugu sonra yayinlaniyor, konu guncelleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 19 Ekim 2011; 23:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

müşteri hizmetlerinin yalancısıyım biraz önce detaylı bir şekilde görüştüm, sanal alemde bazı söylentiler ayyuka çıktı bu sinema kanalları maxi pakete dahil edilecekmi diye sordum aldığım cevap çok netti ''BÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL AYRICA BUNUNLA İLGİLİ HERHANGİ BİR ÇALIŞMAMIZDA YOK'' demekki söylentiden ibaret heycanlanmaya gerek yok...

Hafta sonu dsmart servisinde bir yetkiliyle ve mh ile görüştüm. Ikisi de sinema tvlerin maxi pakete eklenmesiyle ilgili çalışmaların yapıldığını söyledi. Bekleyip göreceğiz artık.
  • Yeni kanallar listeye eklendiğinde herşey belli olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla arkadaşın yaklaşımı size karşı hoş değil ama kusura bakmayın da Sinema TV'ler de başka türlü izlenmez. Yani anca birine inat olsun diye falan izlenir.

Gelelim konuya, kesin olan bir şey yok anladığım kadarıyla. Ben modüllü üyelik almak için eğlence paketine Fox Crime ve Fx HD'lerin ekleneceğinin bilgisini Kasım ayı D-Smart dergisinde veya D-Smart resmi sitesinde görmek için bekliyorum. Wikipedia gelişi güzel, herkesin bir şey ekleyebileceği bir yer. Yani inandırıcılığı çok zayıf. Bakalım dendiği gibi Fx HD ve Fox Crime HD eğlence paketinde olursa alırım yoksa Dreambox ile devam...

Bu arada D-Smart orta düzey yöneticisi arkadaşlardan aldığım bilgiler de adı geçen kanalların Eğlence paketinde olacağı yolunda ama söz konusu d-smart ise en azından resmen açıklanmasını beklemek hatta mümkünse bekleyip hangi pakette olacağını görmek en doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 22 Ekim 2011; 17:36:40 >

• engunaydin hocam soz konusu dsmart ise kanallar eklendikten sonra bile guvenmemek lazim resmi olarak ekim dergisinde sinematv aile ve 1001 hd yayinlandi hemde maxi'ye eklenmis bir sekilde ama sonuc? ne kanallar geldi, ne de var olan sinematv'ler tum maxi kullananlara acildi!

sozun kisasi dsmart konu olunca guven olmuyor hicbirseye ama bu kanallarinda kacari yok eglenceye ekleneceklerdir. ikiside dizi kanali ve eglenceye kapali sifreli dizi kanali yok.

hatta ben bazilari gibi ust paketlere degil, giris paketine bile eklenmesini isterim. giris paketi cok geride kaldi. onu da canlandirmalari lazim.
  • quote:

engunaydin hocam soz konusu dsmart ise kanallar eklendikten sonra bile guvenmemek lazim resmi olarak ekim dergisinde sinematv aile ve 1001 hd yayinlandi hemde maxi'ye eklenmis bir sekilde ama sonuc? ne kanallar geldi, ne de var olan sinematv'ler tum maxi kullananlara acildi!

sozun kisasi dsmart konu olunca guven olmuyor hicbirseye ama bu kanallarinda kacari yok eglenceye ekleneceklerdir. ikiside dizi kanali ve eglenceye kapali sifreli dizi kanali yok.

hatta ben bazilari gibi ust paketlere degil, giris paketine bile eklenmesini isterim. giris paketi cok geride kaldi. onu da canlandirmalari lazim.

Giriş paketi yemleme paketi. D-Smart 1 ay ücretsiz kanalları ile göz boyayıp bu konuda bilgisiz insanlara ayak üstü satış paketi. 50-60 yaşındaki amca ile teyzeye falan gibi...

Sinema TV 1001 HD nasıl acaba içerik olarak? Neyse benim niyetim eğlence paketi almak ilk sene 2. sene de üyelik uzatmada nazlanıp eğlence paketi fiyatına veya az üstüne maxi paket almak. İlk abonelikte indirim vermezler herhalde. Zaten film izlemem, seneye avrupa liglerinin her birinde birden fazla takımımız olup da bazı maçlar şifreli olursa o zaman maxi paket düşünürüm. Tabi sadece düşünürüm, dreambox ile al jazere sports ve fazlasını izleme imkanı her zaman mevcut.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.