Şimdi Ara

HD Ready Televizyon ile TRT HD izlenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 lira 32 inç bir televizyon almak istiyorum ama TV HD Ready. Ben bu televizyonda TRT HD, ATV HD vs izleyebilir miyim full hd destekli uydu alıcısı alsam?

• pcko1 kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke biraz araştırsaydınız şu sorunuz on yılı geçkin bir durumun sorusudur neyse sorunuza kısaca evet deyim tüm hd kanallara sorunsuzca bakabileceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Hocam keşke biraz araştırsaydınız şu sorunuz on yılı geçkin bir durumun sorusudur neyse sorunuza kısaca evet deyim tüm hd kanallara sorunsuzca bakabileceksiniz

Hocam haklısının özür dilerim bazen bu eleştiriyi bende yapıyorum. Ama araştırdım zaten. Bazı yorumlarda uyum sorunu olabileceği yazıyordu. Bazı yorumlarda ise 720p ile 1080p yayın izlenmeyeceği yazıyordu. Televizyon ekranında çözünürlük? Sorunu gibi bir uyarı çıkıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Onlar bir kaç markanın kısıtlı sayıda modellerin de oldu bitti sayılmaz bile yani... günümüz de tüm hd ready tv ler rahatlıkla fhd yayını gösteriyorlar
  • İzlersiniz fakat 720p izlersiniz.

• Teşekkürler vestel marka tv. Teknosada rafta kalmış 550tl beyaz bide. Alıyorum o zaman hocam

Sıfır garantili ise al tabiki sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p tv'de 4k izlemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi alabilirsiniz ama imkanlarınız elveriyor ise biraz daha para koyup full hd bir tv düşünmeniz daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Tabi alabilirsiniz ama imkanlarınız elveriyor ise biraz daha para koyup full hd bir tv düşünmeniz daha iyi olur.

hocam telefon siyah, ses sistemi siyah, notebook siyah, tablet siyah ve birkaç şey siyah. İŞin kötüsü ben hiç siyah sevmem. tesadüf oldu hep siyah aldım. şimdi bunu beyaz görünce almak istedim sırf beyaz olduğu için. Hocam hakikaten neden beyaz ürün yok. Hocam geçen bir mağazaya gittin 100 tane buz dolabı varsa 80 tanesi sarı,mor,pembe renkli idi. beyaz çok azdı. çamaşır makineside öyle.
  • zaten hd kanallar 720p yayın yapıyor hadi full hd yayın bile yapsa 32 inch tvde 720p-1080p farkı hissedilmiyor. Hd ready tv yi gonul rahatlıg ile uydudaki hd kanallar için kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.