Şimdi Ara

FOXCRIME HD ve FX HD Eglence Paketinde(Dsmart Dergi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FX HD birara Digiturk ün internet sitesine eklenmişti.Webmaster sonradan geri logoyu kaldırdı.Kasım ayında Digiturk e de gelebilir bu kanal
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalserkan

Keşke Digiturk e de gelseydi.

Digitürk bu kanala para vermez. Zaten kendi Dizimax kanalı var ve tür olarak çok yakın. Üstelik içeriğin yarısının parasını verip kendi kanalında oynatmış. Aynı içeriğe bir daha para verir mi? Kendi Dizimax kanalını kapatmadığı sürece öyle bir gelişme beklemiyorum.
  • quote:

FX HD birara Digiturk ün internet sitesine eklenmişti.Webmaster sonradan geri logoyu kaldırdı.Kasım ayında Digiturk e de gelebilir bu kanal

digi ye gideceğini sanmıyorum bende. birincisi zaten dizimax hd var. 2.si fx tr resmi sitesinde admin sadece dsmartta olacağı bilgisini vermişti, diginin sitesinden o logo kalkınca.
  • fox kanallarının diğerleri var.Belki bunları da ekler
  • quote:

fox kanallarının diğerleri var.Belki bunları da ekler

Eklemez

Adamlar Lig TV'ye maçlara kafayı takmış. Bir kaç senedir eridi bitti dizi ve sinema kalitesi. Bir daha da eski günlerine dönmez. Kaldı ki adamların Türk filmi kanalı bile yok. SinemaTürk nedense fazlalık geldi paşalara kapadılar Türkmax saçmalığını getirdiler. Turkmax'dan da iyi yapımlar çıktı ama SinemaTürk olayı çok farklı idi. Digitürk belgeselde kan kaybetti, sinemada kaybediyor tek elinde kalan Türkiye Ligi ve şımarık satıcı havaları.

• evet Türk Filmi kanalının eksikliği çok kötü oluyor
  • Fox Crime ile FX HD Ne tür yayın yapıcak dizi flanmı pek bilgim yokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

Fox Crime ile FX HD Ne tür yayın yapıcak dizi flanmı pek bilgim yokta

amerikan dizileri.
  • kaanbaba19
    Yabancı dizi yayını yapacak.
  • Eğlence paketinde olması aynı zamanda MAXİ paketinde de izlenebileceği anlamına mı geliyor ...Teşekkürler...Bu konularda biraz acemiyimde :)) D-SMART Maxi paket alacam da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahazar -- 3 Kasım 2011; 18:07:49 >
  • Kanal Digiturk e de eklense güzel olur.Foxlife FX Baby TV gibi kardeş kanalları Digiturk te
  • :)bende öyle tahmin etmiştim ama ben bunlara GÜVENİMİ kaybettimde diği yüzünden o nedenle her şeyi soruyorum artık :))
  • Digiturk le nasıl bir sorun yaşadınız ?
  • Boşver uzun Hikaye ...
  • FX HD nin Digiturk e gelme ihtimali var mı beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

FX HD nin Digiturk e gelme ihtimali var mı beyler?

Kanal yönetimi DT TMSF'nin elinden çıktıktan sonra yeniden anlaşmayı umduklarını söyledi.

Kesin bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

FX HD nin Digiturk e gelme ihtimali var mı beyler?

Kanal yönetimi DT TMSF'nin elinden çıktıktan sonra yeniden anlaşmayı umduklarını söyledi.

Kesin bilgi.

Hadi bakalım.

Gerçi benim Dsmart ta dizi paketleri varmış daha şimdi gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.