http://www.anten.de/frekans listesinde ATV HD test yayını frekansı var. (11792 H 16000 5/6) Dsmart bunu tekeline alamaz artık. "herhalde"
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
biss şifreli kanal biss şifresini çözebilen varmı
demek atv de hd yayına başlıycak işte bu güzel haber oldu ama tabi gene doğan alırsa
Dsmart HD alıcından ilgili frekansı arattım. Test2 adıyla şifreli görünüyor ve açılmıyor.
ATV HD'yi Doğan Grubu'nun alıp yalnızca D-Smart'ta yayın yapabilir hâle getirme ihtimali yok. ATV kendi başına ulusal bir kanal o nedenle zamanı geldiğinde tüm platformlarda yerini alacaktır.
bence digitürkte de D smart tada olacaktır şifresiz HD yayın yapsalar daha iyi olacak TRT den sonra ATV şifresiz hd yayın yaparsa HD Alıcı pazarı genişler
quote:
Orijinalden alıntı: fa77
bence digitürkte de D smart tada olacaktır şifresiz HD yayın yapsalar daha iyi olacak TRT den sonra ATV şifresiz hd yayın yaparsa HD Alıcı pazarı genişler
HD-TRT örneğinden sonra HD-ATV nin de bir platformla duygusal ilişkiye girmesi gayet doğaldır.
HD-TRT örneğinden sonra HD-ATV nin de bir platformla duygusal ilişkiye girmesi gayet doğaldır.
TRT'nin şifreli olmasının nedeni Dünya Kupası. Dünya Kupası bitince ve TRT HD tam olarak oturunca şifresiz bir şekilde tüm platformlarda yerini alacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: ducklingz
TRT'nin şifreli olmasının nedeni Dünya Kupası. Dünya Kupası bitince ve TRT HD tam olarak oturunca şifresiz bir şekilde tüm platformlarda yerini alacaktır.
bu trt de adam oldu çıktı ya başımıza inşallah dediğiniz gibi digiturke gelir de en azından türkiye kupası maçlarını eskiden olduğu gibi hd izleriz..
Trt hd,şifrelimi ?
Bugün maçları izledim,şifresizdi !
Tavsiyem,arızaya bildirin,bendede sorun oldu,bir çok kanalda ya şifreli yada görüntü takılması vardı,servis geldikten sonra herşey süper oldu !
Güncelleştirmeleri kontrol edin !
quote:
Orijinalden alıntı: andy1
Trt hd,şifrelimi ?
Bugün maçları izledim,şifresizdi !
Tavsiyem,arızaya bildirin,bendede sorun oldu,bir çok kanalda ya şifreli yada görüntü takılması vardı,servis geldikten sonra herşey süper oldu !
Güncelleştirmeleri kontrol edin !
Uyduda şifreli :)
forumdaki konunun adı ATV HD herkes TRT HD den bahsediyor TRT HD ye yazın lütfen
ATV HD yi izleyebilen var mı?
Peki atv hd nin hdsmarta yada digitürk plusa ne zaman gelir sizce ??
atvhd diye yayın yapan henüz bir kanal yok
quote:
Orijinalden alıntı: TMN
http://www.anten.de/ frekans listesinde ATV HD test yayını frekansı var. (11792 H 16000 5/6) Dsmart bunu tekeline alamaz artık. "herhalde"
teledünya başlığı burası.
ben sinyalini alamadım.
bir ara atvhd kanalı test yayını yaptı ve kapandı şu an öyle bir kanal yok dolayısı ile kanalı bulamamanız gayet doğal
quote:
Orijinalden alıntı: questosera
bir ara atvhd kanalı test yayını yaptı ve kapandı şu an öyle bir kanal yok dolayısı ile kanalı bulamamanız gayet doğal