Şimdi Ara

ATV Mevzusu Hakkında Yararlı Bilgiler(Ehliyet,Vergilendirme,Off/On Road..) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
26
Favori
392.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATV 300 4X4 ...KUBA. hakında bilgisi olan arkadaşlar varmı henüz ülkemize gelmemiş bu ay sonu bekleniyor almayı düşüniyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

ATV Mevzusu Hakkında Yararlı Bilgiler(Ehliyet,Vergilendirme,Off/On Road..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdravey -- 18 Mayıs 2011; 19:26:55 >
  • Zdravey,
    Benim gönlümdeki atv buydu ancak maddi olarak gücüm 200 lük kubaya yetti. Aynı Kuba 200 gibi bu atv de Linhai 300 4x4 tek farkı linhai yazısının üzerine kuba stickerı koyuyorlar. Yabancı sitelerden ( linhaicanada.com) gibi atv ile ilgili bilgilere ulaşabilirsin, ben 200 lüğünden çok memnunum 4 çekerin keyfini ve 300cc gücü kattığın zaman tadından yenmeyeceğini düşünüyorum. Linhai köklü bir marka, Kanada, Avustralya, Romanya gibi ülkelere ihraç ediliyor. Yedek parça sıkıntısı yok çünkü yerli distribütörü var. Umarım en kısa sürede motoruna kavuşursun çünkü bu bekleme dönemi çok sıkıcı, tam 5 ay bekledim.
  • Pizman arkadasım Linhai 300 4x4 almayı düşüniyordum ama servis parça bakımından rahat degidim tam bu arada kuba aynısını cıkardı kubada karar verdim bakım servis yada parca bakımından sıkıntı olmasın diye yinede yorumlarınızı beklerim bu konuda
    kuba nerede üretiliyor tam bilmiyorum bilgisi olan varmı

KEEWAY GTX300 4X4 bu marka nerenin malı nerede uretiliyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-diger-markalar-keeway-gtx300-4x4-47003236/detay/
  • Kubalar Gaziantepte üretiliyor Lİnhailer hariç, burda montajlandığı söyleniyor., parça sıkıntısından ziyade bekleme problemi olabilir çünkü parçalar çin den geliyor ancak karşında muattap olabileceğin bir kuruluş var bu bir avantaj.Keeway hakkında çok fazla bilgim yok ancak verdiğin linkteki motor güzel görünüyor biraz TGB çakması gibi, Şafta bile koruma demiri koymuşlar eğer 13000 lere çıkabiliyorsan Kymco 300 kesinlikle tavsiyem olacaktır.
  • KEEWAY GTX300 4X4 ve KUBA ATV 300 4X4 ikisinin arasında kararsız kaldım madi acıdan gücüm bunlara yetiyor 4x4 olarak baktıgımzda yorumlarınızı beklerim arkadaşlar
  • selamlar arkadaşlar, ben yaklaşık 2,5 ay önce kuba 200 atv aldım ama hemen geri verdim.Sebebine gelince ben bu atv yi köy işlerinde kullanmak için almıştım .Fakat gördümki bu motor römork falan çekemez.Bende hemen geri verdim satıcı sağolsun sorun çıkarmadı.Sonra 300 lüğünü beklemeye başladım kubamotordan.Ama inanın canımdan bezdim daha da gelmedi.E be kardeşim madem zıkkımı getirmeyeceksiniz neden çarşaf çarşaf ilan yayınlarsınız.Neyseki satıcı arkadaş o siparişi iptal etti şimdi ise Silkardan aynı malı kymco adı altında getirtiyoruz(şu yeni atv getiriyoruz diyip getiremedikleri atv yi meğerse silkar 3 yıldır getirip satıyormuş), şu anda kargo da tahminen 2 gün sonra elimde sabredersen ben sana detaylı bilgi veririm.
    İşin özü kubaya yazıklar olsun müdürleri dahil hepsi yalancı sahtekar
  • bini69 arkadaşım çoooook güzel yorum yapmısın yinede yorumlarını eksik etme
  • 13 yaşındayım.Hadımköyde oturuyorum.sokaklarda ve merada gezmek için kanunini yeni çıkardığı 90 cc lik veya apache 110 cc lik atv almayı düşünüyorum :)Fiyatları hemn hemn aynı 2 bin tl civarlarındalar.Hangisini önerirsiniz ya da önerdğiniz başka bir model varmı?
  • öncelikle herkese selamlar foruma yeni katıldım. bir kaç gündür atv lerle ilgili araştırma yapıyorum ve burda öğrendiklerimle baya bi bilgi sahibi oldum. tabiki tamamiyle teorikte.

benim sizlere vede özellikle umut arkadaşıma sorum şu: buggy ler hakkında bilginiz varmı? kullanım açısından diger atvlerden farkı varmı? arazi şartlarında 4 x 4 şart mı , 4x2 de işi görürmü? pumarexin buggysi. görüntü itibariyle de fiyat itibariylede çok hoşuma gidiyor ancak 4x2 oluşu tereddütte bırakıyo polarisin buggyleri çok güzel görünüyo hemde 4x4 ancak fiyat olarak çok pahalı benim limitim 5000tl hangi markayı önerirsiniz. yeni başlıyacağım. eminimki çok seveceğim fakat tekrar değiştirmeyi isteyeceğimi sanmıyorum. yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim
  • Sa kardes bn ATV 150 U Off Road almayı dusunuyorum bunlar plakasız oluyor dımı ? plakasız oluyorsa bn daha 14 yasındayım trafikde felan bir problem olur mu ? bir yardımcı olsan :))
  • ATV 300 4X4 ...KUBA atveler masal oldu sanırım ne gelen var nede giden kimi arask cevap yok yoksa hayal urunumu birsey bunlar bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlar

ATV Mevzusu Hakkında Yararlı Bilgiler(Ehliyet,Vergilendirme,Off/On Road..)
  • herkese selamlar,,bende yaklaşık 2 aydır linhai ( kuba) 200cc kurbanıyım.
    aldığımın 300 km sonrasında debriyajı yaktım..böyle hantal kalkan ,hatta kalkmaya çalışan bir motor görmedim.
    bayırda falan hareketlenmediyse kesinlikle gaza yüklenmeyin,varyatör hemen bozuluyor..
    motorun endamı harika,dışı seni, içi beni yakar hesabı :)
    benim anlamadığım geri viteste toprağı resmen oyuyor,lastikler yarıya kadar kuru toprağa bile batıyor,ama ileri viteste torkun t si yok.. sanırım genetik bir mühendislik hatası var bu motorda.
    şeytan diyor şaftın hareketini ters döndür,viteside geriye tak git :)

j.costa varyatör taksak netice nasıl olur acaba diye düşünüyorum, ön ve arka varyatör sistemlerinde düzeltmeler yapılırsa sanırım sorun düzelecek,,başka fikri olan varmı.
  • 300 4X4 ...KUBA almayı dusuniyom enisi vaz gecip seneye bırakayım bakarsın aynı sorun bundada cıkar seneye fuardan alırız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: altay74

herkese selamlar,,bende yaklaşık 2 aydır linhai ( kuba) 200cc kurbanıyım.
    aldığımın 300 km sonrasında debriyajı yaktım..böyle hantal kalkan ,hatta kalkmaya çalışan bir motor görmedim.
    bayırda falan hareketlenmediyse kesinlikle gaza yüklenmeyin,varyatör hemen bozuluyor..
    motorun endamı harika,dışı seni, içi beni yakar hesabı :)
    benim anlamadığım geri viteste toprağı resmen oyuyor,lastikler yarıya kadar kuru toprağa bile batıyor,ama ileri viteste torkun t si yok.. sanırım genetik bir mühendislik hatası var bu motorda.
    şeytan diyor şaftın hareketini ters döndür,viteside geriye tak git :)

j.costa varyatör taksak netice nasıl olur acaba diye düşünüyorum, ön ve arka varyatör sistemlerinde düzeltmeler yapılırsa sanırım sorun düzelecek,,başka fikri olan varmı.

Ben de bu motordan kullanıyorum 3 aydan fazla zamandır. Bahsettiğin arızalar başıma gelmedi ama arkadaşım aynı sorunları yaşadığı için atvsini sattı.Yokuşlarda aşırı gaz verdiğinde patinaja düşüyor ve seninde söylediğin gibi debriyajı yakmaya kadar gidiyor.ancak gazı kademeli olarak arttırdığında ben böyle bir sorunla karşılaşmadım.Birde ağırlık faktörü var tabi.Benim kilom 75.arkadaş 120 kiloydu :) bu motorlar her nekadar iki kişilik diye satılmaya çalışılsa da kesinlikle tek kişiliktir.üzerindeyken motor yüke bindiğinde bunu çok rahat anlıyorsunuz zaten.Bahsettiğin varyatör kayışı konusunda benim yaşadığım tek sıkıntı sıcak hava tahliye hortumundan su almasıydı.Onu da o hortumu uzatarak çözdüm.Ondan sonrada tekerlerin boyunda suya girsem bile herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Bakım esnasında kayış spreyi kullanırsanız,kayış kaçırması gibi bir problemde ortadan kalkıyor. Benim tecrübelerimden edindiklerim bunlar.

• Tekrar selam arkadaşlar.Nihayet linhai 260 atv mi 15 gün önce aldım artık tecrübelerimi paylaşacak duruma geldim.Daha önce 200 lüğünü almıştım ama benim tarlada römork çekme işimin altından kalkamayacağı için hemen geri verdim 260 lığı geldi.şimdi bu nasıl bir makina,aldığımdan beri ağır yük te dahil her şartta kullandım.Mesela 1400kg bir aracı normal bir rampada durdurup tekrar rahatça çekebiliyor.Arkasına taktığım at arabası ile bir sürü odun taşıdım sorun yok.şimdiye kadar 2 şeyden sıkıntım var 1:montaj hatalarıi. 2:yakıtı sıkı durun taaaaam 50 milyonla 100km gitti.ama hem rodajda hemde extrem koşullarda.şimdilik bu kadar her türlü mantıklı sorunuza cevap vermeye çalışacağım
  • yakıt gerçekten sıkı tutunmayı gerektiriyor ama makina sağlamsa sorun yok güle güle kazasız belasız kullan
  • Yakıt beni korkuttu şahsen,ancak 20 gündür istediğim gibi kullanmama ve tarla işlerimi görmeme rağmen 100km yapmışım yani motosiklet gibi düşünmeyin.motosiklette marşa basınca gezdim demek için en az 50km yaparsınız ama bununla 10 km gezmek bile fazlası ile yetiyor.Şimdi 200 lük ve 260 lığını kullanan birisi olarak şu karşılaştırmayı yapabilirim.260lığın ağır devri ve 4x4 ü olmazsa 200 lükten çok farkı olmaz,yani benim gibi tarladdan yük çıkarmak isteyen hayal kırıklığına uğrar.Ama 4x4 ağır devire alınca çekemeyeceği yük yok.<<<<<şahsen denenmiştir
  • bini69 cok teşekür ederim birde mümkünse video ekleye bilirmisin 4x4 yük çekerken
  • resim ve video paylaşırsan almayı düşünenler için çok faydalı olacaktır.
  • yaklasık 4000 tl param var atv almayı düsünüyorum atvnin 2. elinden korktugum için 0 alcam KYMCO da paramız yetmiyo kanuni alcam onroad bu fiyatlara daha iyi bi atv önerebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.