Bildirim
ATX Kasaya MicroATX Anakart Olur mu? + Öneri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olur. Bütçe nedir belirterek daha net cevaplar alırsınız -
Hocam saatlerdir araştırıyorum 11400f+b560a karar verdim e ddr4 ram de alacaz toplam 4000i buluyor. biraz daha verip linktekini mi alsam
https://forum.donanimhaber.com/ryzen-5-3600-kasa-sifir-ekran-kartsiz--152089502
Bunun da kasasını hiç sevemedim
-
Arkadaşı tanımam etmem anakarti ben de kullanıyom aynısını, argb fan takamiyorsun 3 pin argb giriş yok mesela sadece LED şerit için var üzücü.
Intel 12. Nesilde atlama yaptı bariz şekilde alinabiliyorsa 12 nesil alinbailir. 5xxx serisi çok pahalı.
Intel alırsanız sistem o kadar olacak güncelleme şansı yok i5 sokup i7 mi takacakksiniz aynı sokette sacmma
AMD alsanız ileride 5600x/5800 e güncellenebilir. Ancak Ryzen 2600 den geçiş yapmıyorsunuz sonuç olarak performans artışı daha kısıtlı olur.
Önerim: 12. Nesil Intel almak imkan varsa yoksa 2. El de olur derseniz Ruşen 2600/1600af sistem 2. El toplayıp 2 sene sonra 5600x e geçmek -
Olur neden olmasin
Kasadaki vidalar değişebilir yuvali ve micro desteği varsa olur.bendeki aopen kasa o şekildi mesela -
Msi p35 neo'dan,
Asus p5kpl-am-se'ye geçmiştim.
Kasa icindeki vida yuvalarini değiştirmem yeterli olmuştu😉
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X