Şimdi Ara

audi 100 200E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ustalar 1992 model audi 100 200e abimin almak istedigi bir araç var.araba 1992 model ve 2000cc bu araçlara hangi sistem lpg takılıyor(sıralı,emilatörlü,düz) ve fiat aralıgı nedir,problem çıkartırmı , teşekkürler .araç bu linkte ; http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme!!_audi_100_2_0eWQQaXQQ13094936WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima54 -- 5 Nisan 2009; 13:58:32 >

• Vay be 11 e mi satılıyor bu araçlar şaşırdım
  • Çok güzel bir araçtır,
    Umarım alırsınız ve güle güle binersiniz.

Yaklaşık 4 ay kadar önce yine çok çok temiz birtane almışlar ve ben LPG taktım. Test sürüşünde doyamadım arabanın süspansiyonuna :)

Bu araca sıralı takılmaz dostum, Ama mikserli sistemide Taktığından emin olmadığınız birine sakın taktırmayı bırakın elini dahi sürdürmeyin.

EXTREM bir sistem var bu araçta :)

Daha önce 4 tane taktım size yardıma hazırım eğer alırsanız bu aracı. Malzemesini ben gönderirim, siz herhangi bir BRC servisinde taktırırsınız.
    Sevgilerimle.
  • sayın faruksevgili zaten aracı alırsam sizin gibi büyük ve köklü bir servise taktıracagım cevaba teşekkürler.fiat aşagı yukarı nedir acaba,maliyet çıkarıyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: klima54

sayın faruksevgili zaten aracı alırsam sizin gibi büyük ve köklü bir servise taktıracagım cevaba teşekkürler.fiat aşagı yukarı nedir acaba,maliyet çıkarıyorumda

10X90 tl
  • yahu adam ilanda lpg var diyor zaten işli değilmiş sadece ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

yahu adam ilanda lpg var diyor zaten işli değilmiş sadece ,

Evet haklısın
  • adam araçta lpg var diyor ama yine aynı adam lpg sistemi eski oldugu için ugraşmaya gerek yok zaten evraklarıda yok,o yüzden sistem sökülüp atılacak yenisi takılacak diyor.zaten aracıda alamadık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.