Şimdi Ara

Audi a1 sportback 1,6 tdı stronick test ve izlenimim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
24.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A3 den assagisi alinmaz,ne mantiga sığar ne de akla,o arac okadar etmez,ama kiminin tarzini yansitir kiminin hosuna gider alir o ayri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psp

quote:

Orijinalden alıntı: RepReSSive

quote:

Orijinalden alıntı: psp

selamlar,
    bugün aynı donanımlara sahip amalfi beyazı araç için kurdaki düşüşün etkisiyle 56.750TL teklif aldım, bence polo ile kıyaslamamak lazım arada epey bir donanım farkı mevcut üstelik polo hala 2 ay evvelki fiyat ile satılırken a1 de 3.000TL nin üzerinde fiyat düşüşü mevcut. ön sis farları ve ışık yağmur sensörü olmayan araç ise 55.200TL'ye geliyor.

aldınız mı aracı

almadım,fiyat otomatik vitesli dizel için makul gözüküyor.

xenon far ve panaromic sunroof fiyatını biliyormusunuz ? sizin teklif aldınız araca ilave olarak sunroof ve xenon far eklersek ne kadar olur acaba fiyatı?

• 2. eli ne kadardır otomatik A1'in .10000-20000 km arası?

teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur3000

2. eli ne kadardır otomatik A1'in .10000-20000 km arası?

teşekkürler şimdiden

50 - 56 bin tl arası 0 - 10.000km arası temiz araçlar var gerek sahibinden.com da gerek dod.com da
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

quote:

teşekkürler şimdiden

50 - 56 bin tl arası 0 - 10.000km arası temiz araçlar var gerek sahibinden.com da gerek dod.com da

teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler şimdiden

teşekkürler

Sıfırı bu kadar düşmüşken ikinci eline bakmayın bence, gidin bir audi bayisi ile görüşün, 50 bin tl ye alan bile var. Tabi sportback değil araç 3 kapılı. Ben geçenlerde aradım bayramın ikinci günü açık olduklarını söylediler, gidip bakıcam, ambition donanımlı sunrooflu bir araç istiyorum. Umarım anlaşabilirim.

• Merhabalar.Bende yeni bir üniversite öğrencisiyim evimle kampusum arası mesafe 40 km yakıt tüketimi,audi kalitesi ve bu fiyata alabileceğim en iyi araba olarak düşünüyorum.Acaba ambition donanımlı sunrooflu sıfır bir araç bana ne kadara mal olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonsaai

Merhabalar.Bende yeni bir üniversite öğrencisiyim evimle kampusum arası mesafe 40 km yakıt tüketimi,audi kalitesi ve bu fiyata alabileceğim en iyi araba olarak düşünüyorum.Acaba ambition donanımlı sunrooflu sıfır bir araç bana ne kadara mal olur ?

hangi model A1 Sportback ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Merhabalar.Bende yeni bir üniversite öğrencisiyim evimle kampusum arası mesafe 40 km yakıt tüketimi,audi kalitesi ve bu fiyata alabileceğim en iyi araba olarak düşünüyorum.Acaba ambition donanımlı sunrooflu sıfır bir araç bana ne kadara mal olur ?

Sizin araç hakkında baya bilginiz var sanırım, Ben pazartesi günü gidip görüşeceğim ama sabredemiyorum :) Ben sportback istemiyorum. Araç zaten küçük bi araç 4 kapılı olunca bana çok boğuk geldi açıkçası, zoraki 4 kapı sığdırmaya çalışmışlar gibi. Ambition donanımlı ve sunrooflu bir araç istiyorum. Bunun dışında özellikle ekletmemi önerdiğiniz bu olmazsa olmaz dediğiniz bir donanım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kyrenia

quote:

quote:

Sizin araç hakkında baya bilginiz var sanırım, Ben pazartesi günü gidip görüşeceğim ama sabredemiyorum :) Ben sportback istemiyorum. Araç zaten küçük bi araç 4 kapılı olunca bana çok boğuk geldi açıkçası, zoraki 4 kapı sığdırmaya çalışmışlar gibi. Ambition donanımlı ve sunrooflu bir araç istiyorum. Bunun dışında özellikle ekletmemi önerdiğiniz bu olmazsa olmaz dediğiniz bir donanım var mı?

Audi a1 sportback 1.6 tdi s-tronic.

Peki neden A1 derseniz.Geçenlerde Ankara audi showroom'a gidip gezdim.Girer girmez a5'e bindim ve hayran kaldım birkez daha.A5 selefleri arasında bence en iyi araç.Sonuç olarak a5 almam için şuanlık bir fırsat elimde olmadığından indim araçtan zorda olsa :) Sonra sırayla a4,a3 ve en son a1e binmişti annem.Bak bu çok hoş dedi.Ve bende araca şöyle bir baktım önden ızgaraları olsun çizgi ledleri oldukça göz kamaştırıcı sonra içine geçtim oturdum bir numara kalite malzeme ve işçilik kullanılmış.Hiç aklımda yokken audi a1 audi kalitesini sonuna kadar bana hissetirerek şimdilerde hayallerimi süslüyor.Günlük yapacağım 80 km yol olacağından yakıt tüketimi de oldukça iyi bir düzeyde beni tek düşündüren şey ailemle birlikte kullanabileceğim bir araç olup olamayacagı.Sonuçta babamla ortaklaşa kullanmak zorundayım.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki neden A1 derseniz.Geçenlerde Ankara audi showroom'a gidip gezdim.Girer girmez a5'e bindim ve hayran kaldım birkez daha.A5 selefleri arasında bence en iyi araç.Sonuç olarak a5 almam için şuanlık bir fırsat elimde olmadığından indim araçtan zorda olsa :) Sonra sırayla a4,a3 ve en son a1e binmişti annem.Bak bu çok hoş dedi.Ve bende araca şöyle bir baktım önden ızgaraları olsun çizgi ledleri oldukça göz kamaştırıcı sonra içine geçtim oturdum bir numara kalite malzeme ve işçilik kullanılmış.Hiç aklımda yokken audi a1 audi kalitesini sonuna kadar bana hissetirerek şimdilerde hayallerimi süslüyor.Günlük yapacağım 80 km yol olacağından yakıt tüketimi de oldukça iyi bir düzeyde beni tek düşündüren şey ailemle birlikte kullanabileceğim bir araç olup olamayacagı.Sonuçta babamla ortaklaşa kullanmak zorundayım.

Beyler a1 1.6tdi 90hp stronic araç için teklif aldım.

Beyaz cam tavan, otomatik klima, iç led aydınlatma, iç deri süslemeleri, audi concert ses sistemi, navigasyon sistemi, sd kart girişi ipod bağlantı bluetooth,
    xenon far ön arka led, far yıkama, yağmur - far sensörü, park sensörü, siyah çıtalar, iç parlak siyah kaplamalar, üç kollu deri direksiyon,

yani S-line tamponlar ve jant harici araç full denebilecek düzeyde.

28000 Euro teklif aldım. Jantlar standart 7 kollu 15 inc sanırım.

Ben kışı beklicem, 61 bin tl ye falan gelıyor şuan, 57 58 bin Tl civarında bir düşüş yakalarsam almayı düşünüyorum. Bu arada araç 5.5 - 6 LT yakıyor ve performansıda gayet güzel.

Bende öğrenciyim ve boyut sıkıntım yok hatta arka koltuğun orta kısmında bardak koyma yerı olanları gordum oyle isticem arkaya 2 kişi oturabilsin, okulda servis çekmek istemiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler a1 1.6tdi 90hp stronic araç için teklif aldım.

Beyaz cam tavan, otomatik klima, iç led aydınlatma, iç deri süslemeleri, audi concert ses sistemi, navigasyon sistemi, sd kart girişi ipod bağlantı bluetooth,
    xenon far ön arka led, far yıkama, yağmur - far sensörü, park sensörü, siyah çıtalar, iç parlak siyah kaplamalar, üç kollu deri direksiyon,

yani S-line tamponlar ve jant harici araç full denebilecek düzeyde.

28000 Euro teklif aldım. Jantlar standart 7 kollu 15 inc sanırım.

Ben kışı beklicem, 61 bin tl ye falan gelıyor şuan, 57 58 bin Tl civarında bir düşüş yakalarsam almayı düşünüyorum. Bu arada araç 5.5 - 6 LT yakıyor ve performansıda gayet güzel.

Bende öğrenciyim ve boyut sıkıntım yok hatta arka koltuğun orta kısmında bardak koyma yerı olanları gordum oyle isticem arkaya 2 kişi oturabilsin, okulda servis çekmek istemiyorum

Bende pazartesi gunu 1.4 122 hp benzinli s tronic attraction paket icin teklif aldim. Aracta ekstra olarak radio concert design paket cok fonksiyonli direksiyon on sis farlari ve 7j 16 ebatnda jantlar var. 25.800 euro dediler. O gunku kurla 57.350 tl etti. Aracin ciddi eksikleri var. Sizin araciniz cok daha dolu ve gayet makul bir fiyat almissiniz. Hangi bayiden aldiniz? 3 kapili modeller icin de bir kac teklif aldim ama 2011 model olduklarini bilmiyordum. Ogrenince vazgectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir süredir ben de arabamı değiştirmeyi düşünüyorum (Clio III HB Dizel, 2009 Model, 52 binde).
    Özellikle eşim için otomatik vites olması gerekecek. Ona bak, buna bak derken A1 Sportback'i gördüm.

Bu sıralarda A1 kafama yattı. Sitesinde fiyat olarak 58 bin görünüyor ama bu fiyata donanım olarak ne veriyorlar anlamadım.

Burada alınan teklifleri görünce biraz daha umutlandım, zira ben 58 bin baz fiyatı, donanım paketleri ekstra zannediyordum.

Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Araç vw polo platforumu üstüne yapılmış aynı motor ve şAnzımana sahip bir araç

Bunlar doğruysa Audi premium'luktan iyice uzaklaşmış demektir.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

quote:

quote:

+1

+1.16i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxipower

Bir süredir ben de arabamı değiştirmeyi düşünüyorum (Clio III HB Dizel, 2009 Model, 52 binde).
    Özellikle eşim için otomatik vites olması gerekecek. Ona bak, buna bak derken A1 Sportback'i gördüm.

Bu sıralarda A1 kafama yattı. Sitesinde fiyat olarak 58 bin görünüyor ama bu fiyata donanım olarak ne veriyorlar anlamadım.

Burada alınan teklifleri görünce biraz daha umutlandım, zira ben 58 bin baz fiyatı, donanım paketleri ekstra zannediyordum.

Çok ciddi indirimler yapıyorlar. Benim bahsettiğim aracın donanımlarıyla birlikte fiyatı 65 - 70 bin arasındaydı. Verdikleri kağıtta Net rakam yazıyor ama babamda olduğu için yazamıyorum şu an net rakamı. Ama 58 bin küsür bi fiyat verdiler. Liste fiyatlarına güvenmeyin. Ayrıca euro yavaş yavaş yükseliyo ne yazıkki. Doğal olarak tl bazından fiyatlar da yükselecek. Almak isteyen elini çabuk tutmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

quote:

quote:

+1

+1.16i

vag grubu bunu hep yapıyor önemli olan audi olması değilmi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maxipower

Bir süredir ben de arabamı değiştirmeyi düşünüyorum (Clio III HB Dizel, 2009 Model, 52 binde).

Çok ciddi indirimler yapıyorlar. Benim bahsettiğim aracın donanımlarıyla birlikte fiyatı 65 - 70 bin arasındaydı. Verdikleri kağıtta Net rakam yazıyor ama babamda olduğu için yazamıyorum şu an net rakamı. Ama 58 bin küsür bi fiyat verdiler. Liste fiyatlarına güvenmeyin. Ayrıca euro yavaş yavaş yükseliyo ne yazıkki. Doğal olarak tl bazından fiyatlar da yükselecek. Almak isteyen elini çabuk tutmalı bence.

Teşekkürler cevap için.

Bugün Şenyıldız'a gidip arabayı yerinde inceleme şansı buldum.
    Öncelikle inanılmaz fiyat verdiler; yani bomboş arabaya 58 bin dediler, üzerine 2-3 şey koyunca 60 bini geçti gitti. Çok detaylı pazarlık yapmadım henüz; zira benim amacım sene sonuna doğru almak.

Arabaya gelecek olursak şekli şemali çok hoş. Ben çok etkileyici buldum; ancak bagaj çok küçükmüş. Hani yük taşımıyoruz ama yine de küçükmüş.
    Ayrıca arabanın stepnesi olmaması çok enteresan geldi. Yani şehirlerarası bir yolda teker patlarsa, illa çekici mi çağırmak zorunda kalacağım?

Verdikleri kataloğu inceliyorum şimdilik.

• Bu a1 i araba saymazdim taki bugun gorene kadar bukadar tatli ve sinirli bir tasarim gormedim ben ama sanki arkasinda bi eksiklik var gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Bu a1 i araba saymazdim taki bugun gorene kadar bukadar tatli ve sinirli bir tasarim gormedim ben ama sanki arkasinda bi eksiklik var gibi geldi bana

Aynen hocam sanırım arka spoyler pek hoş durmuyo çok keskin. Ama yine de a3e tercih ederim ben dış görünüş olarak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.