Şimdi Ara

Audi a1 sportback 1,6 tdı stronick test ve izlenimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
24.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün vw avekte bir işim vardı işim uzayınca hazırda a1 sportback test aracı vardı bende ufak bir test sürüşü yaptım izlenimlerim

Araç vw polo platforumu üstüne yapılmış aynı motor ve şanzımana sahip bir araç (kesinlikle 105 beygir olmalıydı)

İlk başta polo ile arasındaki en büyük fark bagajı daha geniş yedek lastik yok bunun etkisi olmuş olabilir içi bana daha geniş geldi ESP 15 inç alimunyum alışımlı jant yokuş kalkış desteği ,dinamik süspansiyon standart araçta

Araca ilk oturduğum anda kendimi bir anda poloda zannettim aracın görüş açısı bana biraz kısıtlı geldi poloda görüş açısı sanki daha net
    Aracı çalıştırdığım anda o homurduyan TDI motor sesini hemen duydum Aracın yalıtımı bana çok başarılı geldi,süspansiyonları ve direksiyonu biraz sert geldi bana Performans ise tam bir hayal kırıklığı oldu benim için aynı araçdan yengemde var polo 1.6 tdı dsg o araç daha ataktı
    Kullanmış olduğum aracın ALt devirleri hızlanması kötü idi sanki araç zorla gidiyor izlenimi verdi bana ama 3 vitesten sonra araba daha iyi bir performans verdi AUDİ bu araca 105 beugir koymadığı için çok pişman olucak bence

Aracın yol tutuşu tatmin edici idi bence araç için kısa görşüm bu

birde fiyat aldım araç için

Standart donanıma ek olraak

1)sedefli misano renk farkı
    2)radyo conncert
    3)desing paket (1190 euro) gayet tatmin edici
    4)Elektrokrom iç dikiz aynası
    5)ön sis farı
    6)gri şerit ön cam
    7)3 kollu çok fonksiyonlu spor deri direksiyon
    8)ışık ve yağmur sensörü

Bu araç 70.000 tl bayan size en son 61,000 tl bırakırım dedi alıcı olsam 60,000 işi bitirim

Genel olarak ben aracı polonun can canlısı olarak görüyorum yada diğer bir değişle premiumu diyebiliriz küçük bir oyuncak gibi aynı
    Polo 1.6 TDI 90 PS Tiptr. DSG Comfortline 46.500 ise bu araba çok rahat 60,000 eder bence

Bu araçtada hız sabitleyeci yok

Resimleri ve fiyat listesini akşam paylaşıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 9 Haziran 2012; 11:23:22 >

• İzlenim için teşekkürler abi 60 bin lira iddaalı bir tutar olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

İzlenim için teşekkürler abi 60 bin lira iddaalı bir tutar olmuş.

Orta halli bir onsan icin farkli bir arac

4 kapi otomatik ve dizel olmasi artisi bence

Ben sahsen bu paralara bir arac alsam kendim icin degilde esim yada babam icin dusunurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 den fazla etmez polo 45 değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

55 den fazla etmez polo 45 değil mi

A1 poloya ek olan donanimini koyarsak birde audinin premium oldugunu hesaba katarsak bence 60.000 rakami gayet iyi

• 60.000 Tl bile çok fazla bir fiyat bence.
  • Bende bayide içine oturduğumda hiç öyle küçük bir araçta oturuyor gibi hissetmedim kendimi. İşçilik ve malzeme kalitesi gayet iyiydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A1 1.6 TDI İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Bende bayide içine oturduğumda hiç öyle küçük bir araçta oturuyor gibi hissetmedim kendimi. İşçilik ve malzeme kalitesi gayet iyiydi.

Kalitesi kesinkle iyi ama 105 beygir olsa idi hersey daha guzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Bende bayide içine oturduğumda hiç öyle küçük bir araçta oturuyor gibi hissetmedim kendimi. İşçilik ve malzeme kalitesi gayet iyiydi.

+1
  • Tasarımı çok güzel bir araç.Yerinde duramayan zıpır bir oyuncak gibi görünüyor bana. Şahsi araç olarak kesinlikle kullanmayacağım tipte.Maddi durumu yerinde ailelerin bayan üyelerine alabilecekleri hoş bir oyuncak işte.

Bence bu aracı 90hp dizel olarak almak mantık dışı.Zaten lüks için fark veriyorsun almışken 1.4 TFSI 185lik alınmalı.Fakirliğin lüzumu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Tasarımı çok güzel bir araç.Yerinde duramayan zıpır bir oyuncak gibi görünüyor bana. Şahsi araç olarak kesinlikle kullanmayacağım tipte.Maddi durumu yerinde ailelerin bayan üyelerine alabilecekleri hoş bir oyuncak işte.

Bence bu aracı 90hp dizel olarak almak mantık dışı.Zaten lüks için fark veriyorsun almışken 1.4 TFSI 185lik alınmalı.Fakirliğin lüzumu yok.

Mukemmel bir cavap eline saglik

Ancak ben alirim dizelini ::))))

• Piyasa koşullarını düşündüğümüzde fiyat mantıklı.
    A1'e 60 bin TL verilmesi mantıksız kere mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

A1 poloya ek olan donanimini koyarsak birde audinin premium oldugunu hesaba katarsak bence 60.000 rakami gayet iyi

Ben polonun da 45 edeceğini sanmıyorum da o yüzden

POLO GTİ DSG ile 90 hp dizelin aynı fiyat olması doğuşun dizel otomatiği iyi gazladığının kanıtıdır.

düdük kadar arabaya premöyöm de olsa okadar para vermem hadi verdim diyelim bari yürüsün.

• quote:

quote:

quote:

POLO GTİ DSG ile 90 hp dizelin aynı fiyat olması doğuşun dizel otomatiği iyi gazladığının kanıtıdır.

düdük kadar arabaya premöyöm de olsa okadar para vermem hadi verdim diyelim bari yürüsün.

Zevkler ve renkler tartisilmaz diyelim en iyisi ::)))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zevkler ve renkler tartisilmaz diyelim en iyisi ::)))

aynen mesela 180 liğe 70 veririm .s-line

hiç olmazsa birilerini tokatlarım egomu tatmin ederim.

• audi bide 1.2 Tdi motorunu koysaymış zaten premium'sun koy 105i sağlam gitsin poloyu geçsin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Araç vw polo platforumu üstüne yapılmış aynı motor ve şAnzımana sahip bir araç

Bunlar doğruysa Audi premium'luktan iyice uzaklaşmış demektir.

hocam ne alakası var

bunlar aynı platformu kullanıyor amaç maliyet düşürmek

golf ile audi a3 aynı platformda

şimdi audi a3 premium değilmi
  • Audi premium marka değil tamamen şişirme fiyat politakası izleyen kime ne kaptırırsam o fiyata satarım diyen ortak parça ve platformun doruklarına çıkan bir marka artık gözümde

155.000 liraya E sınıfı araba satar hale geldi

2 Adet audi sahibi oldum artık istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Audi premium marka değil tamamen şişirme fiyat politakası izleyen kime ne kaptırırsam o fiyata satarım diyen ortak parça ve platformun doruklarına çıkan bir marka artık gözümde

bari siz yapmayın audi premium değil demeyin

ucuz araba satıyorlar eleştiriyoruz pahalı satıyorlar yine eleştiriyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Audi premium marka değil tamamen şişirme fiyat politakası izleyen kime ne kaptırırsam o fiyata satarım diyen ortak parça ve platformun doruklarına çıkan bir marka artık gözümde

bari siz yapmayın audi premium değil demeyin

ucuz araba satıyorlar eleştiriyoruz pahalı satıyorlar yine eleştiriyoruz

Değil neden değil biliyormusunuz premium marka tutarlı olmalıdır insanları mağdur ediyorlar şimdi yeni a6 yı daha fazla donanımla 155.000 liraya satıyor 2. el değer kaybını siz düşünün.

Ortak malzeme alt yapı motor aktarma çok parça ortak

2 adet v6 motor birleştirip v12

1 adet 3.0tdi ve 4.2fsi dan başka motor yok audi için farklı

2.5 TFSİ ünite çok performanslı ancak rs3 de yabancı forumlarda benzin emiş pompa arızasından sıkıntı yaşadıklarını yazmışlar

Ülkem için konuşursam q7 den a7 ve a8 den başka 3.0tdi motor neredeyse getirmeyen

Neredeyse sadece 2.0tdi motor satan Audi artık benim için premium değil

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.